Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek znani raper pljunil v lezbijko??

znani raper pljunil v lezbijko??

V Naši ženi, mislim. sem prebrala (v članku:Kako živijo slovenski homoseksualci?) intervju s punco, ki je lezbijka da se toži z znanim raperjem, ki naj bi ji za Novo leto, ko je plesala s svojo punco, pljunil v obraz.Veste morda za katerega raperja gre???Hvala.

nekaj sem slišala, da naj bi šel Klemen Klemen v zapor. pisalo je v dnevniku. ne vem pa zakaj in tud ne, če je to res. sploh pa ne vem, ali je to povezano z znanim reperjem, ki naj bi se tožil z nekom, kot praviš.

ja Klemen Klemen je to

Definitivno Klemen Klermen, naj bi se ji ponudil pa ga je punca zavrnila, zato je dobila povratek v obrazek.

ampak pol je pa res kmet!

Klemen Klemen je zdej v zaporu za en mesc in sicer zato, k je mel 300jurjev kazni v prometu. In namest da bi plačal,se je odloču raje tko-na dan “odsluži” 10 jurjev in še bivanje ma zastonj. Pameten fantič!:))

ja full pametno, ko bo kasneje službo iskal pa ne bo dobil ker mu piše da je bil v zaporu!!!!
nekateri ne palijo na to da je pač on klemen klemen

“Pameten fantič”?
Pokvarjen in nesramen postopač.
Škoda, da pri nas ni prisilnega dela, da bi si takile svoj ričet odslužili.

Pa sej sm smajli nardila. Itak,da ni pameten. Tudi jaz bi bila zato,da bi moral to kazen z nekim delom odslužiti,ne pa da živi na račun države!
Ja,in s kartoteko bo verjetno res še imel težave v lajfu!

Ma, blesav je res do amena, misli da je ful frajer in se neki duva…

Joj, ta kreten mi je že od nekdaj bil ful anti, mi totalno retardirano deluje!
Tako da me sploh ne čudi, kaj je naredil. Na žalost…

..no, ja….da o repanju v slovenščini ne bi govoril….Najbrž misl, da je Eminem…..

KlemenKlemen, to je tisti kreten, čigar klapa me je pred petimi leti pretepla v Trnovem, ker jim nisem dal mobitela. Vas zanima še razmerje moči – 8 proti 1!!!!!!!

KRETEN

V zapor gre, ker si je nabral cel kup kazni ker je vozil brez vozniškega dovoljenja. To, prvič slišim, da je pljunil punci v obraz… od višine se mu očitno še kako vrti…

Klemen Klemen je car. A ste ze poslusale kdaj njegove komade? Njegova besedila so ziva resnica. Klemen Klemen je CAR!!!

A zato ker zna par besed skupaj spraviti, pomeni, da si lahko privosci, kar ga pici? Kr neki…

ma, on je debil…….

mah ni debil sam obnasa se tko k se obnasa pac jebat ga drgac zna bit cist ok sam pijaca ga jebe kar ni spet prov a ne sam ni slab clovk

ta zapor zgleda paše k njegovemu imidžu… najbrž misli, da bo še pri 50h takole uspešno rapal, da bodo najstniki dol padal…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close