Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Znana je Jankovičeva farmacevtka.

Znana je Jankovičeva farmacevtka.

Ne vemo zagotovo kaj je res in kaj ni. Zdi pa se mi, da četudi je varal, da žene ne bo zapustil kar tako.

Dober župan si zasluži dobro mačko…

…ni pa prav, da vara. Mija je super ženska in če je res, je žal le še eden izmed uspešnih moških, ki varajo…

Zoooki je probal z zafrkancijo in vrag je vzel šalo…in nekdo, ki vlada z zafrkancijo ni vreden, da vlada…naj vrag vzame šalo in ga postavi na realna poštena tla…meni nebi mogel prodajati teh njegovih šal niti za pest riža!

res je… srednješolska izobrazba je farmacevtski tehnik, študirala na biotehniški.. in ja zaposlena kot farmacevtski tehnik in ne kot mag. farmacije 😉

Moderatorji, a te teme pa ne boste brisali tako kot ste brisali vse v zvezi z Ticem. Se danes se nic ne pise o njem. Cel kup imen je omenjenih v njej. Pa tole sigurno berejo Jankovicevi vnuki in otroci. Ja to je bil razlog da Gasperja povsod odstranite. Kaj zdej, kaksna so pravila.

A je opankar mogoce v arestu?

A je opankar mogoce v arestu?
[/quote]
Opankar bo v arestu samo, ko bo odprl tistega, ki ga na novo delajo.

Mene ta kurvetina ne zanima, je dosti takšnih, ki zaradi koristi dajo noge narazen.
Bolj me zanima, kateri debili so volili Jankoviča. Nekaj jih poznam. Prav vneti zanj so šolniki, toliko o inteligenci! In potem ti debili učijo našo mladino.
Ni čudno, da smo vedno bolj narod ovc, kriminalcev, sesuti, dekadentni, izrojeni….

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close