Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Znam flirtat

Znam flirtat

Očitno imam popolnoma obraten problem kot ena punca nižje.. Ponesreči sem flirtala z nekom, no, mogoče bolj točno… iz popolnoma napačnih razlogov sem flirtala z nekom. Mislila sem, da ga bom naslednjič spet srečala čez dve leti, običajno se srečamo na vsake dve leti po naključju pa se je izkazalo, da se sedaj srečujemo vsak teden. To sem spet po čudnem naključju iz popolnoma drugih virov nevede uredila sama.. Tečno! Iz izkušenj in pogovorov s puncami vem, da če fant flirta z njo in potem neha, punca pokapira, da ni tolik zainteresiran.. Sicer pustimo to kako se sprašuje za razlogi in začne analizirat in bla bla… Skratka, pokapira, da se fant zanjo ne zanima več. Pri fantih, se mi zdi, da, ko to narediš, se počuti kot da je božji dar za babe in je konc. Za večno si tista, kateri je všeč.. Torej če ignoriram ni dobro, če probam bit normano prijazna kot do drugih, ni dobr. Spraševati sem se začela, če je mogoče nekaj flirtajočega v tem kako običajno komuniciram z ljudmi. No, kakorkoli, okoli dotične osebe, je z moje in očitno tudi njegove strani ogoromno nerodnosti in zadrege. Jaz bi tako zelo rada naredila ‘undo’. A vseeno obstaja nekaj kar lahko naredim, da bi se stvari vrnile v normalo?

…iz popolnoma napačnih razlogov si flirtala z nekom :). Ja kaj naj bi pa to bilo? Flirtaš, ko ti je nekdo všeč, a ne. To je napačen razlog? Če si kasneje ugotovila, da iz kakršnih koli razlogov ni več dobro flirtat z njim, zakaj bi morala zdaj vse zradirat?

Očitno rada flirtaš.

Vendar flirt za moje pojme ne pomeni še nič. Moški lahko z žensko flirta na sto in en način pa nima prav nikakršnega namena stopiti v stik z njo enako velja obratno. Tako, da jaz se zaradi enega flirta ne bi kaj preveč sekiral 🙂

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

Lahko flirta le zato, ker si na takšen način zadovoljuje željo po pozornosti in si dokaže, da pač zna. 🙂

ok,… imam enega prijatelja in skupaj hodiva na… recimo na ples (da se ne bi slučajno kdo prepoznal)… Bila sem ravno v slabi koži (pustimo razloge, da ne bom zdej cele življenske zgodbe pisala o treh bivših in take) in je moj prijatelj rekel nekaj zaradi česar sem se zagledala vanj. Vedela sem, da to ni to in da bom pri sebi to uredila, nisem pa mogla tega uredit kar čez noč. Prijatelj je v tem času predlagal, da bi se dobili z njegovimi kolegi in ko sem se pojavila tam, sem dobila butast občutek, da mi na čelu piše, da sem čez in čez zaljubljena v svojega prijatelja in da kot kuža hodim za njim.. In, ker sem imela občutek, da vseeno čustev ne morem skrit, sem jih usmerila tja, h temu kolegu, ker sem mislila, da se bomo naslednjič pač srečali spet čez kake dve leti… No, še ena prijateljica in ta prijatelj hodita na nek plesni tečaj in sta me povabila zraven.. In tja hodi tudi dotični kolega od prijatelja zakar pa prej nisem vedela… Jasno? No.. Skratka preden se poglobim v svoje probleme, napačne razloge, domneve, signale in …. vse to, me za začetek zanima kako bi ‘undo’ flirt?

Čeprav sem tudi sama mislila, da je flirt precej nedolžna zadeva je vse skupaj postalo sila neprijetno. Če se zgodi, da plešem pred njim, moram premagati kar precej zadrege, da lahko stvar izvedem lepo. On pa po drugi strani, se ustavi in odkoraka stran in to vidijo tudi drugi.. Res je tečno!

Undo narediš tako, da mu pač poveš, da to ni bil flirt (v koliko bo kaj naklepal) oziroma mu razložiš situacijo točno tako kot si jo nam, če ti težko biti iskrena z njim.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ojoj, ti si v bistvu zaljubljena v prijatelja in je napačno kodiranje pokasiral njegov kolega? Nerodna reč, ki pa ni usodna. A prijatelj pa ne trza?

Meni ni pa zdj nič več jasno.

Lej pajade tukaj nas je en kup fejst decov zbranih a ne bi raje tule gor koga raje poiskala? :)))

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

spremeni rekreativno dejavnost

boks bi bil odličen

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

S temle nisva na tej ravni, da bi se pogovarjala, sploh ne o sebi.. Po mojih izkušnjah, bi takemu postalo samo do skrajnosti nerodno, če bi začela kaj takega razlagat..

Ne, ne, nisem več, nisem tudi bila ravno zaljubljena… Skratka komplicirano, ampak…’urejeno’.

NM-3w… dobra ideja, ja..

S temle nisva na tej ravni, da bi se pogovarjala, sploh ne o sebi.. Po mojih izkušnjah, bi takemu postalo samo do skrajnosti nerodno, če bi začela kaj takega razlagat..[/quote]
Potem pa ne vem, v čem je problem oziroma težnja po “Undo”.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

S temle nisva na tej ravni, da bi se pogovarjala, sploh ne o sebi.. Po mojih izkušnjah, bi takemu postalo samo do skrajnosti nerodno, če bi začela kaj takega razlagat..[/quote]
Potem pa ne vem, v čem je problem oziroma težnja po “Undo”.[/quote]

Hmmm zanimivo.. meni npr. postane do skrajnosti neprijetno, če opazim, da je nekomu zaradi mene nerodno in se me izogiba. A ostali pa to lahko zignorirate?

En cel šmorn si naredila iz te zadeve in je sila neumno, da bi zdaj v to zmešnjavo vpletala še folk s foruma, ko pišeš, če lahko ostali to zignoriramo. Halo?? Se te izogiba in mu je nerodno. Pa kaj. Tudi to je del življenje. Bolj brišeš in radiraš, hujš packarija nastane.

Potem pa ne vem, v čem je problem oziroma težnja po “Undo”.[/quote]

Hmmm zanimivo.. meni npr. postane do skrajnosti neprijetno, če opazim, da je nekomu zaradi mene nerodno in se me izogiba. A ostali pa to lahko zignorirate?[/quote]
Verjetno se čutiš krivo za nastalo situacijo in bi rada popravila. Pogovorit se ne moreš praviš, ker bi tej osebi postalo še bolj nerodno. Zgleda, da imaš opravka s hudo “problematično” osebo. Ali pa vidiš problem tam, kjer ga sploh ni. 😉

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close