znaki, ki kažejo na slabega moškega :)
HAHA
Ne jim dajat lažnega upanja Spider ej 😛 Veš da bom jaz raje kot ti kot pa take domov odvleko kajne?
Saj pravim na MoNu od rednih uporabnic sta samo Calypso in antilopa vredne manjše družbe v obliki 1 runde ali 2… oz. onedve si edini zaslužita tole kar se tiče mene 😛 … Če pa sta tolko luštni in fejst ženski kot sta tudi razumni potem pa sta itak super 🙂
Ostalo pa je itak bolj ali manj škart roba ….
Nevem sicer če sem polaskan s tem da sem najbolša izmed najslabših alternativ ampak ok ….
Ženske kar naj sanjajo prince na belih konjih …. upam da so vsaj sanje lepe… saj meni tudi paše v mislih grupič z Jennifer Aniston in Katy Perry 😉
kot vedno je vrag v drobnem tisku, le 1% ljudi je za alternativo,..ampak, kakšna alternativa je to, če spiderju en xx moški določa, kdaj bo seksal, ? je to alternativa? nop, to je pobiranje ostankjov ko so na voljo, ko se gospoda naje, je edina alternativa da si pajk privošči hrano, ene 6x na leto koščeno muho))
kot vedno pišem iz dejanskih izkušenj, ne iz teorije, točno ja, vem, poznam kar nekaj vezanih in samskih , ki se dobivajo z vezanimi in točno poznam njihov urnik, še sam sem imel pred leti podobne izkušnje, in ne matkič, naj te potolžim, moje žene spider sigurno ni onegavil, oz , bivše žene,..ona je bila najvajena dobrega seksa..tako da ti , spider in vočko odpadete ko knofi z gat))
sicer pa, ti itak nimaš časa seksat, če pa skoz sanjariš o grupiču z katy perry in lopezovo)) dream on sucker))
Ja, zato ti je pa pobegnila, ker si jo tako dobro porival.
Ti, suženj strasti, ki trpiš večno bolečino, ker ti je objekt poželenja pobegnil. Uteho iščeš v cerkvi. In zato sovražiš take, kot sem jaz iz dna duše, ker si drznemo živeti svobodno, ti pa si samski neprostovoljno, saj si samo en zgubljen suženj strasti.
HAHAHAHAHAHAHA
Torej odšla je zaradi slabega kvazi dobrega seksa…. tvojega alkoholnega stanja ALI zaradi tvoje fanatične verske zagnanosti…
YOUR CHOICE
vse tri so LOLS…. namignem ti da izbereš drugo ker ta bo požela sše vsaj nekaj potencialno obupanih ki so rade pretepene… saj če nardiš 50 sklec pol boš le kako prtegno krepko okrog ušes 🙂
No saj se vidi da si star… jaz nimam nobenih gat z knofi in nima kaj za odpadet tam 🙂
Spet me omenjaš, tokrat že v tretji temi. Ti lažnjivec ti 😉
Btw, tole je resnica kar bom zdaj napisal. Včasih sem imel prijateljico, ki je čisto slučajno bila tudi katoličanka. Guess what mi je rekla ? Da se dostikrat ravno tisti, ki hodijo vsako nedeljo v cerkev, na koncu izkažejo za najbolj pokvarjen folk
Btw, tole je resnica kar bom zdaj napisal. Včasih sem imel prijateljico, ki je čisto slučajno bila tudi katoličanka. Guess what mi je rekla ? Da se dostikrat ravno tisti, ki hodijo vsako nedeljo v cerkev, na koncu izkažejo za najbolj pokvarjen folk[/quote]
Seveda ker mislijo da lahko delajo cel teden svinjarije če gredo pol zmolit oče naš….
to pa res ni nič novega oz. presenetljivega…
Joj kaj sploh ženske resno jemlete one so dobre sam za fukat in to je to…ženska=otrok, ki je sam v slaščičarni in se nažira z sladkarijami čeprav ve, da to ni dobro…
Kva se mormo sploh moški kle kregat vi sam jebite ženske pa je to to. Če so tolko neumne pri svojih letih, da neznajo razločit med jebivetri in pa resnimi so itaq glupe.
Kar je zame v bistvu pozitivna stvar hehe. Moja teoroija je taka, da te glupe punce sploh niso tok glupe samo, da padajo na tipe s katerim je resna zveza nemogoča ampak one še kr z galvo skoz zid ker mislijo, da ga bojo spremenile…take so mi najljubše, obljubjaš jim svašta nikoli ne izpolniš ker one so tok zatreskane, da bi itaq rade verjele v to kar jim govoriš haha.
X6 ti pa tud nehi filozofirat kle raj ga namoč pa bo vse cool.
Btw, tole je resnica kar bom zdaj napisal. Včasih sem imel prijateljico, ki je čisto slučajno bila tudi katoličanka. Guess what mi je rekla ? Da se dostikrat ravno tisti, ki hodijo vsako nedeljo v cerkev, na koncu izkažejo za najbolj pokvarjen folk[/quote]
Seveda ker mislijo da lahko delajo cel teden svinjarije če gredo pol zmolit oče naš….
[/quote]
Jap, točno tako je, kot si napisal.
Pozdravljen na M/Ž čveku, take potrebujemo tu, haha. Se strinjam s tvojo teorijo ;)[/quote]
haha… takih nas je itak premalo tu gor… to je res… mogoče pa igrajo igrce raje… brb grem odšpilam eno haha
Ma folk ne gleda na stvari tko kot so in zato kar nekaj filozofirajo pa igrajo ene svetnike…sj konc koncov je vseno nj se kr tolažjo mi si bomo pa vzel kar nam pripada pa je.[/quote]
točno tak 😛
Čakam da bo eden oznanil tega tipa kot da piševa jaz ali Sadni ali Spider ali Dater ali kdorkoli
🙂
Ubožčki.. Množimo se 😛 to je dobro 😛
Ti si pa res obremenjen s tem, kdo je kdo. Relax.[/quote]
Seveda je to pomembno… ker naslednjič ko bo pametoval in zviška gledal na samske mu je treba direkt zašopat nazaj v njegov pameten fris to da serje po sebi 🙂
kao jaz sem nekaj več, sem X6 ki sem poseksal babo tako dobro da se je ločla … trololol
Ti si pa res obremenjen s tem, kdo je kdo. Relax.[/quote]
Seveda je to pomembno… ker naslednjič ko bo pametoval in zviška gledal na samske mu je treba direkt zašopat nazaj v njegov pameten fris to da serje po sebi 🙂
kao jaz sem nekaj več, sem X6 ki sem poseksal babo tako dobro da se je ločla … trololol[/quote]
Glej, ti si samski…a boš rekel, da nkol ne rečeš nič čez samskostjo? Seveda v določenem kontekstu. A vedno pljuvaš po vezanih?
koga pa naj omenjam? alojzija? genovefo?
vočko, bodi pazljiv z resnico….tvoja prijateljica ni bila slučajno katoličanka…to je postala z sv.krstom…..to kar ti pa je rekla, pa zgolj kaže na njeno pomanjkanje in nepoznavanje Vere in Boga….lej, vidiš iver v očesu svojega brata, bruna v svojem pa ne…tok o tem..
.
Samo en nasvet Daniel, ker vidim da si še mlad in, khm, “neizkušen”. Ženske govorijo eno, a v resnici mislijo pa povsem drugo. In čeprav je teh 10 lastnosti super fino fajn, hja, to one mislijo da si želijo, ampak v resnici bodo pa izbrale 100% kontra, ker pač si želijo pa drugo. Enga bad boya, na seznamu pa je dolgočasnež, ki jih bo uspaval na vsakem koraku 😉
LP[/quote]
prijazen…..spostljiv..iskren..zvest..preprost…ja,po mojih preteklih izkusnjah se pokaze obraz in cez cas pokaze pravi obraz se spremni v vse drugo kot se je kazal na zacetku…. v to da te hoce prepricat kako je on nematerialist..ob enem te pa proba obrnt na kes pa aves niam dvignu pa a bi zalozila..na koncu se ti naserje pr teb doma kadar zeli in pametuje o vsh,o familiji..ki mu btw se podarijo neke stvari ki jih s svojo manipulacijo in prijaznim obrazom dobro preprica…ob enem pa vseb tok krhek da ga mors se sam pokonc drzat da revcek ne zapade ob eni besedici cez njega s strani “prijateljeb” v depresijo..za vse kar se mu dogaja si kriva pa ti..potem ugotovis da eno govori drugo dela..mu pomagas da uspe..potem te zajebe in si vse zasluge lasti…. neki poskusa s kaznovanjem in principi…ugotovis da zensk itak ne spostuje ..da ma itk tak vzor od doma..da je vse bolj verbalno in fizicno nasilen in da to pri njih doma celo podpirajo in temu ploskajo..da nima potrpljenja za nic..samo on..in dalec noben..a prej najvecji srcek od fanta na svetu ki bi si ga vsaka zelela….a vse farsa..le nastop!potem pa ko te koncno sreca pamet in ga nazenes ti pa joka kako se bo spremenj..najraj bi se rekel da so ga vesoljci ugrabili za teh par mesecev maltretiranja…potem si manipuliranja obtozena ti…ko da se ni dosti da si se znebila psihica ti pa se pametno pribije da je ON NAJBILJS KAR SI MELA V ZIIVLJENJUM hahahah. a spravu me je na kant/ob zivce/da vec nism vedla kaj je prou in kaj ne…pomoje bi mi se klofuta ratala normalna ce ne bi pr prvi si reka da to ni normalno,da se mam prevec rada to verbalno nasilje in nikol nc dobr prnenasat… aja pa privoscljiv je tut ratu, ce je lahko je se frende okol prinesel..skrarka iz nematerialist v KES KES KES…pa men vzemat se to lar sem mela ces “sej ti itak mas ker delas pa se doma ti dajo za studij.”[/quote]
Za eno polpismeno sta že dve od naštetih lastnosti čez glavo dovolj (in deseta zgolj opcijska).
Ja, zato ti je pa pobegnila, ker si jo tako dobro porival.
Ti, suženj strasti, ki trpiš večno bolečino, ker ti je objekt poželenja pobegnil. Uteho iščeš v cerkvi. In zato sovražiš take, kot sem jaz iz dna duše, ker si drznemo živeti svobodno, ti pa si samski neprostovoljno, saj si samo en zgubljen suženj strasti.[/quote]
spider, in zakaj so tvoje odšle od tebe? ker ljubiš resnico, napiši….ona je preprosto odšla tja kjer je mislila da ji bo bolje …..od tu naprej ni več moja stvar, ….eh sovraštvo mi je popolnoma tuje, ni mi pa tuje razgaljanje resnice….mar ti nisi suženj ukradenih ur ki ti jih delegira drug moški? mar nisi suženj službe, šefa in države? nisi suženj zakonov? ker si se zaprl v zlato kletko katere lesk ti megli pogled si ustavaril iluzijo svobode? mene prepričuješ o svoji svobodi? o ti uboga pajkova duša)))
Forum je zaprt za komentiranje.