Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek znaki, ki kažejo na slabega moškega :)

znaki, ki kažejo na slabega moškega :)

znak za “slabega” moškega je, ko babnica neha lagati, da je padla po štengah in je zato vsa pobuškana ampak govori, da sta z možem/partnerjem imela manjši nesporazum ☺

(desc jo je premalo nalomil, da bi bila srečna)

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Na te lastnosti glejte…

1. Prijazen in korekten do ljudi okoli sebe.
2. Da se ne smeji tuji nesreči.
3. Vljuden
4. Se ne baha kaj in koliko ima (torej da je rahlo ponižan ampak, da je vseeno do neke zdrave mere samozavesten)
5. Se zna postavit za sebe
6. Da je splošno razgledan ali pa, da tudi če kaj ne ve, da vpraša oziroma pokaže zanimanje.
7. Da ne laže,krade itn.
8. Da ima tudi svoje življenje in prijatelje (torej, da ne visi okoli vas 24/7).
9. Da ni ljubosumen (no do neke mere mora malo bit tolko, da se vidi da mu ni za vas čisto vseeno).
10. Da je zvest in pa iskren.

To se nekako lastnosti, ki bi jih jaz (če bi bil ženska) upošteval če bi želel imeti partnerja za resno zvezo oziroma kasenje za skupno življenje.

Največja napaka katero jo punce oziroma ženske delate je ponavadi, ta, da ne gledate kako se fant oziroma moški obnaša do ostali…sej mogoče je do vas prijazen pa vam govori sladke besede ampak to dela samo za to, da vas “dobi” kakšen je pa v resnici pa vidite po tem kako se obnaša do ostalih ljudi okoli sebe.

Te lastnosti tudi veljajo za moške, ki iščejo žensko.

Daniel, 20let

Lp

Hvala za nasvet Daniela !

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Najbolje, da že ob rojstvu dobi vsak knjižico z nasveti.

@Sadni

Vidim, da se ne strinjaš bi ti bilo odveč razložiti zakaj. Resno me zanima tvoje mišlenje…če ti ni odveč seveda.

Hvala

Lp

Samo en nasvet Daniel, ker vidim da si še mlad in, khm, “neizkušen”. Ženske govorijo eno, a v resnici mislijo pa povsem drugo. In čeprav je teh 10 lastnosti super fino fajn, hja, to one mislijo da si želijo, ampak v resnici bodo pa izbrale 100% kontra, ker pač si želijo pa drugo. Enga bad boya, na seznamu pa je dolgočasnež, ki jih bo uspaval na vsakem koraku 😉

LP

.
Samo en nasvet Daniel, ker vidim da si še mlad in, khm, “neizkušen”. Ženske govorijo eno, a v resnici mislijo pa povsem drugo. In čeprav je teh 10 lastnosti super fino fajn, hja, to one mislijo da si želijo, ampak v resnici bodo pa izbrale 100% kontra, ker pač si želijo pa drugo. Enga bad boya, na seznamu pa je dolgočasnež, ki jih bo uspaval na vsakem koraku 😉

LP[/quote]

prijazen…..spostljiv..iskren..zvest..preprost…ja,po mojih preteklih izkusnjah se pokaze obraz in cez cas pokaze pravi obraz se spremni v vse drugo kot se je kazal na zacetku…. v to da te hoce prepricat kako je on nematerialist..ob enem te pa proba obrnt na kes pa aves niam dvignu pa a bi zalozila..na koncu se ti naserje pr teb doma kadar zeli in pametuje o vsh,o familiji..ki mu btw se podarijo neke stvari ki jih s svojo manipulacijo in prijaznim obrazom dobro preprica…ob enem pa vseb tok krhek da ga mors se sam pokonc drzat da revcek ne zapade ob eni besedici cez njega s strani “prijateljeb” v depresijo..za vse kar se mu dogaja si kriva pa ti..potem ugotovis da eno govori drugo dela..mu pomagas da uspe..potem te zajebe in si vse zasluge lasti…. neki poskusa s kaznovanjem in principi…ugotovis da zensk itak ne spostuje ..da ma itk tak vzor od doma..da je vse bolj verbalno in fizicno nasilen in da to pri njih doma celo podpirajo in temu ploskajo..da nima potrpljenja za nic..samo on..in dalec noben..a prej najvecji srcek od fanta na svetu ki bi si ga vsaka zelela….a vse farsa..le nastop!potem pa ko te koncno sreca pamet in ga nazenes ti pa joka kako se bo spremenj..najraj bi se rekel da so ga vesoljci ugrabili za teh par mesecev maltretiranja…potem si manipuliranja obtozena ti…ko da se ni dosti da si se znebila psihica ti pa se pametno pribije da je ON NAJBILJS KAR SI MELA V ZIIVLJENJUM hahahah. a spravu me je na kant/ob zivce/da vec nism vedla kaj je prou in kaj ne…pomoje bi mi se klofuta ratala normalna ce ne bi pr prvi si reka da to ni normalno,da se mam prevec rada to verbalno nasilje in nikol nc dobr prnenasat… aja pa privoscljiv je tut ratu, ce je lahko je se frende okol prinesel..skrarka iz nematerialist v KES KES KES…pa men vzemat se to lar sem mela ces “sej ti itak mas ker delas pa se doma ti dajo za studij.”

*ops, pisem na hitro in iz mobilca…se opravicujem za napake. upam trdit da bistvo boste dojel 😀

To so predvsem osnove, da pride sploh upoštev. Če je to izopolnjeno. Potem so šele skupna zanimanja in videz. Če ni tak kot je zgoraj zapisano, potem mu ne pomaga, če je super lepotec in če ima čisto iste hobije kot jaz.

To so predvsem osnove, da pride sploh upoštev. Če je to izopolnjeno. Potem so šele skupna zanimanja in videz. Če ni tak kot je zgoraj zapisano, potem mu ne pomaga, če je super lepotec in če ima čisto iste hobije kot jaz.[/quote]

Saj fora je v tem da ok ni panike…. ampak da dobite takega morte bit same za 10/10 oz 9.9/10 kar pa nobena tukaj gori ni…. garant.

1. nasmejana punca dobre volje
2. da se zna pošalit na svoj račun
3. da rade volje pospravlja doma in kuha pere lika
4. je higienična
5. da je splošno razgledana (tu mislim predvsem na zensko famozno nepoznavanje glavnih mest, zgodovine velikih cesarstev itd)
6. da je primerne teze (tu govorimo zadni 2 številki njene višine – 5-8kg PRIMER: če je 160cm visoka mora imet nekje med 52-55kg MAX!)
7. modrček B:75 minimalno
8. ne tezi ce gre tip s prijatelji na celodnevni piknik in spije X pivov več kot je prav njej in pride domov X ur kasneje kot zeli ona ali kot rece on (ker to se pac rado zavlece)
9. Je biseksualka in bi presenetla tipa s trojckom (FFM)
10. rada seksa VSAK dan in ne isce izgovorov

No zdaj pa naj vsaka pri sebi premisli ce je ONA tako dobra da si zasluzi takega tipa po alinejah

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Matkic, ti boš še dolgo iskal:))). Točke so primerne tvoji starosti in IQ:).

Matkič, kriteriji, ki jih je napisal Danijel veljajo za moške. Ti pa pišeš veliko strožje pogoje za ženske.
Veš, da ti to zahtevaš, moraš tudi ti tak biti. Danijel ti je napisal mile kriterije, ti pa pišeš še orto ostre pogoje. Če jih sam izpolnjuješ (misli svoje, ne Danijelev) potem pa ok.

To so predvsem osnove, da pride sploh upoštev. Če je to izopolnjeno. Potem so šele skupna zanimanja in videz. Če ni tak kot je zgoraj zapisano, potem mu ne pomaga, če je super lepotec in če ima čisto iste hobije kot jaz.[/quote]

Saj fora je v tem da ok ni panike…. ampak da dobite takega morte bit same za 10/10 oz 9.9/10 kar pa nobena tukaj gori ni…. garant.

4. je higienična
5. da je splošno razgledana (tu mislim predvsem na zensko famozno nepoznavanje glavnih mest, zgodovine velikih cesarstev itd)
6. da je primerne teze (tu govorimo zadni 2 številki njene višine – 5-8kg PRIMER: če je 160cm visoka mora imet nekje med 52-55kg MAX!)
8. ne tezi ce gre tip s prijatelji na celodnevni piknik in spije X pivov več kot je prav njej in pride domov X ur kasneje kot zeli ona ali kot rece on (ker to se pac rado zavlece)

No zdaj pa naj vsaka pri sebi premisli ce je ONA tako dobra da si zasluzi takega tipa po alinejah[/quote]

Kriteriji so idealni, samo take ženske so redkost. Žal. Vsaj v eni osebi da bi vse to bilo? NO GO

4. je higienična

No zdaj pa naj vsaka pri sebi premisli ce je ONA tako dobra da si zasluzi takega tipa po alinejah[/quote]

Kriteriji so idealni, samo take ženske so redkost. Žal. Vsaj v eni osebi da bi vse to bilo? NO GO[/quote]

Tudi ni popolnega tipa…NO GO. Najbolj ironično je to, da moški ki postavljajo neke u iber kriterije, so sami bruhuhu:).

Kriteriji so idealni, samo take ženske so redkost. Žal. Vsaj v eni osebi da bi vse to bilo? NO GO[/quote]

Tudi ni popolnega tipa…NO GO. Najbolj ironično je to, da moški ki postavljajo neke u iber kriterije, so sami bruhuhu:).[/quote]

Goldfish, se pridružujem tvojemu mnenju, (upam da nimaš nič proti).

Matkič, narobe si se izrazil. Moral bi napisati: No zdaj pa naj vsaka pri sebi premisli ce je ONA tako dobra da si zasluži Matkiča. Veš, kako drugače se sliši. Se jih res ne bi veliko javilo? 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

No recimo 5. kriterij ni potreben, vsaj tisti dodatek o cesarstvih.. 🙂
Ostalo pa že ni več tako u iber 🙂

Se strinjam. To niso neki posebni kriteriji in so le osnove, ki so pogoj za nadaljnjo spoznavanje.
Seveda pa ima takšen moški prav tako temu primerna pričakovanja do žensk. 🙂

4. je higienična

Matkič, strinjam se kar si ti napisal, samo moraš vedet, da imamo ženske tudi kriterije:
1. nasmejan fant dobre volje
4. je higieničen (seveda tudi to spada zraven: da ne smrdi po pivu, vinu, cigaretih)
5. da je splošno razgledan (tu mislim, da prebere kaj več kot MensHealth in Slovenske Novice)
6. da je primerne teže (torej delež maščobe nekje 10-12%
7. tič ravno prave dolžine in debeline, kratki ne pridejo upoštev
8. Ne teži, če ona vsak vikend en dan gre v gore/kolesarit/raftat/na piknik z družbo. Ne teži, če mora spati na kavču, če je spil preveč pira in mu smrdi iz ust.
9. Nima nič proti, če ona pripelje še enega tipa za trojčka.
10. rad seksa VSAK dan in mu ne pride takoj

Ostalo pa že ni več tako u iber :)[/quote]

Mislim u iber je za tistega, ki je to pisal:). Meni se zdi večino t.i. kriterijev popolnoma dosegljivih in sploh nič posebnega. Bistvenih (za dolgi rok) pa ni nikjer:))). In res bi rada videla te moške, kako zgledajo sami. V bistvu si jih ne želim videt noooo…mi je že prec slabo ratal:)).

Vsekakor. Bi rekla, da so to kriteriji kar za oba spola.
Se strinjam. To niso neki posebni kriteriji in so le osnove, ki so pogoj za nadaljnjo spoznavanje.
Seveda pa ima takšen moški prav tako temu primerna pričakovanja do žensk. :)[/quote]

če so vsi kriteriji tako zlahka dosegljivi, katera od uporabnic tega foruma pa dosega 9 in 10 kriterij? …

Če realno pogledam okoli sebe moram rečt, da imaš vrjetno, kar prav…te moji nasveti/točke, ki sem jih spisal so neki kriteriji v katere bi jaz rad verjel ženske pa prav tako…zgleda, da bom mogu odrast in spremenit mal odnos do žensk al kaj jaz vem…

Drugače pa najlepša hvala za nasvet.Zdaj malo drugače gledam na stvari.

Daniel, 20let

Lp

Ostalo pa že ni več tako u iber :)[/quote]

Mislim u iber je za tistega, ki je to pisal:). Meni se zdi večino t.i. kriterijev popolnoma dosegljivih in sploh nič posebnega. Bistvenih (za dolgi rok) pa ni nikjer:))). In res bi rada videla te moške, kako zgledajo sami. V bistvu si jih ne želim videt noooo…mi je že prec slabo ratal:)).[/quote]

Za dolgi rok je pogoj kratek rok. Če so pogoji za kratek rok izpolnjeni je s tem podana podlaga za dolgi rok. Simpl 🙂

Misliš Danijelove kriterije ali kriterije Matkiča?
Veš ženske smo take, da kar me izpolnjujejomo, hočemo tudi od moškega. Če moški želi še drugo žensko, mora se strinjati, da ima zraven ženska še drugega moškega. Tu je pa problem, a ne?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close