Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek znaki, ki kažejo na slabega moškega :)

znaki, ki kažejo na slabega moškega :)

Marko, spet me sprašuješ bedarije. Zakaj? Zakaj??

Samske iskalke trdijo, d aiščejo in da normalnih ni. Hej, veš kaj to pomeni? Če normalnih ni, tudi vas samooklicanih normalnežev, očitno ne prepoznajo kot normalnih..[/quote]
Mogoče pa prepoznajo tudi, da nismo na voljo, ker smo v zvezi in ne iščemo. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Od tu naprej si pravilno razlagaš. Do tja pa ne. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Verjamem, da obstajajo tudi takšne vrste tradicionalistov, ki znajo zadržat svoje mnenje zase. Je pa res, da je na tem forumu folk dvakrat bolj sproščen in pogumen, kot je v reali. X6 je res lep primer tega.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Ti pa pejt Biblijo brat naprej. Verjetno edina knjiga, ki si jo prebral v življenju, če ne bi ziher dokončal srednjo šolo.[/quote]
vočko, ma si dosadan, kako bi na dokončal srednjo šolo če mam sam 7 razredov osnovne, sem ti že 100x povedal, pa ne berem biblijo, ampak sveto pismo, tudi tega ne ločiš kaj? večinoma Novo zavezo, če že hočeš podrobnosti..

Ti pa pejt Biblijo brat naprej. Verjetno edina knjiga, ki si jo prebral v življenju, če ne bi ziher dokončal srednjo šolo.[/quote]
vočko, ma si dosadan, kako bi na dokončal srednjo šolo če mam sam 7 razredov osnovne, sem ti že 100x povedal, pa ne berem biblijo, ampak sveto pismo, tudi tega ne ločiš kaj? večinoma Novo zavezo, če že hočeš podrobnosti..[/quote]
Kako si potem sploh drzneš pogovarjat z mano, če še osnovne šole nimaš dokončane ? Am ne, ne ločim razlike, Sveto pismo = Biblija, isti šmorn. Vem tudi za staro in novo zavezo, to je pa tudi vse kar so nas učili v srednji šoli, dovolj, da sem naredil književnost, pri maturi, s 5ko. U mad bro ?

Še iz wikipedije vir : “Sveto pismo ali Biblija..” –> http://sl.wikipedia.org/wiki/Sveto_pismo

Očitno te še na tvojem področju prekašam. Lahko te je sram ničvednež.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

amm, nikjer v splošnih pogojih nisem zasledil, da se lahk sam srednješolci pogovarjao s tabo…sam to še čakam da razširiš sam na nedolžne svoje pogoje..ker pol se boš lahk menil sam še z matkičem))
no , ko tebe berem vidim da nisem nič zamudil ko nimam srednje šole…srednja šola kjer te ne naučijo osnovnih reči pač ne more biti kaj prida…potrata časa in denarja, a ne?))

Samske iskalke trdijo, d aiščejo in da normalnih ni. Hej, veš kaj to pomeni? Če normalnih ni, tudi vas samooklicanih normalnežev, očitno ne prepoznajo kot normalnih..[/quote]
Res trdijo, ampak ni prav, če ženski kar samodejno pripišeš lastnost “normalna”.
Zato je treba prav tako upoštevati perspektivo iz katere ženska gleda in označuje normalnost nekega moškega.

Res trdijo, ampak ni prav, če ženski kar samodejno pripišeš lastnost “normalna”.
Zato je treba prav tako upoštevati perspektivo iz katere ženska gleda in označuje normalnost nekega moškega.[/quote]

žensko gledanje na stvari pa itak ni normalno defakto torej nobena ni normalna

bahahahahahah

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Zato je treba prav tako upoštevati perspektivo iz katere ženska gleda in označuje normalnost nekega moškega.[/quote]

žensko gledanje na stvari pa itak ni normalno defakto torej nobena ni normalna

bahahahahahah[/quote]
Matkič, ti sumljiv. Spet zagovarjaš moške in ponižuješ ženske. 😉

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close