znaki, ki kažejo na slabega moškega :)
Matkič, ne da se mi iskat tu gor. Vednar se pogosto hvališ kako ti seksaš. Aja, ti uporabiš besedo na f.
Zdaj se pa odloči ali si star 18 ali 27? V istem postu omenjaš obe starosti.
Ja, v otroški sobici res nisem nikoli seksala. Ti pa očitno si star, glede na EMŠO, 27, glede na pamet pa 18. Si kar prav nakazal svojo starost.
Kaj pa mamika pravi, da ji voziš vse pupike domov? Aja, ti si verjetno bolj na starejše, odrasle ženske, ki imajo svoje stanovanje in greš ti k njim. Saj v otroški sobici res nobena ne bi hotela seksat.
Neda se ti iskat ker nebi našla,,,, mati nima kaj za rečt ČE bi ze vozil domov…. v petek pa sem seksal večkrat kot ti v celem tednu tak btw….
in to v OTROŠKI SOBICI kot jo ti poimenuješ
saj vem da ti je bad… samo ne se jokat…. probaj drug vzdevek čez 2 dni pa bo bolše boš spet lahko pisala nebuloze tukaj gor….
Ok. Še nobeno prisebno bitje ga ni spoznalo od blizu. Bo dovolj ?[/quote]
Kaj pa če to govorijo le vsi neprisebni? Potem pa že ni več dovolj a ne. :))[/quote]
Raziskave potrjujejo, da verni ljudje ne sodijo ravno med najinteligentnejše ljudi.
Kaj pa če to govorijo le vsi neprisebni? Potem pa že ni več dovolj a ne. :))[/quote]
Raziskave potrjujejo, da verni ljudje ne sodijo ravno med najinteligentnejše ljudi.[/quote]
Jaz ne hodim v cerkev, ampak vem pa, da v cerkev hodijo vse sorte ljudi. Izobraženi in manj izobraženi. Presenečen boš koliko magistorv, zdravnikov, farmacevtov hodi v cerkev. Pa koliko direktorjev in drugih vodstveni kadrov. So vsi neinteligentni?
Raziskave potrjujejo, da verni ljudje ne sodijo ravno med najinteligentnejše ljudi.[/quote]
Jaz ne hodim v cerkev, ampak vem pa, da v cerkev hodijo vse sorte ljudi. Izobraženi in manj izobraženi. Presenečen boš koliko magistorv, zdravnikov, farmacevtov hodi v cerkev. Pa koliko direktorjev in drugih vodstveni kadrov. So vsi neinteligentni?[/quote]
čist mozno ker izobrazba nikoli in NIKDAR ni bila znak inteligence… sploh pa ne v SLO! če je moj prijatl magister pa je največji kmet pa kronik pol pove to vse na kakšnem nivoju so magistri oz kakšen nivo IQja je to….
Jaz ne hodim v cerkev, ampak vem pa, da v cerkev hodijo vse sorte ljudi. Izobraženi in manj izobraženi. Presenečen boš koliko magistorv, zdravnikov, farmacevtov hodi v cerkev. Pa koliko direktorjev in drugih vodstveni kadrov. So vsi neinteligentni?[/quote]
Am, to si si potem izmislil. Glede na to, da ne hodiš v cerkev, pa da si en navaden forumaš, dvomim, da poznaš tolikšno število ljudi.
Am, to si si potem izmislil. Glede na to, da ne hodiš v cerkev, pa da si en navaden forumaš, dvomim, da poznaš tolikšno število ljudi.[/quote]
on ne pozna nobenega…. verjetno ma samo internet frende ker drugi se ga izogibajo…
verjetno je magister pa ga je zbodlo da sem povedal da vbistvu ni inteligenten samo piflarček…
doktorat je komaj stopnja kjer lahko rečemo da pa maš neke OSNOVE inteligentnega cloveka ce ga nardiš…. samo prej morš dobit šiht drugac itak ne steje… doktorji z 0 leti delovne dobe so enaki supki teoreticni kot magistri in univ dipl…
Am, to si si potem izmislil. Glede na to, da ne hodiš v cerkev, pa da si en navaden forumaš, dvomim, da poznaš tolikšno število ljudi.[/quote]
Imam gostilno zraven cerkve, tam strežem ljudem, ki pridejo od maše in seveda se tudi pogovarjamo. Verjameš ali ne, inteligentni so, ne vsi, ampak nič drugače ni kot med nevernimi. Tudi pri teh, ki pridejo od maše je tako kot pri ostalih: izobraženi, neizobraženi, inteligentni, manj inteligenti. V glavnem mešano. Včasih smo imeli še več vodstvenikov. Smo bolj zakotno naselje in so sem hodili vodstveni delavci iz drugih krajev, da jih tam doma niso prepoznali. Tu so se čutili pa neopažene.
Imam gostilno zraven cerkve, tam strežem ljudem, ki pridejo od maše in seveda se tudi pogovarjamo. Verjameš ali ne, inteligentni so, ne vsi, ampak nič drugače ni kot med nevernimi. Tudi pri teh, ki pridejo od maše je tako kot pri ostalih: izobraženi, neizobraženi, inteligentni, manj inteligenti. V glavnem mešano. Včasih smo imeli še več vodstvenikov. Smo bolj zakotno naselje in so sem hodili vodstveni delavci iz drugih krajev, da jih tam doma niso prepoznali. Tu so se čutili pa neopažene.[/quote]
in ti meni da nimam SŠ ki si kelnar….
bahahhhhahhah
maš pa smisel za humor… to je dobro ker kot kelnar ga rabiš
Verjetno si to raziskavo delal sam. 🙂
še vedno si kelnar z srednjo šolo verjetno 🙂
tak da ne govorit o inteligentnih… računovodstvo ti itak drugi vodijo ker si ga sam nisi sposoben garant!
tak da nevem točno kaj dobrega ti delaš razen PRODAJAŠ nekaj kar je naredil kdo drug….
to je tak v SLO… gostilne pa trgovski centri po celi SLO… vi pa mislite da ste podjetniki
bahahahahahahahah
za razliko od tebe jaz znam nekaj NAREDIT ne preprodat….
Imam gostilno zraven cerkve, tam strežem ljudem, ki pridejo od maše in seveda se tudi pogovarjamo. Verjameš ali ne, inteligentni so, ne vsi, ampak nič drugače ni kot med nevernimi. Tudi pri teh, ki pridejo od maše je tako kot pri ostalih: izobraženi, neizobraženi, inteligentni, manj inteligenti. V glavnem mešano. Včasih smo imeli še več vodstvenikov. Smo bolj zakotno naselje in so sem hodili vodstveni delavci iz drugih krajev, da jih tam doma niso prepoznali. Tu so se čutili pa neopažene.[/quote]
[/quote]
Maš ti gostilno my ass. Edino to, da si kelnar ti lahko verjamem. Samo tisti, ki strežejo se ponavadi ne pogovarjajo s strankami, ker če ne bi jih šef nadrl, bi hitro izgubili delo.
VIdim, da nista dojela, da sem jaz lastnik gostilne. Branje dela težave, a ne? Pri nas zaposlenih ne izkoriščamo. Zakaj se ne bi smeli pogovarjat s strankami. Veš, da se zadovoljna stranka vedno rada vrača. Prijaznost pa pripomore k zadovoljstvu.
Sta bila kdaj v kaki gostilni? Verjetno ne, ker visita le po bifejih. V gostilnah strežemo hrano. Sta mogoče že dojela? Najbolj radi imajo, če je kaj domačega. Z domačega vrta ali hleva. Samo to vama itak ni nič jasno.
itak da vem da je tip samo kelnar v gostilni ki je MAX od njegovega fotra ali mamice…
meni je trenutno blazno dolgčas ze 30 min sem sam PCji pa letijo skozi programi za diagnoze Hardwara…
zato pa nalašč nasedam provokaciji ce ze… naj majo veselje 😀
Kaj misliš, da sem neumen, da bom dajal svoje osebne podatke semle gor?
Če sta vidva tako neuspšena v življenju, da še nista nič dosegla in da ne znata nič narediti, ne mislit, da smo vsi taki.
Ja, nista ravno za vzgled svoji generaciji. Mi smo bili že kar nekaj let na svojem, ko smo bili v vaših letih. Pod mi mislim mojo generacijo.
res je… PWNED
pomoje je kak luzerček tole še ki kelanri prek študenta in misli da je kar on šef gostilne pa še lastnik
bahahahhaahah
Pa še starunkl je verjetno
Forum je zaprt za komentiranje.