Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek znaki, ki kažejo na slabega moškega :)

znaki, ki kažejo na slabega moškega :)

Koga ti poznaš? Mene? Kje sva se spoznala, kdaj? Menda? Vidiš, niti zgodbe ne poznaš, pa bluziš nekaj na pamet, vedno znova.

Glej, serator, jaz se s tabo nočem pogovarjat o ničemer. To bi ti počasi že lahko bilo jasno. Ampak ne, ti me moraš kar naprej omenjati, enako tvoj sluga X6 in podobni čudaki.

Pa kaj vam je ers tako dolgčas v vaših brezveznih, ups, brezskrbnih življenjih? Čemu s enenehno primerjaš z mano, ti kao srečni vezanec, čemu iščeš nenehno neke paralele, hkrati pa ponavljaš, da si popolnoma drugačen?

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Am, a bi lahko ti že enkrat nehal omenjat moj vzdevek ? Jaz tebe nisem nikoli v nič prepričeval, ne izmišljuj si stvari, ki jih ne moreš dokazat.[/quote]
kaj nisi vočko?)) kdo pa sanja o katy ? pa o lopezovi? sanjaš tud o umazanem sančezu?)))ti ti pacek))[/quote]
WTF ? Jaz nisem nikoli pisal o teh ženskah. V bistvu se mi Jennifer Lopez vizualno ne zdi nič posebnega, imam bolj prefinjen okus. Also, priporočam ti, da si čim prej poiščeš strokovno pomoč. Npr. tu te bodo ( mogoče ) pozdravili : http://www.psih-klinika.si/

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

aja, gospodi Lopezova ne ustreza? prestara? preveč otrok? prevelika rit?…sem pozabil, ti se kot devičnik šparaš za gizelo….kok si star27? pa še nedolžen?)))

Koga ti poznaš? Mene? Kje sva se spoznala, kdaj? Menda? Vidiš, niti zgodbe ne poznaš, pa bluziš nekaj na pamet, vedno znova.

Glej, serator, jaz se s tabo nočem pogovarjat o ničemer. To bi ti počasi že lahko bilo jasno. Ampak ne, ti me moraš kar naprej omenjati, enako tvoj sluga X6 in podobni čudaki.

Pa kaj vam je ers tako dolgčas v vaših brezveznih, ups, brezskrbnih življenjih? Čemu s enenehno primerjaš z mano, ti kao srečni vezanec, čemu iščeš nenehno neke paralele, hkrati pa ponavljaš, da si popolnoma drugačen?[/quote]
posluš ti členonožec….saj te človek ne more zgrešiti, saj skoz kvakaš..kot pajk, pa jaka, pa mariborčan itd….dej preboli že tisto nedojebano internetno ljubezen ki te je spravila na kolena, je pač nisi poseksal, in kaj zdaj? saj vseh ne boš, zadost bo že če boš tisto ki jo imaš doma…tak, zdaj pa spat al pa…)))

X6, čist tko usput, bog ne obstaja. Problem je samo v tvoji glavi, ker verjameš vanj. Kot sem že napisal prej, tule te bodo ( mogoče ) sprejeli -> http://www.psih-klinika.si/ Verjamem, da se te bo dalo pozdravit, s tabletki bo vse lažje, boš videl.

Ah Sadni no, tole z Bogom…če tebe ni še našel, ne pomeni, da res ne obstaja:).

Kaj da ne obstaja, jaz vsak dan z njim pijem kavo. 🙂

Vem ja, sem vam zamolčal eno stvar. Še včeraj sva igrala pikado. Sem dal na 2 playerja, pa še za njega metu.

Dajte mi dokazat, da ne obstaja, pa se bom morda prilagodila v razmišljanju.

In potem ti drugim napotnice talaš… 🙂
Hec no.

Z Bogom se je treba lepo pogovarjat, sicer pika poka:)).

Ok. Še nobeno prisebno bitje ga ni spoznalo od blizu. Bo dovolj ?

Jst ga čutim, ne rabim ga videt.

vočko se Boga vztrajno izogiba, kot Lopezove, ima preveč prefinjen okus,…)))

Goldfish, boš ti vidla boga, ko ti ga črnc vstavi v tazadnjo.

Aja? Ti to iz lastnih izkušenj?:))

tvoj je bog i batina..Bog za sebe…batina za tebe)))

Sadni, Bog je poosebljena realnost, ne oseba.

Jaz se takšnim, kot si ti izogibam ( v reali ). Prek računalnika recimo, da še gre…

saj veš da vočko, pajk in matkič vedno iz lastnih izkušenj))

On pa čaka, da mu osebno potrka na vrata:))).

Jaz se takšnim, kot si ti izogibam ( v reali ). Prek računalnika recimo, da še gre…[/quote]
NO ZDAJ MI PA ŽE LAKSAŠ, A SM JAZ TVOJ BOH?

On pa čaka, da mu osebno potrka na vrata:))).[/quote]

Mogoče pa mu bo nekega dne potrka kakšen Victoria’s Secret angelček in rekel: “A, ne, ne tikaj. Sex je za po poroki. :)”

Jaz se takšnim, kot si ti izogibam ( v reali ). Prek računalnika recimo, da še gre…[/quote]
NO ZDAJ MI PA ŽE LAKSAŠ, A SM JAZ TVOJ BOH?[/quote]
Am, glede na to, da niti srednje šole nimaš dokončane, ti še čevljev ne bi dal za čistit.

nismo vsi za vse vočko, enima pač šola ni šla, kaj naj zdaj? saj tud z 7 razredi se nekako prebijam skoz živleje….pa čevlje bi ti pa fajn sčistu, se ti bi svetili ko moji za k nedeli za k maši, pol pa za v gostilno, pa kok še na svojem fendu gume spučem…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close