Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek znaki, ki kažejo na slabega moškega :)

znaki, ki kažejo na slabega moškega :)

Tehnično se temu reče…

biti TROLL

Čaki, a nimaš ti registriran in neregistriran nick?:))

Pa jst se ne dam, tudi ne vidim potrebe, da bi me kdo s čim vznemirjal. A ti vse jemlješ zares?:))

23 sem lubica.[/quote]
23 je kaj? številka tvojega čevlja? iq?

A si ti neumen ali se samo pretvarjaš, da si…?

Bom še enkrat razložu…

Jz sem potreben in ena punca je potrebna…odločiva se, da to svojo potrebo potešiva z seksom (seks upam, da veš kaj je). To je vse tolko je to enostavno.

Imaš tri kategorije žensk:

1.Ženske, ki hočejo samo seksat in to opravijo brez kakih komplikacij.
2.Ženske, ki hočejo seskat in to opravijo ampak se na mene navežejo (za kar jaz nisem kriv…punce dobro vedo v kaj se spuščajo).
3.Ženske, ki mislijo, da če mi bodo dale, da bom z njo skupaj (spet dobro vejo v kaj se spuščajo ampak jebiga ker je ona ženska misli hkrati, da je wonderwomen in ajmo mi kor zid).

Tako, da ja…jaz tukaj samo delam kar vsak moški dela dobro simpe ne štejemo zravn…to, da pa ženske hočejo kaj več pa ni moj problem same dobro vejo, da jaz tega nočem…če mi pa še ponudi sex pa sexa ne bom zavrnil problem pri večini je, da ne ločijo strast in pa ljubezen…to ni isto.

Pa jst se ne dam, tudi ne vidim potrebe, da bi me kdo s čim vznemirjal. A ti vse jemlješ zares?:))[/quote]

Spet ti blond barva tolče z glave… peroksid je jeba 😛

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Pa jst se ne dam, tudi ne vidim potrebe, da bi me kdo s čim vznemirjal. A ti vse jemlješ zares?:))[/quote]

Spet ti blond barva tolče z glave… peroksid je jeba :P[/quote]

Kaj predlagaš?:) Naj prešaltam na drugo barvo?:)))

Jeba je, ker si tolk resen in zategnjen:). Privošči si masažo:).

Eh stari tale dr.VG te je pa zadela, kaj…. direkt među rogove…… 😀
Ne boš jo pozabil nikoli…. :)))

Saj ona ne pravi, da ti sebe ne razumeš, trdi le da se taki “mali otroci” nikoli niso sposobni normalno vključit v družbo, imet pristne medsebojne odnose ravno zaradi tega o čemer pišeš: samo tebi si prvi in edini ti sam, potem dolgo nič pa spet ti, potem pa praznina. Potreb ostalih ljudi, tudi bližnjih ne dojemaš kot njihove resnične potrebe ampak kot izkoriščanje tebe. Obratno seda ne gre, ker ti si upravičen do vseh tistih “uslug”, ki ti jih oni nudijo…. 😉
In bog pomagaj družbi kot taki, ko se enkrat nakoti kritična masa takih osebkov, ki so preveč lagodno, neodgovorno preživeli otroštvo, brez avtoritete. To pomeni razkroj družbe, vojno, lakoto…. težke pogoje za življenje. Takrat bodo (nasilno) spet pogoji, da iz otrok zrastejo ljudje z moralnim čutom, ki bodo zagotovili blagostanje družbe. In zgodba se lahko ponovi…… :/

I’ts the size of my dick 23 cm B00M!

Ma to so itaq eni sanjači…sanjajo od jutra do sutra sploh ne živijo v realnem svetu usi so kao eni svetniki oni vse vejo…težijo ti ker uživaš v lajfu itn brezveze…

Saj ona ne pravi, da ti sebe ne razumeš, trdi le da se taki “mali otroci” nikoli niso sposobni normalno vključit v družbo, imet pristne medsebojne odnose ravno zaradi tega o čemer pišeš: samo tebi si prvi in edini ti sam, potem dolgo nič pa spet ti, potem pa praznina. Potreb ostalih ljudi, tudi bližnjih ne dojemaš kot njihove resnične potrebe ampak kot izkoriščanje tebe. Obratno seda ne gre, ker ti si upravičen do vseh tistih “uslug”, ki ti jih oni nudijo…. 😉
In bog pomagaj družbi kot taki, ko se enkrat nakoti kritična masa takih osebkov, ki so preveč lagodno, neodgovorno preživeli otroštvo, brez avtoritete. To pomeni razkroj družbe, vojno, lakoto…. težke pogoje za življenje. Takrat bodo (nasilno) spet pogoji, da iz otrok zrastejo ljudje z moralnim čutom, ki bodo zagotovili blagostanje družbe. In zgodba se lahko ponovi…… :/[/quote]

To napišem vedno zato, ne ker bi me zadelo, ampak zato ker VEM da boš ti prvi prleto vun z tem tupastim razčlenjevanjem !

In ti že v naprej povem da nebom debatiral o tej smotani starunkli ki nima pojma in je noben tip noče….

ko bo predstavila empirične dokaze potem pa lahko debatiramo!

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

nikar se ne trudi, sem si že sam odgovoril. 23 je iq))
in tako smo prišli do konca te teme, mislim da je zdaj antilopi jasno kako prepoznati potencialno slabe moške)) kar je tudi bil namen te teme…cilj dosežen..))
pa lahko noč, bili ste čudovito občinstvo..lg, ti pa si ga mal s ceglom natolči…zrastel ne bo več, bo pa malo otekel…tako ga bo vsaj katera občutla))

Ti pa zmoli oče naš… pa k spovedi ker si tri šilčke preveč spil ….

AMEN trolololol

Ločenci so največji nasprotniki moške svobode in tale X6 ni izjema.

Ločenci so slabiči, luzerji. V večini primerov ločitev zahteva ženska, ker je prerasla štose svojega domačega copatarja, ali ima pač dovolj njegovega popivanja in/ali kurbarije.

Ko ločenec strastno brani resne zveze, kot tale X6, brani v bistvu lastne zgrešene sanje, ki se jih globoko v sebi sramuje. Ker je zgolj suženj strasti, izven koncepta resne zveze ne zna in ne zmore razmišljati. Zato sovraži samostojne neodvisne moške, ki zveze niti ne želijo, saj v njih vidi nekaj, česar sam ni sposoben. Pri X6 gre anomalija tako daleč, da celo izjavlja, da je v vezi z bogom. Če ni to kronski dokaz večne nesamostojnosti?

X6 je samski neprostovoljno. Njegove sanje so uničene. Zato se je zatekel v mesijansko iskanje večnega odrešenja, ljubezenska poguba ga je popeljala v zadnje možno zavetje: vero.

Njegova najgloblja prava mačistična zablužena narava pa pride ven pozno zvečer, ko se napije in izživlja po forumu s seksitičnimi dovtipi na račun žensk, ki so v vsem boljše od njega.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Ufff kakšna poglobljena analiza.

AMEN!

In bog pomagaj družbi kot taki, ko se enkrat nakoti kritična masa takih osebkov, ki so preveč lagodno, neodgovorno preživeli otroštvo, brez avtoritete. To pomeni razkroj družbe, vojno, lakoto…. težke pogoje za življenje. Takrat bodo (nasilno) spet pogoji, da iz otrok zrastejo ljudje z moralnim čutom, ki bodo zagotovili blagostanje družbe. In zgodba se lahko ponovi…… :/[/quote]

To napišem vedno zato, ne ker bi me zadelo, ampak zato ker VEM da boš ti prvi prleto vun z tem tupastim razčlenjevanjem !

In ti že v naprej povem da nebom debatiral o tej smotani starunkli ki nima pojma in je noben tip noče….

ko bo predstavila empirične dokaze potem pa lahko debatiramo![/quote]Kaj nam bodo neki empirični dokazi če imamo pa tebe : živ dokaz tega kar smotana starunka govori……. 😉 :))))

Matkic kakorkoli obrneš, nimaš res toliko lastne volje kot bi jo rad imel oz kolikor želiš ti prikazat 😉

Ti pa res ne štekaš…tipi kot so Spider,Matkic,Jaz in pa mogoče še kašen smo navdušeni ko odidejo ženske od nas ko smo jih parkrat pojebal…to je tudi naš cilj, da jih parkrat ali pa vsaj enkrat poseksamo in, da gremo potem po novo…smejim se ko take pišeš kao (“spider, in zakaj so tvoje odšle od tebe?”)… hočeš, da se zaradi tega slabo počutimo ker nimamo ene KAO za resno zvezo? HAHA nm dol visi za resno zvezo mi ga hočemo samo namakat ker nas samo to zdaj zanima…tok je to enostavno…žensko podreš ona pa odide od tebe a ti sploh veš kolk je nm dobr ko jih izkoristmo po pa še gre od nas DOBER SEX PA NOBENE DRAME ma to so sanje vsakega moškega samo, da mi dejansko tak life živimo ti pa nam hočeš slabo vest nabijat ker si sam globoko v sebi isto to želiš (ker si moški) ampak si nesposoben to doseči, ker poslušaš nežnejši spol, ki niti same nimajo pojma kaj hočejo od moškega.

Pravi moški sam pove ženski kaj ona hoče in ne obratno.[/quote]
pa čudno, da se sploh imajo čas stuširat pa spreoblećt ko jih tok seksate)) sam pazi malo….to veš da grupni v sanjah ne šteje? pa drk tud ne?)))
ps.
me je malo prej matkič prepričeval pa vočko, da še nobena od predobrega seksa ni odšla, torej kaj zdaj?[/quote]
Am, a bi lahko ti že enkrat nehal omenjat moj vzdevek ? Jaz tebe nisem nikoli v nič prepričeval, ne izmišljuj si stvari, ki jih ne moreš dokazat.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

No to bi pa rad slišal…. kaj več o tem… kako nimam lastne volje …. oz toliko kot bi je želel pokazat….

Če nebi mel lastne volje bi tulil v isti rog kot 80% tega foruma in bil že ene 2 leti v resni zvezi ker bi se prilagajal in mel manj lastne volje kot jo želim prikazat…

no to me pa zanima kaj bi ti mogel povedat o tem preko interneta… razčleni se…

a bejž no spider, vse to le zame, ubogega pijančka?))) ko si me že spomnil, dans je dober včer za pit, steklenica šnopsa pa me kar sama kliče, ni vrag da ne spijem dva tri kozarčke za tvoje zdravje, zraven pa še zmolim kak očenaš za vse tiste uboge ženske ki jih porivaš…da že konćno doživijo orgazem))
človek je vedno sam pajki, ti kot ljubitelj Bukowskega, millerja, Voneguta..bi ja moral to vedeti?)))
nabijal sem jo kot podivjani moloh, organca friganca na direktne žlake…pa vseeno hrepenel po moni)))

Tak low IQ imajo samo duševno zaostali ljudje…kar jaz nisem glede na to, da ti tukaj odpisujem in funkcioniram kot normalen zdrav človek (hvala bogu)…tako, da če že nekoga označuješ kot osebo z low IQ označi sebe ni potrebno uporabljat “hibe” duševno zaostalih ljudi za to, da se nekomu smešiš…ker se v tem procesu smejiš ljudem, ki so dejansko duševno zaostali.

Conclusion: You’re a dick

pa čudno, da se sploh imajo čas stuširat pa spreoblećt ko jih tok seksate)) sam pazi malo….to veš da grupni v sanjah ne šteje? pa drk tud ne?)))
ps.
me je malo prej matkič prepričeval pa vočko, da še nobena od predobrega seksa ni odšla, torej kaj zdaj?[/quote]
Am, a bi lahko ti že enkrat nehal omenjat moj vzdevek ? Jaz tebe nisem nikoli v nič prepričeval, ne izmišljuj si stvari, ki jih ne moreš dokazat.[/quote]
kaj nisi vočko?)) kdo pa sanja o katy ? pa o lopezovi? sanjaš tud o umazanem sančezu?)))ti ti pacek))

Tak low IQ imajo samo duševno zaostali ljudje…kar jaz nisem glede na to, da ti tukaj odpisujem in funkcioniram kot normalen zdrav človek (hvala bogu)…tako, da če že nekoga označuješ kot osebo z low IQ označi sebe ni potrebno uporabljat “hibe” duševno zaostalih ljudi za to, da se nekomu smešiš…ker se v tem procesu smejiš ljudem, ki so dejansko duševno zaostali.

Conclusion: You’re a dick[/quote]
se opravičujem zaostalim, res je, nihče od zaostalih nima nižje iq od 45….zate lg bomo iznašli posebno kategorijo….recimo…zaostali lažnivi kljukec? bo ok? ne žali tvojih čustev? je zadosti družbeno sprjemljivo?

Zeh…dolgočasni ste!

No to bi pa rad slišal…. kaj več o tem… kako nimam lastne volje …. oz toliko kot bi je želel pokazat….

Če nebi mel lastne volje bi tulil v isti rog kot 80% tega foruma in bil že ene 2 leti v resni zvezi ker bi se prilagajal in mel manj lastne volje kot jo želim prikazat…

no to me pa zanima kaj bi ti mogel povedat o tem preko interneta… razčleni se…[/quote]A kar brez empiričnih dokazov? 😉 :))))
Profesionalna starunka ti lepo razloži neke pojme pa ji nekako ne zmoreš oz nočeš sledit, zakaj bi meni laiku? :/

mogoče, ampak nisem jaz začel)) grem pit..bo vsaj kaka korist od večera..

mogoče, ampak nisem jaz začel)) grem pit..bo vsaj kaka korist od večera..[/quote]

Vsi smo v istem šmornu:).

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close