Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek značilnosti jebačev

značilnosti jebačev

Ali po domč povedan k***birjev.Kaj je tisto, po čemer lahko sklepaš, da tip išče samo avanture in da bi žensko rad sam na hrbet užgou?

Ja, tko, da te že na prvem zmenku hoče poljubljati npr. z jezikom. In da naslednji zmenek že hoče spat s tabo.

Po moje to.

LP,

K

Kati:

Ehhh, kolk si pa stara?? 16? to pa res ni pogoj, da je en tip kurbir!!! sem bral eno raziskavo, da se folk po 22 letu starosti MORA dat dol na drugem zmenku, če ne, potem v vezi ni dost strasti….. ok sicer se ne morem v celoti s tem strinjat, ampak vseeno!

Merila so v njegovem obnašanju! če se bo tip delal frajerja, al pa boš videla, da nima čisto nič treme, potem je možnost, da je tip kurbir (ni pa nujno!) Potem so stvari kot je spoštovanje. Če se bo do tebe obnašal spoštljivo, potem ni kurbir, če se bo pa obnašal, kot pa si ti samo ena tko….. za sprot, potem je! pa še en kup drugih stvari bi lahko naštel…… definitivno pa to, kar je omenila Kati (vsaj po moje) ni merilo. – razen seveda, če si star 16 – potem pa je…. (če se pri teh letih sploh lahko že govori o kurbirjih…)

LP

Remedy

Saj tako je tudi prav, a ne!! Samo, zmajčica bi verjetno rada vedela kako se j….i ločijo že po videzu od drugih možakarjev. Mislim, da nas je ene 80% takih moških, 10%je pedrov drugih 10% je pa itak malo čudnih hehe!!!

ja, maš prav…… 🙂

Remedy!

Ja, ja, .folk se mora dati dol pri 22 na zmenku, prvem, drugem…….

Saj bi bruhala ob tvojih visokoletečih stavkih iz knjige, kaj kdo bere in kaj ne.

Koliko pa si ti star? Definitivno 16 ali pa še manj, da verjameš vsemu,kar prebereš in po tem misliš, da je še prav…

Sorry, da se kdo dol da kar na drugem zmenku, je to odbito: nezrelo in neodgovorno, strast dol, ali gor.

To pa so lastnosti jebačev, ali ne?

dat se dol na drugem zmenku je odbito,nezrelo in neodgovorno??strast gor al pa dol??
zenske tle gor, ocitno se vam pa se res ni zgodilo, da bi spoznale pravega tipa, ob katerem imas sibka kolena…zelja po njem pa je prevelika, da bi moralizirala????
škoda….

:)))

midva že veva kako je to….. :))

LP

Remedy

Lej, punca, če ti na prvem srečanju pove, da se bo s tabo poročil, imel s tabo otroke, hišo in psa, ti bil zvest do groba in še naprej, ta sigurno ni k***. A bodi previdna. Prvič te lahko poljubi šele po par tednih, pa še to ne francosko, sex pa eventuelno pride v poštev po veliko mesecih, da ne boš umazana. In seveda prestati mora vse preizkušnje. Potem boš vedela, da ni k***, ampak en velik b***.

PS: Ali mi lahko poveš, kaj je narobe s sexom? Konec koncev greš ležat takrat, ko tebi paše. Razen, če ne greš le takrat, ko je računica v glavi?

Da ze takoj hoce sexat z mano.. Na prvem srecanju

Sledi svojim sanjam...

Odvisno od človeka, je pa res, da če nekdo seksa na 2. zmenku zame še ni kurbir! Ne morm pa tok o tem razpravljat, ker sem se sama z svojim 2 moškim poročila, tako, da ne vem!
Imam pa kolegico, ki je imela več fantov, z enimi je seksala na 2. zmenku z drugim na 10., z tretjim nikoli, pa zato še ni kurba!

listk ma na hrbtu gor pas piše jebač za na hrbet vrečt ha ha .
dej raje povej zakaj to sprašuješ a ni vseen sej a nisi ti ista k vsi ti kurbirji pa kurbice?

Ta ko te prvič vidi in ti reče da si najlepša od kar jih je imel do sedaj,pa da se je že zaljubil in da bo za vedno ljubil samo tebe

ALo!

kolikor vem, smo ljudje in se ločimo od živali po večih stvareh, torej tudi tako, da obvladujemo nagon.

:))

K

Ja…….

in ker ti tko dobro obvladaš svoj nagon, te nikoli ne prime panika, ali pa vsaj strah……. ker tudi to je nagon (preživetje)

vse kar hočem povedat je to, da ljudje (čeprav si mislimo da ne), smo še vedno v veliki meri živali…… in ne tko zaničljivo govorit o nagonih – da jih maš vse pod kontrolo (ali pa vsaj tiste, ki sežejo v spolnost) – ker te moram razočarat…. jih nimaš…. nihče jih nima…..

So ljudje, ki se zavestno odločijo, da npr.: ne bodo varali. Ampak to ne pomeni, da nimajo nagonov, oz. da so jih zatrli…… kar se pa tiče psihe, bi pa raje kdaj drugič o tem, ker se mi zdele ne ljubi utrujat….. sem imel ravno kosilo……

LP

Remedy

Znajo zlo dobr pihat na duso..so ponavad zrihtani…ce gre z njimi v kksn znan lokal poznajo miljon punc – vse oznacijo za kolegice al pa prijateljice..najbl ocitn znak je pa zame da tocno vejo kaj morjo rect da bi zensko zmedl…sj scasoma se naucis brat znake pa se ti senzorji izostrijo za take. 😉

www.studentarija.net

Vse je odvisno od tega, kaj res čuti do tebe. Žal tega ne moreš vedet. Torej.

Rubyfruit, jst nisem tak, čist mal drugač

No to je vsekakor en znak..prijava: Jaz nism tak…

www.studentarija.net

pa ja ne bo čakal na drugi zmenek s seksom.. (;-P)

eh, te je že cepec, če obljublja večno ljubezen…. Nikol ne veš, lahko še ktera zares vzame (;-P)

Saj ni problem prepoznati prevarantov obeh spolov. Treba je samo pametna vprašanja postavljati, pazljivo poslušati in brati med vrsticami.
Vprašanje je raje , ali smo dovolj pogumni za kaj takega. Ali nas morebiti ni strah ugotoviti, kolikšen procent “dreka” hodi po svetu in se soočiti s tem, da bomo ob naših kriterijih za partnerstvo morebiti ostali sami. Pol pač pristajamo na prevarante, čeravno je to nasilje nad našim bistvom.
Madona, pa zakaj sem zdajle to pisal v prvi osebi množine?
Hm…morebiti bo Remedy vedel. 🙂

panter*, kolega!!!!

midva se pa že dolgo nisva udarila :))))

ampak se tut zdej ne bova, ker se čist strinjam s tabo! sploh se mi zdi prav tisto, kar si rekel o lastnih kriterijih…… sem takoj na sebe pomislil :)))))

ampak je pa vsekakor zanimivo, kakšno željo ma človek, da bi na vsak način dobil partnerja!!! ………tudi, če dobi največji šuder, kar je možno, samo da ne bo sam………
panter*: od kje misliš, da to izhaja? iz človekove živalske narave?? Gon po razmnoževanju?? ……..men se tko zdi….. bi bil pa vesel, če bi še ti povedal svoje mnenje………. se mogoče v čem ne bova strinjala, pa se bova lahko že spet kregala! :)))) Pa bova oba vesela :)))

S spoštovanjem,

Remedy

Ej Kati, kaj tebe župnik in nuna pokonc spravljata? Kaj te ni še nikol prjel, da bi se s kom, ki te je všeč na hitr dol dala? Se mi kr smilš, če še nisi tega sprobala in doživela.

Glede na to, kako brzdaš nagone, se pa res razlikuješ od živali in od ljudi. Najbolj si podobna kakšni zamorjeni rastlini!

Zmajčica, zate pa tole. Zakaj pa hočeš prepoznat jebača. Če ti je všeč se mu prepusti in uživaj, pa mogoče še kej rata iz tega, če pa boš samo ugibala boš pa pristala na nivoju od Kati.

Okiten je z zlatnino, rad se vozi v dragih avtomobilih, ponočuje, spi podnevi, živi na račun staršev še najbolj verjetno na račun mame. Ima pa eno samcato zanj težko razumljivo težavico: nemore in nemore priti do seksa! 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close