Zmrzne mi!
Ah, tale vprašanja imam pa najraje. Brez kančka slabe vesti lahko odpišem:
“Topleje ga obleci”
Resneje lahko dodam samo:
– premisli, kdaj se je začela pojavljati ta napaka
– si v zadnjem času nameščala kak nov program, orodje, gonisenilnik, napravo ali igro?
– je posodobitev, nadgradnja, popravek IE in MO pomagala?
– kaj se zgodi če greš na obnovitveno točko za kakšen mesec nazaj?
– kaj piše v obvestilu o hudi napaki?
– imaš nameščen AV program, si poiskala in odstranila vohunčke?
Za kaj več bomo pač potrebovali vsaj namig o tem kateri OS oporabljaš, približno sestavo PCja, pod zasebno pa mi pošlji še zelo pomembne podatk, kot je številka tvojega mobitela, mere prsi – pas – boki in leto zaključka šolanja.
Si pa za hece dr. Wega
Compaq deskpro piše na škatli, kaj je pa notri pa niman pojma,razen windows98.Ta napaka je že zelo dolgo,vmes je bil že 2x na servisu..Najprej pogosteje zmrzuje in potem je adijo.Av imamo,tudi sedaj ni nič novega gor,tako da me nima pravice z…
Z mehankarji kontaktira mož,ki sicer vpraša kaj je bilo narobe,pa si ne zapomni,ker je zakomplicirano…Smo pa strokovnjaki,kaj?Računalnik imamo za zabavo in če ga ni je res dolgčas.
Hvala ,Renata
ah, to je potem tako, kot pri meni z avtomehankarjem. Dolgo je trajalo, preden mi je potegnilo, da vsem ob prihodu ne razpogrinjajo rdečih tepihov in jih ne trepljajo po rami.
Zares sumljivo mi je postalo šele, ko sem v gostilni naključno slčišal pogovor ta starega in ta mladega mojstrs:
“Ata,” je rekel ta mladi, “končno mi je uspeli popraviti tisto klenkanje v avtomobilu g. Wege, ki si ga ti popravljal celo leto. Sploh ni bilo nič kompliciranega!”
“Mulc nesrečni!” klofne ta stari mladega, “kako pa misliš, da sem ti do sedaj plačeval šolanje????”
Tako vidiš. Ampak vseeno. ti se le razpiši, kar ti pride na misel, čudne izraze, čeprav ti nič ne pomenijo, karkoli. Predvsem prepiši vsebino opozorila o napaki, ko zmrzne, vključno z ničlami in iksi. Naš mojster klemeniti ti bo gotovo znal pomagat.
AV program te pred vohunčki ne varuje, zato ti vseeno priporočam da čez diskovje spustiš še
Ad – avare 6.0
in / ali
Spybot Search & Destroy:
Ja, ja, sem opazil, da si mimogrede v zgodbo vpletla moža. Torej na lep način rečeno: Wega, za št. mobitela se pa pod nosom obriši.
Ah to življenje.
Forum je zaprt za komentiranje.