Zmešnjava kablov pod mizo
V delovni sobi imava z možem računalnika, printer in potrebno podporo za internet, kar pomeni, da imava pod delovnima mizama pravo zmešnjavo kablov, ki visijo in ležijo, kamorkoli dam noge.
Zdaj me zanima, če je že kdo od vas kje videl kako kovinsko mrežo ali poličko ali kaj podobnega, kar bi se dalo pritrditi na mizo s spodnje strani, da bi se vsi ti kabli pospravili tja in ne bi več prosto ležali okrog?
Ali obstaja na tem svetu kaj takega? Vsake pomoči bom zelo vesela.
En računalnik imava v kotu in imam vse lepo zvezano v pentlje, tako kot pri “so povezani”. Pri drugem računalniku pa sva nabavila kovinsko poličko, ki jo je dragi namontiral na spodnjo stran mize (Ikea roba – taka dolga in ozka polica zvita iz kovinske cevi na straneh privzdignjene gor, ne najdem linka). Enako je na to mizo namontiran tudi razdelilce. Po tleh gresta res samo ena dva kabla. Od telefona je speljan ob vratih, eden kar po luknji v steni. Zadeva uredu funkcionira.
Če rabiš še večjo košaro za kable, malo poglej, če imajo tako da se jo da namontirat od od spodaj.
Sem morala zelo vztrajati, ker sicer bi on napeljal kar po sredini sobe.
En računalnik imava v kotu in imam vse lepo zvezano v pentlje, tako kot pri “so povezani”. Pri drugem računalniku pa sva nabavila kovinsko poličko, ki jo je dragi namontiral na spodnjo stran mize (Ikea roba – taka dolga in ozka polica zvita iz kovinske cevi na straneh privzdignjene gor, ne rebrasta cev). Enako je na to mizo namontiran tudi razdelilce. Po tleh gresta res samo ena dva kabla. Od telefona je speljan ob vratih, eden kar po luknji v steni. Zadeva uredu funkcionira.
Če rabiš še večjo košaro za kable, malo poglej, če imajo tako da se jo da namontirat od od spodaj.
Sem morala zelo vztrajati, ker sicer bi on napeljal kar po sredini sobe.48
En računalnik imava v kotu in imam vse lepo zvezano v pentlje, tako kot pri “so povezani”. Pri drugem računalniku pa sva nabavila kovinsko poličko, ki jo je dragi namontiral na spodnjo stran mize (Ikea roba – taka dolga in ozka polica zvita iz kovinske cevi na straneh privzdignjene gor, ne rebrasta cev). Enako je na to mizo namontiran tudi razdelilce. Po tleh gresta res samo ena dva kabla. Od telefona je speljan ob vratih, eden kar po luknji v steni. Zadeva uredu funkcionira.
Sem morala zelo vztrajati, ker sicer bi on napeljal kar po sredini sobe.
Forum je zaprt za komentiranje.