Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zmešana menstra

Zmešana menstra

Vedno sem imela menstro 3 dni, prvi in zadnji rahlo, drugi dan pa nekje sredinsko. Krči dan pred menstro. Zadnje tri pa so ubijalsle. Boli za znoret prve tri dni, zelo močna, traja do 8 dni. 🙁 Začetek mene pri 39?

Raven hormonov se vedno spreminja. Lahko kriv tudi stres, pa bo potem vse skupaj izzvenelo. Lahko že začetek mene, ki se lahko tudi malo umiri, pa se čez kakšno leto spet pojavi. Meni (41) se sta se dva cikla mal zmešala (zelo močna, boleča) po prvi dozi pfizerja…zdaj je spet ok.

Za ciste pravijo, da povzrocajo bolece in obilne menstruacije. Jaz jih imam, a mi na ciklus ne vplivajo in G pravi, da jih pustim pri miru, dokler je tako, samo redne kontrole.

Bo se uredilo. Cca pol leta. Ni mena

Odgovor na objavo uporabnika
Cepljenje, 25.11.2021 ob 09:50

Bo se uredilo. Cca pol leta. Ni mena

Nima veze s cepljenjem.

ima veze pa še kako velike!

NC, 25.11.2021 ob 10:27

ima veze pa še kako velike!

Mora res imet, če niti cepljena nisem.

Joj, kam gre ta svet. O nobeni temi ni mogoče več debatirat brez neumestnih pripomb povezanih s covidom. Mar se vam je povsem zmešalo? Ste zmožni razmišljati le še o tem? Kako patetičen način življenja. 🙁

jol, 25.11.2021 ob 10:39

Mora res imet, če niti cepljena nisem.

Joj, kam gre ta svet. O nobeni temi ni mogoče več debatirat brez neumestnih pripomb povezanih s covidom. Mar se vam je povsem zmešalo? Ste zmožni razmišljati le še o tem? Kako patetičen način življenja. 🙁

Potreben je obisk pri ginekologu in postavite ta vprašanja njemu.

Na forumu malo povprašat nič ne škodi. 😉

Iz prve roke vem, da je po cepljenju menstra sla po svoje. Krvavitev nisem imela nikoli tako dolgih.

Ni to noben slucaj da je po cepljenju taka sprememba.  In vem, da nisem edina s tem problemom. Upam samo, da bo izvenelo.

meni se je začelo tako pri 39, pri 42 že v meni, brez menstruacije.

Verjetno ni mena. To se pogosto zgodi v teh letih zaradi nihanja hormonov. Par boš imela takšnih, potem pa se bodo spet spremenile.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close