Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika Zmeraj sestra Vendelina

Zmeraj sestra Vendelina

Pozdravljeni!

razmišljam, da bi prijateljici za darilo kupila kuharico Zmeraj sestra Vendelina.
Kako ocenjujete kuharico tiste, ki jo imate oz. ste jo prelistale?
Je to za osebo, ki ni ravno vešča kuhanja? Ali priporočate kakšno drugo knjigo?

Hvala za odgovor.

LP Male

Jo imam že kar nekaj let in sem zelo zadovoljna z njo. Prav tako imam njeno knjigo o pecivih, in tudi Kuhajmo s sestro Vandelino. So vse v uporabi. Recepti pa čisto nič komplicirani. Najbolj mi je všeč, da imam skoraj vse sestavine vedno na zalogi.

Imam njene recepte, ki so krožili po internetu, sprintano pride kar za celo knjigo. Moram reči, da ne glede na to, koliko receptov sem že prebrala, njene z zanimanjem vzamem v roke, ker je tako preprosto, razumljivo, nazorno. Zraven so tudi čisto navadne opombe za čisto navadne punce, ki se kuhe šele lotevajo.
LP Mimi

Imam knjigo, nisem prav posebej vešča v kuhanju, pa se mi zdi recepti zelo razumljivo napisani.

Knjiga je že na pogled taka, da jo z veseljem v roke vzameš. Tudi recepti so posem uporabni!

Knjigo sem tudi jaz dobila za darilo in je bila zelo vesela!

----------------------------------------------- http://sonce-rumeno.moj-album.com/

Imam knjigo in jo kar pogosto uporabljam.

1 kg pljučne pečenke, 25 dag surovega masla, 3 dl smetane, 1o jajc, paniranje, cvrenje, – meščanska kuhinja, ko še ni bilo znanja o zdravi prehrani.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close