Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek zmenek

zmenek

[/quote]

Pa kaj ga matraš? Kaj ti ni jasno?
Pač ni vsem ženskam seks matranje… nekatere imajo tudi kaj od tega. :))))

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Saj njej je tud Japkica, ampak se je samo treba prej “malo” bolj “pomatrat”. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

“kaj bi mela” na izi si ga vzem… ni vse skupi tako zakomplicirano, lahko je tud simpl ;-)… mam pa obcutek dda mas ti probleme okol sexa in rabis celo biblijo argumentov custev itd…

Si poročen, varaš svojo ženo in zdaj vmešavaš še biblijo. Če bo bog že pri prvem zamižal na eno oko ti slednjega zagotovo ne bo odpustil 😉

lej biblija je bila mišljena figurativno, ne pa dobesedno.. v194s35t100

[/quote]

v194t100s35

Meni je seks v užitek, samo ne z vsakim tipom.

[/quote]

Pa kaj ga matraš? Kaj ti ni jasno?
Pač ni vsem ženskam seks matranje… nekatere imajo tudi kaj od tega. :))))[/quote]

Meni pa pir, seveda ne vsake znamke! Kako sva si podobna! Ne moreš verjeti. 🙂

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

[/quote]

v194t100s35[/quote]

Poskusi na kakem fukfehtarskem portalu, ti loviš ribe, kjer jih ni.

in kjeri so to portali?
hvala za info

vsi razni portali za zmenke.

Hm, ženske bi seksale, moški pa pili pir, da jim raste trebuh, potenca pa pada.

Meni pa pir, seveda ne vsake znamke! Kako sva si podobna! Ne moreš verjeti. :)[/quote]

‘kaj bi imela’ … vidiš, ni ti prav seks, ni ti prav pir…. eh, ni čudno da moški potem tako jamrajo čez ženske, da jim/vam ni nič prav. :))))))))))))))))

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Japkica tebi bi prišlo pa vse prav….
Najprej bi mu popila pir potem bi ga pa še piiiiiiiiip……

Temu se pa reče ženska z izkušnjami…. 😉 :))))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Seks je meni fajn, sem napisala :), ne da mi ni fajn.

Temu se pa reče ženska z izkušnjami…. 😉 :))))[/quote]

No ja, piva ne pijem… izbiram pa lahko. Dvomiš? ;)))))

Meni pa pir, seveda ne vsake znamke! Kako sva si podobna! Ne moreš verjeti. :)[/quote][/quote]

Seveda BI, ne dvomim. :))) Ni nič za najti, ali kak? 😀

Ja, ne vem, prveč pira spijete, namesto, da bi se za seks zanimali.

Temu se pa reče ženska z izkušnjami…. 😉 :))))[/quote]

No ja, piva ne pijem… izbiram pa lahko. Dvomiš? ;)))))[/quote]Sploh ne dvomim, vprašanje je če smeš, če si (lahko) dovoliš izbirat…. aja o pijači je govora…. 😉 :))))))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

No ja, piva ne pijem… izbiram pa lahko. Dvomiš? ;)))))[/quote]Sploh ne dvomim, vprašanje je če smeš, če si (lahko) dovoliš izbirat…. aja o pijači je govora…. 😉 :))))))[/quote]

Glede na to, da nekateri ljudje prevzemamo odgovornost, je izbiranje na mestu, pa naj si je bilo v preteklosti, sedanjosti ali v prihodnosti.

ps; Ker se sam tako rad slikovito izražaš, boš razumel tole – če bi bil ženska, bi ti zagotovo kdo rekel namiguša. 😉

Če ni pravega katalizatorja (ženske), ki bi povzročil burno kemično reakcijo med pirom in moškim. :)))
Menda ljubice in mlajše vedo, da temu ni tako, kar ti misliš. 😀

Sploh ne dvomim, vprašanje je če smeš, če si (lahko) dovoliš izbirat…. aja o pijači je govora…. 😉 :))))))[/quote]

Glede na to, da nekateri ljudje prevzemamo odgovornost, je izbiranje na mestu, pa naj si je bilo v preteklosti, sedanjosti ali v prihodnosti.

ps; Ker se sam tako rad slikovito izražaš, boš razumel tole – če bi bil ženska, bi ti zagotovo kdo rekel namiguša. ;)[/quote]Razumem že sem pa v dvomih, če “pravilno” razumem 😉

Odgovorno bi bilo, da ko izbereš izbereš z zavedanjem kaj si izbral in da pri izbiri tudi vztrajaš in ne vržeš takoj puške v koruzo, ko malo zagusti.... 🙂

Absolutno se strinjam. 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close