Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek zmenek

zmenek

poz..
iščem zmenek z punco(leta niso pomembna). zmenek kjer greva zvečer na pijačo in če se zaštekava lahko naprej pa kamor naju odnese drugač pa vsak svojo pot. ne iščem punce oz partnerke ker jo imam. torej gre za eno kratni zmenek za en večer(oz. noč). brez obveznosti, obljub itd… če te zanima se javi pa se bova menila naprej.. vse ostale informacije kar se tiče izgleda in podobno ti odpišem… 🙂

Glede na napisano, ti partnerke nimaš oz. ne veš kaj ta beseda pomeni. Predvsem pa ti nisi partner osebi, katero si imel v mislih, ko si napisal besedo partnerka.

opazovalka,
noben te ni nič vprašal

Zakaj pa?

To je javni forum in lahko se oglasim, če me kdo kaj vpraša ali ne 🙂

Res je to, sva že dve taki 🙂

Zakaj pa?[/quote]

Če leta niso pomembna se javim jaz, imam 70 let in še cca pol zob!

joseffina70@gmail.com

Zakaj pa?

opazovalka imaš prav lahko poveš svoje mnenje… free world! joseffina tvojga posta pa ne jemljem resno… drugač pa ni nič narobe z 70 leti 😉 če je gospa urejena 😛

Me veseli, da se strinjaš z mano.

PS Tako dolgo črtico pri svojem niku si morala narediti zato, ker sem jo daljšala jaz, preden sem se registrirala.

Me veseli, da se strinjaš z mano.

PS Tako dolgo črtico pri svojem niku si morala narediti zato, ker sem jo daljšala jaz, preden sem se registrirala.[/quote]

Ja in kot si dejala, še daljša se…:)))

Bolj ko se praskam po glavi, manj mi je jasno, kaj naj bi ženska imela od tega. A si vsaj lep? Ker bogat očitno nisi.

po čemu sklepaš da nisem bogat? in zakaj je to sploh važno?

Aha, ti bi malo na šverc.

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Se mi je kar zdelo.

Torej kaj naj bi ženska imela od tega, če gre s tabo na drink?

ti si pravi kapsl.
vstreliš in bilo, kaj bilo

na kašen naslov pa sprejemaš ponudbe?

vcasih treba tko… sam ustrelit.. pusti mail pa se oglasim

Sexala bi…če bi se zaštekala. Sej je dovolj zgovorno napisal.

tocno tako.. ce se zastekava se loh posexava v glavnem uzivava in se mava fajn… tko da ce je kaksna za naj pise na mail: jama1000@yahoo.com

Kaj bi imela ženska od tega, da se te usmili in se sreča s tabo?

Glede na to, da je na razpolago, si ga lahko vzame po svoji volji. Ni to dovolj? :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Marko, kaj je na razpolago, kaj lahko vzame?

Koliko si star, visok, koliko kg?

“opisi se” poslji mi mail pa se opisem… mail je par postov gor… “kaj bi mela” ne gre za usmiljenje ampak za obojestransko zabavo 🙂

Maile pošljem samo tistim, ki pritegnejo moje zanimanje.
Torej, če se boš opisal, če mi bo opis všeč, potem ti bom pisala. Če pa ne pa ti ne bom.

Obojestransko zabavo?
In kaj je zate obojestranska zabava, kako veš kaj je žensk zabava?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close