Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zmedena

Zmedena

Pozdravljeni,

Z fantom sva končala vezo..poznava se dobro leto in preden sva začela hodit sem mu bila zelo všeč in ko sva se zbližla sva se spustila v vezo.Naj povem da je fant bil poročen in 7 let je že ločen.Naj ga opišem zelo je prijazen,in ima smisel za humor,trmast ampak od ločitve se je spremenil zapru se je vase v čustvenem področju..dva dni je sladek in čustven 5 dni pa je hladen.Ko sva se spustila v vezo je na začetku bilo vse lepo celo z sinom me je spoznal in sva se takoj z sinom ujela.Z bivšo ženo se skozi kregata kar seveda se nisem želela umešavati.Zelo sem zmedena ker pred tremi tedni je zbral pogum in mi priznal da ima čustva do mene in da je zaljubljen vame.Dober teden pa mi je dal konec ker se ne vidi zmano in me zdaj me ignorira res pa je da me ima povsod na družabnim mrežah ni me izbrisal in stalno gleda moje storye.Na mesengerju ozadja pa ni spremenil(srčke mava).Sej nevem kaj naj si mislim o vsem skupaj.Prosim brez kritik.Rada bi samo vedla kaj se dogaja znjim.

Hvala za odgovore.

Zmeden in čustveno nestabilen. Si želiš živeti z takim 20,30,40 let? Tak je. Čuden, labilen. Ne boš ga spremenila. Želim ti v redu partnerja, škoda izgubljati čas za tako budalo

So še drugi brez prtljage.

Jaz bi ga obdržala, če pride nazaj. Srčke ima na mesengerju. To je to.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close