Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek zmanjsanje obsega

zmanjsanje obsega

Imam problem. Imam suho postavo,tudi nisem precej velika, mere(160cm/50 kg). Motijo me prsi,nederček št 75c,je to normalno ali imam prevelike?
Pa se nekaj:kako bi pridobila trebušne mišice?
Bliža se poletje pa bi rada zmanjsala nekatere obline.
Bi mi katera lahko pomagala?
Hvala in lp

Drago dekle … imaš točno takšne mere kot jaz … tudi nederček …. Ne vem zakaj se sprašuješ al so prevelike ali normalne? Vzemi se takšno kot si in bodi zadovoljna s svojimi oblinicami. Drugač pa nisi omenila let … predlagam da kar se tiče trebuščka in zmanjšanja ostalih oblin pokukaš na internetno stran http://www.mojtrener.com, tam boš gotovo našla vse “znanje”, ki ga potrebuješ, da se oblikuješ. Ampak to pomeni šele začetek trdega in vztrajnega dela. Upam da ti bo uspelo.
Čav
Martina

joj prejoj zenske je vam sploh kdaj prav???pa sj je to cool ce mas velike j… no vsaj men sam ce pa tebe motijo hm..drugi verjetno z veseljem mal pogledajo kaksno bolj prsato dekle se posebaj ce je suha…drgac ti pa ne znam pomagat bodi vesela da je tako kt je lahko bi bilo salbse:();(

Vsak dan moraš bit vsaj 3 ure tukej gor na forumu in se ti bodo obline zagotovo zmanjšale! Telovadi z možgani.press

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close