Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija zmanjkuje prostora na disku

zmanjkuje prostora na disku

kot že pove naslov…..ful se mi zdi čudno ko imajo nekateri ful filmov in muske shranjene…veliko več kot jaz pa imajo še prostor, druge stvari imam večinoma na cdjih tako da mi ne jemljejo prostora….kaj se mi najbolj splača kupit “zunanji” disk ali “notranjega”???

Local Disk c: je kapaciteta 24,4 gb….še 1,66 prostora

Local Disk d: je kapaciteta 128gb….še 3,5 prostora

Splača se ti kupiti seveda notranji disk velikosti 320GB za okoli 25.000 SIT in imaš za nekaj časa mir 🙂

Lp, Max

Jaz sem si kupila zunanji disk 250 GB in sem super zadovoljna! Imela sem kar srečo, ker sem ga pred dvema letoma kupila za slabih 50.000 – takrat so bili še zeeeelo dragi.

Meni pride bolj prav zunanji disk, saj ga lahko vzamem s seboj in ga priklopim na drug pc.

Prenosljivost vsekakor ni zanemarljiva lastnost! Se strinjam!

Sama sem kupila 250Gb zunanji tisk Teac in sem zelo zadovoljna, tudi cena se mi je zdela primerna:

No, v lj. Hoferju ponujajo od 21. t.m. 400 GB prenosni USB trdi disk za 32.900 sit. Nanj pa že spraviš kar nekaj solate, a ne?

v hoferju še nisem bila….a pa misliš, da je ok če ga kupim tam…..

Samo omenil sem velikost in ceno, izbira znamke, modela in trgovina pa je seveda tvoja. To so pač komponente, vsaka ima svojega proizvajalca, s tem primeru je to Samsung.

ma sprašujem zato ker mi je hofer tako malo mimo….ne vem če je ravno trgovina kateri lahko zaupam, da naj bi prodajala kvalitetne izdelke???

Saj pravim, odločitev je tvoja. Zavij v trgovino, ki ji zaupaš.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close