zloraba- mobi
Ali je možno, da pride do zlorabe na mobilnem telefonu??
Seveda kličem in to dosti. To moram povedati, da ne bo pomote in nepotrebnih kritik na ta račun. A znesek je že dva meseca zelo visok. Včasih plačevala z moneto in je bil zato tudi račun večji. Ampak tole sedaj pa je višek. Čudno je vse skupaj.
Grem v ponedeljek osebno do operaterja kjer bomo pregledali stanje in rešili zadevo.
A vseeno me zanima. Je že kdo imel podoben primer in kako ste rešili zadevo.
Jaz bom šla v ponedeljek do operaterja. Mislim, da lahko dobim izpiske za tri mesece nazaj. Vsekakor bom preverila zadevo in to do podrobnosti. Do sedaj vedno vse plačevali.Manj klicev manjši račun, več klicev malo večji račun. Vedno se mi je zdelo v mejah normale.
Bili celo poletje v tujini, se klicali, tudi Hrvaška ki je najdražja.
Ampak to je zdaj preseglo vse meje.
Za kakšen znesek pa gre?
Sicer pa sem jaz od začetka že Simobilovka in sem zelo zadovoljna z njihovimi storitvami, kadarkoli imam občutek da pretiravam imam možnost poslati sporočilo za stanje porabe, in v nekaj trenutkih, dobim sporočilo s stanjem porabe, ne glede na to, da sem naročnica, torej seštejem porabo in naročnino in v vsakem trenutku tako lahko vem, kaj sem porabila. Tudi sedaj ko sem prešaltala na eno posebno storitev ki mi omogoča precej brezplačnih smsjev in pogovorov, je stanje še bolj pregledno, saj v tem sms izpisku dobim število poslanih sms, opravljenih pogovorov in podobno….
Mesečno pa prejemam tudi izpisek vseh klicev, tako da sem prepričana v zanesljivost in natančnost Simobila.
A kaj takega ne obstaja v Mobitelu? po moje da mora, saj sta ravno Simobil in MObitel “najhujša” konkurenca drug drugemu, tako da to ne bi smelo biti problem…
Če si zamenjala telefon in imaš morda kakšnega od androidov, ti mogoče laufa kakšna aplikacija v ozadju, ki ti troši ne da bi telefonirala. Mislim toliko, da ne boš zaradi kakšen bedne fore tam blamirana. Sicer sem pa tudi jaz prešaltala operaterja, ker je mobitel res res drag. Pri nespremenjenih telefonskih navadah se mi je račun zmanšal na tretjino. To je pa že kar velika razlika, mar ne.
Hvala vsem za odgovore in izkušnje.
Glede raznih aplikacij in sms-ov sem že preverila- blamaže ne bo.Vendar je opozorilo vsekakor dobrodošlo.
Enkrat sem že imela probleme z sms-i. Vendar to je druga zgodba. Ni bil problem v plačilu ampak v tem, da me je folk klical, ker so prejemali več enakih mojih sporočil, ki so jim bila poslana že ne vem koliko časa nazaj.Celo več kot pol leta ali pa še bolj stara sporočila..To je šele bilo zanimivo. Ker nisem spreminjala nobenih nastavitev, niti telefona menjala vmes je bila to napaka s strani operaterja. Takrat smo rešili zadevo.
Glede mojih zneskov pa je tako. Sedaj par mesecev nisem plačevala z moneto prek telefona pa se je račun povečal približno za 90€. To pa ni hec.
Imam malo drugačen problem:
Sin ima Simobilov paket za mladino (15€) z veliko minut in SMSjev, pa je imel decembra na računu še zahtevek od Monete za nek kavni avtomat na šoli nekajkrat po 1,5€ in enkrat po 9€. Sin trdi, da ima takrat pouk in da ni nič plačeval, da mobitela ni posojal, sploh pa kaj bi v avtomatu kupil za 9€.
Na Simobilu so mi na pritožbo odgovorili le, da:
želimo vam sporočiti, da se avtomatske zapore klicev, ko dosežete določen znesek, ne da nastaviti. Zaporo klicev lahko uredite tako, da vsakič (torej ko dosežete določen znesek) uredite blokado vseh odhodnih klicev ali sporočil.
Zadnji mesec pa je račun večji kar za 27€ – trije dvigi na Moneti po 9€. Ko je sin poklical na Simobil pa so ugotovili, da ima po izdaji računa še nekaj enakih dvigov, in da lahko dviganje na Moneti blokirajo in menda tudi so.
Ali ima kdo kakšne izkušnje s tem?
Alli tukaj goljufa Simobil, Moneta, lastnik avtomata ali kdo tretji, ki pozna kodo?
Hvala za odgovore,
Igor
Pozdravljeni!
Da bi odgovorili na vaše pomisleke bi najprej predstavili postopek nakupa preko monete na avtomatu.
V telefonski aparat vtipkate številko 189 skupaj z znesekom plačila v centih. Po vpisu pritisnete tipko za klic. Mobilni aparat prislonite k za to določenem mestu na terminalu kjer se med telefonskim aparatom in terminalom vzpostavi povezava in izmenjava podatkov. Telefon mora biti v času transakcije fizično prisoten pri terminalu. Po izvedbi transakcije avtomat dovoli nakup v znesku prej izbranega zneska. Transakcija v znesku 9€ je možna z nakupom več blaga naenkrat.
Goljufanje z Moneto na avtomatu tako ni možno. Stranka lahko z enim klicem celoten limita nastavljenega pri operaterju. Stranka lahko zahteva znižanje limita ali plačilo preko monete blokira.
Svetujemo vam pogovor s sinom. Lahko je žrtev izsiljevanja sošolcev, začasne kraje aparata ali pa se le želi postaviti pred prijatelji.
Verjamemo, da boste izziv rešili v obojestransko zadovoljstvo.
Damijan Kohne
Naročniški Sektor
Uporabnica mobija in vsi drugi
Tudi sama sem že nekaj časa naročnica pri Mobitelu. Ne bom jim pela hvale a imajo marsikaj, samo vprašati moraš pa ti povejo.
Najprej bi rada povedala, da so mi na centru prijazno povedali da preko Planet.si lahko preverjam svoje stanje porabe – in to drži. Registriraš se in vsak trenutek lahko preveriš kam, koliko klicev si imel. Tudi vse podrobnosti so gor.
Sem pa kakšni dve leti nazaj imela znesek telefona 300€ (ups veliko ja) in so me z Mobitela poklicali, in me vprašali če so mi morebiti telefon ukradli ker je že nekam veliko porabljenega denarja. Takrat sem vedela, da zakaj sem imela toliko denarja porabljenega- bila sem v tujini, v tretji državi in mi je naneslo. Tako, da ni vse tako črno kot se vam zdi, le malo povprašajte jih in vam bodo svetovali tako in tako.
Red je, da je Mobitel drag s svojo storitvijo, a mislim, da pokritost pa ima najmočnejšo. Npr simobil pri meni doma ima slab signal, sicer pa moje izkušnje so tudi, da sprejem signala je odvisen tudi od samega mobilnega aparata in ne samo od operaterja.
Prej sem imela mobi Čigra (kje je že), ta mi je vlekel v vsaki luknji, na vrhu Vezuva……. novejši aparati pa če se pelješ iz Zidanega mosta v Celje imajo že motnje.
Forum je zaprt za komentiranje.