Najdi forum

Zlomljeni USB slot

Čez novoleto smo z druščino odšli malce na lepše in sem seveda vzela s seboj prenosnik, da smo gledali lepe slikice iz naših skupnih druženj…lepo a ne :-)))))))

No in potem sem pred odhodom prenosnik dala v torbo ne da bi iztaknila miškin kabel ven iz slota – seveda 🙁

Pridem domov in ugotovim da je slot uničen!!!
(Nekdo je moral torbo s prenosnikom malce bolj “trdo” postaviti na tla in je bil pritisk na kabel in posredno na slot prevelik in se je zlomil)

Nagradno vprašanje: “kako” zamenjati zlomljeni slot??? Se lahko menja samo slot ali bi pač morali še kaj drugega – upam, da ne mamo, že sedaj imam mačeho 😀

Saj načelno ni problema preostali so mi še trije USB-ji, ampak včasih res nastane gužva…

LP

Tota Senka

po mojem :

– menjava osnovne plošče 🙂
– uporaba drugega slota in usb razdeliec (dodatni kabli)

ali pa ti naj “gun”, ki je zlomil usb – enostavno kupi nov prenosnik 🙂

(\__/) Copy and paste bunny (='.'=) to help him gain (")_(") world domination

Pa tudi miška je šla…sem že kupila naslednico 🙂
Torej ni možno menjati SAMO slota in je nujno potrebna menjava matične plošče???
(“malce” draga varianta pač)

LP

Tota Senka

Poglej, noben ti ne more povedati, ker se ne ve, koliko je tiskano vezje poškodovano, odnesi nekam na servis. Mogoče pa ni prehudo in se bo dal USB
menjat, ga pač vzame iz kakšne stare plošče. Drugače pa; kot ti je
Klemenxx rekel

uporabljaš tisto miš na prenosniku, pa bo 🙂

Oj, Senka, srečnga pa zdravga najprej, da ne pozabim spet!
A maš kaj slik s tega novoletnega žura, je moralo biti kar hot se mi zdi? A ste bili to na kakšni jahti, al kako? Še dobr, da ti niso kar zaslona odtrgal z notebooka. Zakaj nas nikol ne povabiš zraven, ko se kaj dugaja, bomo na licu mesta porihtal te hube, hymeme in slote :)))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close