Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zloba hehehehehehe

Zloba hehehehehehe

Čer Primož!…mi je ful hudo, da takole eni pišejo… Nisem med njimi…

“Občudovanja vredno je tvoje dizajnersko in ustvarjalno delo…ne vem zakaj, ampak mi je res všeč tvoj trud in ustrajanje z nami….da o potrpežljivosti ne pišem… Moje mneje je, da potrebujemo kreatorja, lektorja in nekega Primoža, da brzda vse te strasti in hude graje tu gori in doli…brzda z neko neznano energijo in voljo…”

“Hvala Primož, sem se spraševala ničkolikokrat: zakaj? Moje osebno razmišljanje je pa samo občudovanje, da se ti da sploh truditi in metati svojo lastno energijo z enim samim namenom…da daješ vsem možnost in možnosti… pisati tu gori in doli… Neverjeten si!”

Ne bom spremenila svojega mnenja o tebi.
Lahko noč in mila prošnja, angelska: “PLEASE bodi še naprej naš Šef in dizajner, ker enim tu gori in doli mede s fula…kot ti rečeš…tolčejo u nulo!

Lahko noč!
Angel

Bi si želela svoj forum…mi ne bo uspelo, bosa varianta. Angelski forum, za pesnike, filozofe in…romantične duše…žal, ne bo šlo, vem…pa tudi bojim se, da bi gori pisala sama…monologa pa ne maram…imam raje odkrit in pošten, pa očarljiv dialog!
lp
Metka

Čer Jani!…Tole je pa pisano samo zate….

kako zvita varianta…pogrešenje angelov, pol grem pa kr doli…
naj te angel prosi, da ostaneš, ali boš ti mene prosil, da se vrnem…
ne vem, zvita varianta…pametna…
ne bodo raumeli, drugi, jaz razumem…

“to bo odkrivanje tančič, a ne?…pa da me slečeš do nacga, kot pepi…
edini, ki je res dojel moje besede. Hvala Pepi…razmišlja tako kot jaz, pa še tehtnice pozna v biti…”
ampak ti, Uganka…hopla Zanka…in Angel se ujame…neka, ne, ne padam več na tvoje čare:))))), mogoče na khm…khm…pa o pogrešanju…alora amore mio Adjamo far amore!!!”
človek božji, pa to ni za v JAVNOST::::::))) ne ni no…
to veva le TI in JAZ…pa JAZ in TI, kaj je in ni…za ostale NC ŠE NI!!!
da si ne bodo spet domišljali, kako vse vedo…POJMA NIMAJO…

Angel Kaja ni, žal se hvalu nikoli ni…mene so pohvalili drugi…

ampak ti…
pogrešanje to ni…
zanka ah, uganka…
ah ena zaspanka, zvezica mila…
se je urnila…
ni se še skurila!!!
a je dovolj, a še…
pa saj znam še pa še…
zanka,
za vse naj bo Uganka:

kdo ve, kaj angel je?
Kdo ve kaj Jani je?
Veš ti…Mari…
ah, Kajčine kosti…

kdo zna noč temno razjasnit, ki tare duha? (sorry dr.France Prešeren)
Kdo ve…
zanka Jani
za druge naj bo večna uganka…

jaz vem prav dobro,
veš tud ti…
da Kajinih kosti še ni…
da Mari zamiži…
pa Primoš zaspi…

sva le JAZ in TI…
brez kosti…
brez kril in mesa…
neka nesnaga grda…
neka omama angelska…

ni joke,
bi bil bi slab…
resnica ni, ker boli…
sva le JAZ in TI…

ma, kakšna nora butasta pesem…pa kaj pol!
napisana iz globin srca…
za mojega zajčka:)))
naj se trese vse…
le forum ne, je to le zanka,
za vse Uganka!

Nočka Janči moj, nocoj pa ah nocoj,
naj tresejo se zajčki le…
pa lupčka še pa še…
ah, kaj bi jaz brez tebe!

Nc…nc…v nebesih je lepo
še dolgčaš ni…
je rajsko angelsko…
aj, Jani nebesa vabijo…

A je dost? A še pa še…nikdar ne pozabim te!
Angel*

Pesem je za Janija! Nc drucga…ne more biti!

¸nič več ne razumem ,ker sem premalo inteligenten .ali pa je kdo drug …
Metka , se ti vtrgalo , Tvoje jodlanje prosim usmiri na sredenja leta , mogoče se te bo tam kdo zasmilil .
Jaz te imam dejansko pun k……
Brez moje malenkosti !

hahahahhah..mede.mede in to u iber..hihihi..

Hvala!

Čau!

Ne, Angel, nisem niti sodnica in niti svetnica. Bog ne daj mi kdajkoli biti svetnica, to sem že jasno in glasno povedala. Ne bi želela biti in nočem biti, ker je v končni fazi življenje le preveč lepo, da bi ga “svetniško” ogledovala. Jaz življenje živim in če imam rada ljudi, to najbrž res še ne pomeni, da je človek svetnik. Rada imam ljudi in vse v zvezi z njimi in ti ljudje, kakršnikoli že so, lepi, nelepi, veliki, majhni, okrogli, stasiti, ti ljudje me napolnjujejo z energijo in z zadovoljstvom, da so in da sem lahko z njimi. In zaradi njih sem v veliki meri to, kar sem in ne zamorjena gospodinja, zaradi njih se zagotovo ne bom iztrošila. Iztrošila bi se, če bi ne mogla razen svojih najožjih imeti nobenega drugega človeka več rada. Da, jaz bi se iztrošil takrat, ko bi mi manjkali prijatelji, ne morem se iztrošiti, če jih imam!!! Če bi jih ne bilo, in če bi bila “svetnica”, bi se odrekla prevečim lepim stvarem!! Pa ti Angel, si morda ti svetnica ali razsodnica? Nikoli nisem pisala v smislu želje po tem, da bi bila razsodnica, niti tebi ne!

Vsi, ki smo se našli na forumu in “čvekamo” (oprosi, ti ne čvekaš, tvoje pisanje je hvalevredno, dano v razmislek, na določene momente morda tudi že meji na razsodništvo, je mešanica vsega, kar si človek lahko poželi in mešanica tistega, česa si ne želi ……..), smo se pač vzeli v zakup take, kot smo: nekateri okrogli, nekateri v najlepših letih, nekateri z dolgimi nosovi, nekateri z velikimi usti, nekateri s tako frizuro, da si je ne morejo nekako prav urediti ……. skratka, da ti ne naštevam, s kolikšnimi pomanjkljivostmi smo se spravili gor na ta forum. Ampak, taki smo in take smo se vzeli. Najbrž nihče od nas ni stopil iz Vouge ali iz kake druge revije, in najbrž si nihče od nas tega tudi ni želel, namreč, imeti lepe, postavne prijatelje, prijatelje ob katerih ti lepota dih vzame. Iskali in našli smo drugačno lepoto, o tem ti ne bom pisala, ker …….. Iskali in našli smo sebe tukaj gori na forumu in če me resnično sprašuješ, jaz sem šla na kavo s prijateljem iz forumu in še bom šla, s prijateljem iz foruma. Verjemi ali ne!

Ne bom prebirala literature, ki si mi jo priporočila. Mi ni potrebno, verjemi. Kar hočem imeti, imam in ne ti in ne časopisi mi tega ne bodo vzeli. Vzel bi mi lahko samo Primož, pa nisem niti v to več tako zelo prepričana. Mi prosim, lahko poveš, v katerem pisanju sem jaz kdajkoli koga obsojala, konkretno mi žugaš, naj ne obsojam Primoža? Zakaj bi ga lahko? In čemu? In, če prav razumem, ga nisem obsojala, le povedala sem mu, da bom jaz razmišljala o stvari, o kateri mi ustreza razmišljati in pisala o tem, kar želim pisati. To, mislim, ni obsojanje, je le povedati to, kar želim povedati. Ne vem, kakšne sodbe in obsodbe bi lahko ti meni dovolila, ko mi ni do nobenih sodb, ne mojih do drugih, ne tvojih do mene!!! Verjemi, ali ne. In če želiš, da bi prenehali pisati, jaz in še kdo drug, tebi in še komu drugemu, potem boš pač razočarana, ljubi Angel, kajti sem zelo vztrajna, zelo tolerantna, doma imam namreč pubertetnico, kateri moram posvetiti vleiko veliko časa in odtod moja vztrajnsot in tolerantnost, pa četudi je to slišati kot nemgoče. Tebi se morda veliko stvari zdi nemogočih in sprašujem se, zakaj? Meni je mogoče vse, sprejemljivih kolikor toliko kar nekaj stvari, ne vse, vendar nisem jaz tista, ki mora nekaj sprejeti, če se lahko umaknem. In – naj se zdaj umaknem. Nak, ne bom se umaknila, ker mi ne poveste, komu in zakaj?

Angel, čudi te, da sem mama, prijateljica, pa ne vem več, kaj vse si naštela, tudi ljubico si omenila.

Nikar naj te to ne čudi. Človek je tisto, kar želi biti!!! In jaz sem vse, kar si naštela, pa še kaj. Sem mama (ne tebi!!! in ne ostalim forumovcem, to oni itak že vedo!), sem prijateljica tistemu, ki to želi, sem žena, sem gospodinja, sem zaposlena ženska, sem ljubica, sem dobra kuharica, pa še kaj bi se našlo. Če hočeš, to verjemi, če nočeš, pa ni treba. Tvoja stvar, nihče te v nič ne more prisiliti.

Tokrat sem ti odgovorila morda s kančkom manj strpnosti, ampak, saj pravim, strpnosti imam veliko, ker imam doma najstnico.

Imej se zelo zelo lepo, ljubi Angel! In – izzivanje in sikanje tvoji izredni lepoti zagotovo ne pristoji!!!

Marija

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Dragi moji,

kje pa mislite,da imam jaz čas, da vse tole preberem, izklopil sem telefone in si vzel pol ure časa ob kavici.
Kako naj napišem svoje občutke. Če ne bi imel ušesa bi se mi usta razlezla do tilnika. Gube bom zaradi vas kmalu dobil, predvsem na ličnicah, me res že vse boli.HAHAHAH
Sem se tako nasmejal, da imam cel dan polepšan zaradi vas.:)))))

Sedaj pa nekaj za vse. Zakaj ste tako prizadeti? SAj je samo forum, saj nisem nič pobrisal, včasih, sem pa tja, dodam kakšen stavek.

res se moram opravičiti vsem, ker ne morem replicirati na vsak komentar, enkrat na dan malo pogledam in grem že naprej.

Vsakega posebej sem vesel tukaj gor, to bi moral Štrumpi še posebej dobro vedeti, saj je že komentiral v pravi smeri:)) A ne Štrumpi?
Ti si pa tako prizadet. Ne smeš bit!!!!! Je pa res,d a si eden redkih, ki ga vsi poznajo, tako preko imena, kot preko osebnosti, lažje si tebe predstavljajo kot mene :)))

Moj star foter je reku, “Vsee kar znaš je dobr, tud če pit pa kadit, nikoli ne veš kdaj ti kaj prav pride”

Moja misel, za današnji dan in ostale, ki so pred mano in za vse mnenja in sporočila:

“če v iskrico pihneš, RASPLAMTI,
če nanjo pljuneš, UGASNE,
oboje prihaja iz tvojih ust.”
(sirahova knjiga)

Tukaj ste full zabavni in včasih preletim vaše smešnice, zato pa je ta forum, da se nasmejimo. Ko bi imeli, samo še kanček več časa 🙂

Samo poglejte, koliko sporočil napišete, bom uvedel knjigo rekordov, kaj bi bilo če bi statistika beležila še ostale forume uuuuu 🙂

No še enkrat, drugo leto bo sigurno drgač :)))

Primož

Srečnga pa zdravga!!!

Pozdravljen Primož,

iskreno rečeno – razočarana sem. Imaš dva obraza . Tega tukaj nismo navajeni.

Verjamem, da se dušiš v delu in da so ti forumi prešli v take razsežnosti, ki si jih tudi pod razno nisi predstavljal. Toda to ni naš problem. Če si nam dal ta forum, nam pusti, da uživamo. Kajti sam predobro veš, koliko nam pomeni.

Boli pa me, ko te berem sedaj. Spomnim se te še v tistih časih, ko smo se še lahko kaj pomenili, ko si nam pisal vzpodbudne besede.

Tudi mi imamo svoje obveznosti. Pa nikoli ne pišemo v takem tonu. Razen osebe, ki bi ji TI že zdavnaj lahko pristrigel peruti.

LP,Kaja

Primoz!!!

Ne bojim se posledic..ampak rekla ti bom tole:

SI CLOVEK BREZ HRBTENICE!!!

Zameri kolko hoces…jaz namrec imam rada odkritost..pa tudi ce boli..se malo zamislim..BYE

P.S. Posledic se enkrat za svoj izrek se ne bojim!!

Tokrat Kaja, si presegla samo sebe!
Lepo povedano in se globoko strinjam s teboj.

Hvala prjatlca.

🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close