Najdi forum

Splash Forum Arhiv Knjižni molji in pravopis Zlikane gube

Zlikane gube

Ali je kdo bral knjigo Zlikane gube, štrleči balkoni, in če je – kakšno je mnenje?

Knjiga lahkotna , za razvedrilo . Mislim , da se je splača prebrat.

Te sicer nisem brala, sem pa pred leti brala dve drugi knjigi Kathy Lette, v katerih pa se takooo trudi biti smesna, da izpade prisiljeno. Meni gre na zivce.

Začela brati, ni mi potegnila, zato sem jo lepo vrnila nazaj v knjižnico. Kaj mi ni bilo všeč? Pravzaprav nič. Sem se naučila da se ne splača mučiti s knjigami, katere “ne potegnejo” po prvih prebranih nekaj deset straneh. Jih je preveč onih drugih.

Se strnijam z Ojo – duhovičenje ki je tako prisiljeno, meni ni prijetno branje.

Meni tudi ni bila všeč, pa tako so jo povsod hvalili. Res je kar nekako na silo napisana in celo za humoristično knjigo, kjer tako na veliko pretiravajo, je ta knjiga enostavno preneumna.

Od knjig, ki sem jih zadnje čase prebrala, se mi je daleč najbolj zabavna zdela Stava ( Jennifer Crusie ), pa tudi Panika ( Desa Muck ) mi je bila kar všeč.

Brezvezna knjiga – sicer sem jo prebrala do konca, ampak, bolj po sili. Opisuje skrajno trapasto obnašanje, s katerim se kot bralka ne morem poistovetiti, zato mi ni pustila nobenega dobrega vtisa.

strinjam se z Ojo.
Meni je bila brezvezna. Škoda časa!

Sem že mislila da nisem več za ta svet saj se mi je knjiga zdela totalen podn-pa vidim da nisem edina.Lp

New Report

Close