Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek zlikana srajca

zlikana srajca

S sodelavko modrujeva o tem, kako je pravilno zlikana moška srajca. Ona trdi, da mora biti na rokavu vidna črta, jaz menim, da črte ne sme biti.

Mi znate popvedati, kako je s tem?

Brez črte !

Brez črte!!!!!

Breda

Prekinjena črta

… kaj je prav in kaj ne? .. ponavad vidim vse s črto… priznam pa, da tudi jaz ne znam brez črte zlikat…

S tremi črtami na vsakem rokavu!

Jaz glasujem za črto! Kdo bi se le zafrkaval likati brez črte ?!

:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

jaz likam brez crte.

Jaz likam s črto, ker enostavno ne znam brez črte. Sem se nekaj trudila, pa mi ni šlo. Mož potrebuje za službo vsak dan drugo srajco, jaz se naj pa zafrkavam z likanjem-brez črte?

pravilno je brez črte

Jaz pa glasujem za crtico.

Aja pozabil sem napisat da mora bit ta crtica po moznosti crna.

Ženska bluza brez črte, moška srajca, svečana, pod obleko, s črto, športne, pisane srajce, ki jih navadno nosijo moški čez hlače, brez črte.

Brez črte, zlikaš na rokavniku!

Tako kot je napisala Susan, bi bilo idealno. Ampak včasih se mudi, ali pa malo ponesreči, pa imajo tudi kratki rokavi na poletni srajci črto.

Še dobr da mam tipa ki sovraži srajce :)) Drugač pa tut jst kr na črto likam, včasih če sm res pri volji za likanje se pa mal bl potrudm…

Absolutno brez črte, drugače se mi zdi, da izpade nekako “šlampasto”. je pa res, da vzame kar nekaj več časa.

rokavnik rabiš

ČRTAAAA

jej, jej, vidim kar nekaj takih malo “komot” klepetalk. Kakšna črta ljube moje! tudi sam včasih zlikam kakšno žehto, pa je ni črte na vidiku. Samo malo volje je treba, pa nastavek za rokave! treba je probat, pa gre. Če maš nekoga res rad, mu to pokažeš tudi pri odnosu do “črt”na srajci,pa seveda pri vsem ostalem. Čas oz. pomanjkanje je le izgovor za nepripravljenost! za eno srajco potrebujem cca 3 min. to je malo v primerjavi s celim dnem!?

A če mu nardimo črto na rokavu, pomeni da ga nimamo rade. Sem se tolk z…. s temi srajcami, na koncu zmer končajo s črto, al pa celo na ponovnem pranju, ker jo zalikam. Če bi mi ponucal 5 ali več srajc na teden, bi se imela tako rada, da bi jih v čistilnico nesla!

a jih ne manja vsak dan?

menja sem hotel djat!?

Seveda ne. Šparamo na vodi in prašku! ha-ha

ne nosi srajc vsak dan, kakšne majčke,dostkrat je še v mikici pa puloverju, pa zdaj bodo polpuliji. Saj včasih mu rečem naj kar na tem delovnem mestu ostane, da je lohk oblečen tako srajce, kot kakšne majčke. Vprašanje kaj bo potem.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close