Žleht Janšisti- zmerjajo jo z Miss Piggy
matias, 22.01.2022 ob 23:55
Replika54g1, 22.01.2022 ob 15:32
matias, 22.01.2022 ob 14:54
Stop kriminalu elite, 21.01.2022 ob 18:07
Kako ne morejo iz svoje kože – kako so nesramni; nič jim ni naredila, pa kakšni komentarji se usuvajo pd temo..
Pošteno, upravičeno: referendum, če slučajno DZ sprejme tole.
Težko se odločim, kateri od njiju mi je bolj antipatičen, tako vizualno kot karakterno. Oba sta politika, ki veliko govorita in malo delata. Tako da imata več skupnih točk, še posebej to, da znata preusmerjata davkoplačevalski denar v svoj žep za “višje dobro”.
.https://onaplus.delo.si/nika-kovac-iskreno-o-zivljenju-v-new-yorku-v-zda-vecina-ljudi-neznansko-trpi
“Velika sreča je bila tudi to, da sem med prvimi v Sloveniji dobila inzulinsko črpalko.”
Koga tu farba borka za človekove pravice in socialno pravičnost ter nas ima za neumne, kot da ne vemo, da o tej Ameriki, o kateri govori, z velikimi socialnimi razlikami, da je tudi pri nas prisotna in da kakovost medicinske oskrbe pogojuje denar. Tukaj se mora zahvaliti izključno vezam in politični moči njenega “očka” in ne sreči, da je 1. dobila inzulinsko črpalko. Njen očka je filozof, torej še najbolj podoben politikom, ker brez njega bi ta gospodična zelo težko delala v raznih neprofitnih organizacijah na poziciji filantropa, ampak bi bila lepo brezposelna…
A to dobite seznam “šibkih točk” za vsako tarčo, ki jih morate obdelati?
Samo resnično bolan um se lahko vtakne v inzulinsko črpalko.
Ne v ferarija, ne v deage cunje, ne v počitnice na Azorih, tebe moti njena inzulinska črpalka.
Ej, hvala lepa za natačno ilustracijo sdsovca, ne morete se bolje opisat.
Seveda je pomembno, če imaš recimo otroka, ki je težek sladkorni bolnik, in bo neka Nika Kovač, ki se šlepa na očka, da jo je porinil naprej na pozicije, tudi v zdravstvu priviligirana pred navadnimi smrtniki, tam pa v isti sapi naklada, kako je v Ameriki slabo in da imajo polno zdravstveno oskrbo samo bogati, čeprav ona ni drugačna.
Ona je navadna političarka, licemerska, ki “rešuje svet”, in ko to počne, se rada postavlja pod medijske žaromete in se sonči v njihovi pozornosti, ki jo dobiva, da se o njen piše, kot kakšna zvezda. Češ Nika Kovač, ona je borka za pravice revnih, izključenih, blabla… Ona bi bila brezposelna družboslovka brez dadija, ki jo je zrival na pozicije. Dobra dela se ne obešajo na veliki zvon. Jaz bi bil tudi “dobrodelnik”, če bi vlekel denar iz javnega proračuna.
Na kakšne pozicije jo je porinil?
Naštej.
Imaš kakšne dokaze, da je bila v zdravstvu priviligirana? Samo pospešeno gnojnico mečeš?
Potem – od kod ti, da je brezposelna? Čisto lepo dela in čisto lepo študira, kaj ti ne štima? Iščeš pa ne najdeš, pa si moraš izmisliti?
Za razliko od politikov, ki so pri koritu in so KREPKO plačani iz proračuna, ona ni. Je pač idealistka in hvala bogu želi kaj spremeniti. Če bi pela slavospeve velikemu vodji, bi bila krasna.
Ker pa sprašuje neprijetna vprašanja in se upira krivicam, se jo pa napada z naravnost nagraužno ihto. Pa še niti stranke nima, niti ne kandidira za nič.
Kar tako, samo zato, ker ne tuli v isti rog.
Banda fašistična.
Replika54g1, 23.01.2022 ob 09:30
Na kakšne pozicije jo je porinil?
Naštej.
Imaš kakšne dokaze, da je bila v zdravstvu priviligirana? Samo pospešeno gnojnico mečeš?
Potem – od kod ti, da je brezposelna? Čisto lepo dela in čisto lepo študira, kaj ti ne štima? Iščeš pa ne najdeš, pa si moraš izmisliti?
Za razliko od politikov, ki so pri koritu in so KREPKO plačani iz proračuna, ona ni. Je pač idealistka in hvala bogu želi kaj spremeniti. Če bi pela slavospeve velikemu vodji, bi bila krasna.
Ker pa sprašuje neprijetna vprašanja in se upira krivicam, se jo pa napada z naravnost nagraužno ihto. Pa še niti stranke nima, niti ne kandidira za nič.
Kar tako, samo zato, ker ne tuli v isti rog.
Banda fašistična.
Jaz bi bil tudi “idealist in dobrodelnež”, če bi imel vplivnega očeta, ki bi me po vezah zaposlil v javnem sektorju, da bi lahko filozofiral, kako bom svet spreobrnil na bolje in Slovenijo popeljal v lepši dan na pot ljubezni, strpnosti, deljenja objemčkov in poljubčkov, ker me je itak ena sama velika dobrota, še toliko bolj, kolikor bolj je soj medijskih žarometov in njihova pozornosti usmerjena vame. Ne, ne, to niso politiki, to je čisto nekaj tretjega, neideološkega …
matias, 23.01.2022 ob 14:30
Jaz bi bil tudi “idealist in dobrodelnež”, če bi imel vplivnega očeta, ki bi me po vezah zaposlil v javnem sektorju, da bi lahko filozofiral, kako bom svet spreobrnil na bolje in Slovenijo popeljal v lepši dan na pot ljubezni, strpnosti, deljenja objemčkov in poljubčkov, ker me je itak ena sama velika dobrota, še toliko bolj, kolikor bolj je soj medijskih žarometov in njihova pozornosti usmerjena vame. Ne, ne, to niso politiki, to je čisto nekaj tretjega, neideološkega …
A bejž no. A gremo mal jajotovo familijo bližnjo in dalnjo pogledat, kaj vse jim je bilo “zrihtano” in položeno na krožnik?
Jest na tvojem mestu bi bila čisto tih o vezah , javnem sektorju in privilegijih.
Jaz bi bil tudi “idealist in dobrodelnež”, če bi imel vplivnega očeta, ki bi me po vezah zaposlil v javnem sektorju, da bi lahko filozofiral, kako bom svet spreobrnil na bolje in Slovenijo popeljal v lepši dan na pot ljubezni, strpnosti, deljenja objemčkov in poljubčkov, ker me je itak ena sama velika dobrota, še toliko bolj, kolikor bolj je soj medijskih žarometov in njihova pozornosti usmerjena vame. Ne, ne, to niso politiki, to je čisto nekaj tretjega, neideološkega
Tudi če bi bilo to res, v JS je zaposlenih, ne vem, 300000 ljudi, tudi mularija SDSovcev, po raznih pisarnah, na mestih fikusov. Kje je njihova dobrodelnost, kje je njihov angažma za boljšo družbo?
Človek hoče nekaj dobrega nardit, se trudi, pa to obračate proti njemu. Pa povejte direkt, moti vas, da bi organizirala referendum proti skrajšanju zastaralnih rokov za gospodarski kriminal. Ne pa napletat, da vas moti, da je njen fotr profesor, pa da je za 1000 € dela nardila za njegov s.p., pa da je grda, pa debela, pa ogabna, pa ne vem kaj.
fdasjmfkds, 23.01.2022 ob 15:31
Jaz bi bil tudi “idealist in dobrodelnež”, če bi imel vplivnega očeta, ki bi me po vezah zaposlil v javnem sektorju, da bi lahko filozofiral, kako bom svet spreobrnil na bolje in Slovenijo popeljal v lepši dan na pot ljubezni, strpnosti, deljenja objemčkov in poljubčkov, ker me je itak ena sama velika dobrota, še toliko bolj, kolikor bolj je soj medijskih žarometov in njihova pozornosti usmerjena vame. Ne, ne, to niso politiki, to je čisto nekaj tretjega, neideološkega
Tudi če bi bilo to res, v JS je zaposlenih, ne vem, 300000 ljudi, tudi mularija SDSovcev, po raznih pisarnah, na mestih fikusov. Kje je njihova dobrodelnost, kje je njihov angažma za boljšo družbo?
Človek hoče nekaj dobrega nardit, se trudi, pa to obračate proti njemu. Pa povejte direkt, moti vas, da bi organizirala referendum proti skrajšanju zastaralnih rokov za gospodarski kriminal. Ne pa napletat, da vas moti, da je njen fotr profesor, pa da je za 1000 € dela nardila za njegov s.p., pa da je grda, pa debela, pa ogabna, pa ne vem kaj.
No, pa referenduma za vodo ji tudi ne morejo čisto oprostiti, pa še česa. Predzadnje grožnje s smrtjo je dobila, ko si je drznila vprašati informacijsko pooblaščenko če ima predsednik res lahko dostop do vseh naših naslovov in nam pisari pisma. Kako si upa, smrklja.
Dejstvo je, da ima narod dovolj – korona vojna predvsem zadnji dve leti, ko se je odkrilo, kakšna blamaža, dololena nategancija in polnjenje žepov je to za nektare- in ljudstvo to boli, da je natebnjeno, da se pa po drugi strani kar lepo mora pošpontat, da ima lahko službo.
Dovolj je narodu tega, kar prihaj čedalje boj naplano, kako za elito ne veoljajo ne zakoni ne zakonodaja, kar pa velja za vsakega reveža ki ukrade pašteto za svoje preživetje. Basanje milijonov, korupcije v gospodarstvu, sklepanje poslov kjer kot posredniki služijo vsi, tudi nepotično, pa sodsko tožilska korupcijska hobotnica, zlizana tako z gospodarstveniki, politiki, ipd., ki na podlagi tudi politične pripadnosti in kuvertanja odloča, “koga bo in koga ne” , ko se vse vnparej dogovorijo, kako bodo komu sodii, kaj in koli bo ali ne bo dobil; ko se zakonodaja ne upošteva. I ja, pika na – zadnji predlog spremembe zakona SNS , Jeliničiča je izbilo dno ljudstva. S tem so priznalim da si kar lepo skoraj vsi do ust zapacani z marmelado. Dobesedno že v živo ruganje narodu v glavo v stilu: kaj nam pa morete, raja… mi smo elita, za nas je dovoljeno prav vse. Mimo zakonodaje, ki velja očitno samo za rajo.
In zato je in bo referendum popolnoma upravičen v tem primeru.
Replika54g1, 23.01.2022 ob 14:58
A bejž no. A gremo mal jajotovo familijo bližnjo in dalnjo pogledat, kaj vse jim je bilo “zrihtano” in položeno na krožnik?
Jest na tvojem mestu bi bila čisto tih o vezah , javnem sektorju in privilegijih.
.https://www.24ur.com/novice/slovenija/zan-jansa-dobil-sluzbo-v-bruslju.html
.https://www.dnevnik.si/1042577605
.https://www.mladina.si/115221/vazno-je-imeti-oceta-v-sds/
Sem šla prov poguglat očeta in glej , Miha Kovač. On je ubogi zaprašeni profesorček?
Hahahahahaha
Bežno ga osebno poznam poslovno, ene trikrat smo bili skupaj in bolj praktičnega, pragmatičnega, načitanega in sposobnega gospoda težko srečaš.
Nobenih neumnosti ni pri njem, nobenega bleferstva, vse ima naštudirani u piko, na področju založništva ne vem, če v Sloveniji obstaja večja avtoriteta od njega, piše, poslovno glavo ima, vse.
Tata mata, pa še v redu človek.
Iz njega bi se janševiki norca delali? Buuuuu janševiki, vsaj poguglajte si prej, pa potem vrečo na glavo…aja, saj sramu ne poznate.
No, ima pa punca dobre gene, to komot rečem.
Simpatizer SDS, 23.01.2022 ob 16:39
Vstopite v SDS, pa bodo tudi vaši otroci lahko zaposleni.
Moji so dovolj pametni in izobraženi, da ne bodo potrebovali “porivanja s strani staršev” za v službice po VIPih. Ker so bili tudi tako moralno vzgojeni – ne morejo, jim morala tega ne da. ( ves moj cenjeni sarkazem off).
Senza736, 22.01.2022 ob 21:22
V čem je problem, če je na očetov s.p. dobila jurja? Kot da je preko podjemne ni mogel legalno zaposliti in izplačati…
Splošno znano je, da univertitetni profesorji služijo kruh s tem, da v kuverte dajejo papirje.
Lahko pa rečemo še kakšno o tem, kako je Nikica dobila službo v Pionirskem domu (mimogrede, direktorica tam je nihče drug kto Vika Potočnik) in kako je to delovno mesto v resnici ‘pomembno’, saj kljub 9 mesecem njene odsotnosti niso začasno zaposlili nikogar namesto nje.
Replika54g1, 23.01.2022 ob 16:46
Sem šla prov poguglat očeta in glej , Miha Kovač. On je ubogi zaprašeni profesorček?
Hahahahahaha
Bežno ga osebno poznam poslovno, ene trikrat smo bili skupaj in bolj praktičnega, pragmatičnega, načitanega in sposobnega gospoda težko srečaš.
Nobenih neumnosti ni pri njem, nobenega bleferstva, vse ima naštudirani u piko, na področju založništva ne vem, če v Sloveniji obstaja večja avtoriteta od njega, piše, poslovno glavo ima, vse.
Tata mata, pa še v redu človek.
Iz njega bi se janševiki norca delali? Buuuuu janševiki, vsaj poguglajte si prej, pa potem vrečo na glavo…aja, saj sramu ne poznate.
No, ima pa punca dobre gene, to komot rečem.
Poslovno? A vam je outsorcal kuvertiranje, hahahahaha? On in žena sta parkirana na filofaksu v udobnih službah, hčerkica pa na udobni, dobro plačani, očitno ne ravno njuno potrebni službici v Pionirskem domu. Skratka, na račun ljudstva. Tipičen primer leve družine, ja držanih oz mestnih jaslih, pa seveda ‘fajtanje’ proti desnici, proti Janši, vse za obrambo fevdalnih, dednih privilegijev levih izbrancev.
nepotizem je še vednov modi, 23.01.2022 ob 16:35
.https://www.24ur.com/novice/slovenija/zan-jansa-dobil-sluzbo-v-bruslju.html
.https://www.dnevnik.si/1042577605
.https://www.mladina.si/115221/vazno-je-imeti-oceta-v-sds/
Ko sem videl, da so viri mladina, dnevnik in 24ur, niti nisme šel brati, ker je že vse jasno, gre za čebinsko pravljičarstvo.
Šurde, punca iz ne zabačene Slovenije, ki je edina v EU dobila Obamovo štipendijo in trenutno študira v Ameriki, se šlepa na atija. :)))))))) Saj ni Janšev otrok, ki jim dobre službe padajo z neba. Res se vam je utrgalo.
Edina v Evropski uniji
Na prestižni newyorški univerzi bo v študijskem letu 2021/22 vključena v eno od dveh skupin dvanajstih posameznikov z vsega sveta, ki jih je Fundacija prepoznala kot »vodje prihodnosti«, in sicer na podlagi prepoznanega bistvenega prispevka k razvoju skupnosti.
Lej, fašistka replika bo svojo levo zalego branila do onemoglosti, tudi ko jo ‘rozgniotiš’ z argumenti, bo še naprej nabijala svoje. Takih sociopatov ni veliko niti med najbolj ekstremnimi janšišti.
Če ti povem, da je trdila, da je na Poljskem, Slovaškem, Češkem in Madžarskem velika polno ljudi v opankah, veš, da je psihiatrični primer.
ghofćs, 23.01.2022 ob 17:33
Šurde, punca iz ne zabačene Slovenije, ki je edina v EU dobila Obamovo štipendijo in trenutno študira v Ameriki, se šlepa na atija. :)))))))) Saj ni Janšev otrok, ki jim dobre službe padajo z neba. Res se vam je utrgalo.
Edina v Evropski uniji
Na prestižni newyorški univerzi bo v študijskem letu 2021/22 vključena v eno od dveh skupin dvanajstih posameznikov z vsega sveta, ki jih je Fundacija prepoznala kot »vodje prihodnosti«, in sicer na podlagi prepoznanega bistvenega prispevka k razvoju skupnosti.
Kaj je to proti twitanju velikega vodje.
PIKULET CENZURIRANI, 23.01.2022 ob 17:15
Ko sem videl, da so viri mladina, dnevnik in 24ur, niti nisme šel brati, ker je že vse jasno, gre za čebinsko pravljičarstvo.
Jebeš medij poročanja, sploh ni vbažno – bistvo je vsebina.
NEPOTIZEM.. rihtanje VIP službic. Kaj, imaš morda problem, ker jih tebi tvoj očka ni mogel zrihtat?
Ko ti zmanjka argumentov, picajzlaš pa na medij, ki je objavil resnico…. 🙂
Splošno znano je, da univertitetni profesorji služijo kruh s tem, da v kuverte dajejo papirje.
Splošno znano je, da ima njen oče s.p., ki se ukvarja z založništvom – in v sklopu tega se pač pogosto razpošilja kakšne zadeve in ureja administrativne zadeve. Če ste janševiki preveč zabiti, da bi to skapirali, je to vaš problem. Zato ker njegova redna služba profesorja tega ne obsega, ima zraven odprt s. p. Bo šlo? Je to narobe?
Baje so podjetniki gonilo gospodarstva. Razen če so levo usmerjeni, potem je v podjetništvu cel kup problemov.
Smola za SDSovce, da ima sposobnega očeta, ki jo tudi podpira. Je pa seveda pokazala sposobnosti tudi brez njega. Referenduma o vodah ni on rihtal. Pa štipendije v ameriki verjetno tudi ni mogel. Srčna punca, jaz z veseljem plačam davke, da bi delali v JS namesto primitivcev iz vemo katere opcije. Njena nevladna org. pa tako ali tako ne dobi niti evra iz proračuna. Za razliko od kakšne RKC in njihovih zadovov in podobnih.
matias, 24.01.2022 ob 00:33
To je brezveze, da meni govoriš, s katero politično stranko ti osebno ideološko simpatiziraš in s katero ne, pojdi na volitve, če hočeš kaj spremeniti. Jaz sem zgolj izrazil, kaj si si mislim o omenjeni gospodični. Če ti ni všeč, bog pomagaj.
Replika Repliki. 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.