Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Zlato ali srebro

Zlato ali srebro

Kaj mate rajši zlato, srebro ali belo zlato?
Jaz sem v glavnem za belo zlato.

Rumeno zlato.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

belo zlato

belo zlato ali srebro. rumeno se mi ne dopade preveč.

Enako kot sadna.

Ponavadi je tako, da z leti želje po zlatu porumenijo. Pa še večji kamni postanejo lepši.

Paše mi bolj rumeno zlato.

defintivno srebro pa belo zlato, najbolj pa brušeno jeklo.

dobro prenašam edino kirurško jeklo, do prejšnjega tedna moj edini nakit je bil piercing v popku, se pa navajam na belo zlato, do zdaj mi lepo uspeva.

Jeklo in belo zlato, pa še to samo masivni kosi!

samo srebro, večji kosi

Večji kosi, seveda. Masivna verižica in zapesnica.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Zdaj so v modi beli in vedno moderni kolikor se pomnim … še lepši so v kombinaciji rumeni in beli … srebro se rado potemni odvisno od posameznika kemične reakcije … sicer pa sam nosim rumeno masivno kento in to 17 let ! Ko se bo obrabilo bom imel belo !

lp

Najlepsi je nakit iz platine, samo imam zal samo en kos.

Rumeno zlato ! Če belo ni povsem lesketajoče mi deluje ceneno.

BELO ZLATO – RUMENO DELUJE ŽE MAL KIČASTO – SEJ VET – JUŽNAKI PA TO.

belo zlato, absolutno

Meni je vseeno, vse mam enako rada..čeprov zdej mi je kič najbolj pri srcu..vsi te uhančki, verižice… :))

Jeklo in belo zlato!

srebro. tudi belo zlato je zelo lepo, ampak drago!

Belo zlato

Odvisno od tega kaj imam oblečeno. Če imam bolj sive , črne tone raje dam gor srebro ali belo zlato. Če so topli toni, rjave, peščene barve pa zlato. Imam pa tudi zelo rada bižuterijo kupljeno kar tako ko grem mim kakšne stojnice ali na morju. To kombiniram rada z jeansom. Od vsega nakita imam najraje bisere.
LP Marija

Rumenega zlata ne nosim sploh. Imam sicer nekaj prstanov in verizic, ampak je vse v sefu, ker mi pac ni vsec. Predvsem mi pa ni vsec kaka masovna verizica iz rumenega zlata. Vcasih mi celo deluje malce ceneno ( ne vem zakaj…)…no odvisno od modela…
Za 18. rojstni dan sem si pri zlatarju izbrala eno lepo verizico iz belega zlata. Je precej masovna, ampak meni ful lepa. Cisto drugacen ucinek kot rumeno zlatko. Tudi te ne nosim prav pogosto.
Velik bolj sem naudusena nad nakitom od Swarovskega ( v Trstu je super trgovinca). So mi pa za posebne priloznosti vsec tudi perle.
Pa kic itak..uhancki pa to 🙂
Sam rumenega zlata pa ne…:D

trenutno srebro.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close