Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Zlati tuš

Zlati tuš

100x prežvečena tema – ampak nas malo daje debatna nostalgija. Torej: prakticirate ali ne in, če ne zakaj ne? 😉

¸mater sem stara………..kaj za hudiča to sploh je?

hmm, kako že…
ejj, če sem v kadi in če vzrok moje mokrote ni samo voda, hehe, če še zraven divjajo misli, ki povzročajo vlaženje in nabrekanje moje luknjice, uporabim tudi tuš…
ok, da ne bo pomote, curek!!!! vode usmerim na vzburjeno mesto…ročka za tuš mi ni ravno “po meri”…

…saj te ne zanimajo slučajno nalepkice ? :-))))))))…

ne vem, če si ti zlati tuš ravno prav predstavljaš :)))

gre za lulanje – pissing bolj domače : )

đizus………..
:))))))))

ampak eni so radi tudi pokakani : )

hehe, nikoli ni prepozno za “razsvetlitev”…

:-)))

še ena…očitno…

:-))))))

po drugi strani pa, če ne bi tle visele, vidiš kaj bi nama ušlo… :-))

no ja……..če uživajo v tem, kar naj.
:))

hahahahaah………same fajn stvari. :))))

…….a ti pa neboš povedal, če ga prakticiraš?

za znoret, kajne…prava umetnost pogruntat, kam kaj vtaknt…al pa nastavit :-)))…

:-)))))))

no evo, tak se to “dela”… da je ne bom v zmoti “nastavila” …

:-))))))))))

c-c-c….če on lula, pa če je to v obliki kapljic, razpršenih kot pr tušu….pol bi se moral mal po zdravju vprašat….

pa tud ženske ne vem če tako škropijo:)))))

da s polnim mehurjem nad očita počepnem, mu lahko še glavo odprem:))))))

Drgač pa urin zna bit tudi zelo zdravilen….odvisno, kakšen odnos imaš do tega:)
Eni svojega tudi pijejo za zdravje;)

Načelno pa, če zdaj še o sebi povem, mi na pamet ne kapne, da bi se komu pustila poscat….in da bi me to še rajcalo? ne vem….sem še mlada, mogoče ko bova oba imela probleme z zadrževanjem vode, tudi to začneva prakticirat, sam da bo toplo pa mokro:))))

LP

Joj,joj sami bulafoni ti gredo po glavi.Seveda pomlad prihaja:-)

Dober tek oziroma veliko užitkov ob toplem tuširanju.

ja minister je temo odprl…povedat pa nc ne upa….mene pa zanima kako to prakticirat ….a pod tusem? Midva sva enkrat probala..samo men ni in ni slo….krc al kaj…. nimam pojma…..

no g. minister….kakšen nasvet….

Blatno čokoladna kopel:-)Prejšnji dan je treba popiti liter Donata da bolj škropi:-))O šiit.

hahahahahha

ne moreš lulat pod tušem?? potem bo treba na wc:)

če pa sexat ne moreš tam….pa verjetno imaš premajhno tuš kabino, al pa imata tisto zaveso, pa ni prave oporce?
svetujem tuš z vsaj dvema zidanima stenama:) al vsaj eno, pa s steklom ograjen, da se ti tista plastika na rit ne nalepi:)))

Potem pa samo se malo kama sutra znanja, pa bo slo:)

šteje tud nenačrtovana nevihta?;-)

No, no, sploh vidim, da se bodo mamice tu veliko naučile! Saj v tem tudi je edukacijski namen tega foruma.

Zlati tuš je namreč lulanje. Ženska npr. moškega polula ali obratno. No, ene parkrat sem ga jaz doživel v eni veliiiiki banji, ker je nisem pustil ven, hehe. Pa je bilo to malo za hec malo pa iz nuje. Luštno za videti 😉

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close