Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Žižek na tvslo1

Žižek na tvslo1

Legenda, ko odmisliš sesljanje in mahanje z rokami ga je res užitek poslušati. Misli mu tečejo hitreje kot jezik.

Veliko je govoril. Povedal ni pa nic pametnega.

Odgovor na objavo uporabnika
Replika572, 02.01.2022 ob 22:45

Veliko je govoril. Povedal ni pa nic pametnega.

Odkar si na forumu in berem tvoje komentarje tudi ti nikoli nisi nič pametnega zinila pa se še kar oglašaš.

. https://youtu.be/BPl3wEnG5v0

Odgovor na objavo uporabnika
ja glej no, 02.01.2022 ob 22:55

Odkar si na forumu in berem tvoje komentarje tudi ti nikoli nisi nič pametnega zinila pa se še kar oglašaš.

O to pa ni res. Replika je pametnejša od večine uporabnikov tega foruma. In je že več pametnih stvari napisala.

Nikoli ne pove nič pametnega.:)

Dobro ga je treba poslusat.  Drugace je zelo pameten in razgledan.

zakaj bi pa jaz moral kaj pametnega povedat na temu forumu? A mogoče plačujete moje komentarje? NE, jih ne. Preskoči moj komentar, če ti ni všeč. Zakaj bi moral pojesti nekaj kar ti ni okusno. Izpljuni, brate.

Brezvezen nakladač, ki ga občudujejo ljudje s primanjkljajem znanja osnovnih življenjskih funkcij in odnosov.

Objava čaka odobritev.

Tokrat si se lukavo zaščitil in me imenoval za zensko. Zelo prebrisano. Tako da te ne morem obsojat, da me nadziras. Pametno sinko.

Legenda ja. Ce se mene vprasa, so vsi filozofi cudaki. Da Svedske Grete rajsi ne omenjam.

Zenska komentator? Kje, na temu forumu. Malo morgen. Same pedercine. Zenske gredo rajsi pobirat čike okoli bloka, kot da svoj cas zapravljajo na temu g…. forumu.

Odkar sem se pridružil starševskemu čveku, še nisem dobil enega pametnega odgovora. (Postavite nemogoče vprašanje in dobili boste neverjetne odgovore!) Takšen je ta forum. Že samo to, da se vse dogaja ¨kao anonimno¨ je velika napaka.

Zelo veliko je povedal, ga je pa treba zbrano poslušati. Če poslušaš z enim ušesom, vmes ko brskaš po FB ali likaš, se res sliši kot nakladanje. Jaz ga bom danes še 1x pogledala in vem, da bom zvedla veliko novega.

osnovni bonton, mu ravno ni blizu, kdo za vraga si ves čas intervjuja prčka nos??

kolerično mahanje z rokami in istočasna pipkanja nosa ne vem kam ravno paše.

Ce prav razumem, rad beres moje komentarje. Drugace jih nebi bral. Mona, hvala, ker beres moje komentarje.

Ne razumem zakaj sploh odgovarjas na moje komentarje. Imam obcutek kot da me namerno provociras. Skini mi se s kurca. Tako bo se najboljse.

So njegovi oboževalci primer “cesarjevih novih oblačil”?

Pravi retorični kaos in teorije na res zastarelih primerih s katerimi se ne morem poistovetiti in prav nič ne koristijo današnji družbi.

Se strinjam, da je legenda. To je še stara šola. Me pa pri njemu moti to, da velikoo govori in malo pove.

Vse, kar je imel za povedat, je povedal ze zdavnaj, zdaj samo se glumi.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close