Življenje z dvema ženskama
Pozdravljeni
že dalj časa ni nobenega prispevka na temo poliamorije. Pa me zanima vaše mnenje o tej tematiki oz. mogoče celo iz prakse poznate kakšen primer v Sloveniji?
Pri meni je takšna situacija…ima partnerko, ki jo imam seveda zelo rad…spoznal pa sem tudi dekle, ki jo imam zelo rad…ker se odločit vsekakor ne da, smo se pogovarjali o skupnem življenju. Kar se vsi strinjamo 🙂
Ljudje imajo pomisleke tudi za normalno zvezo moški-ženska, imajo pomisleke o samskosti itn.. Ni, da ni. Kaj pa boš s pomisleki drugih?
desci ti bomo foušljivi
babe te bojo pa na prangar pribijale … pa tvojim ženskam levite pele o samopodobi, samospoštovanju …
skratlka močno boste štrleli iz “vzorca običajnega”
Zadeva je milo rečeno bizarna, ampak ne vidim, zakaj bi to lahko kogarkoli motilo. Vsi moški ti zavidajo, ženske pa … who cares 🙂
Tisto, kar se najbolj “bojim”, je, kako na to zadevo gledata tvoji dve izvoljenki – ali po domače povedano, se mi zdi, da grožnje za tvojo poliamorijo ne bodo prišle “od zunaj”, ampak “od znotraj” te zveze.
Si pa ne predstavljam, kako bo to življenje v troje izgledalo – kot cimri? A vsako boš posebej peljal na večerjo za obletnico? Ko boš imel neko hudo težavo, se boš potožil obema hkrati, kar konferenčno preko skypa??? Praznovali boste vse … v troje? Morebitne potomce boš imel z … obema? Boste seksali v troje ali izmenično enkrat z eno enkrat z drugo? In kako boste spali? Enkrat z eno enkrat z drugo ali si boste naredili kar posteljo za tri? In ko boste kam potovali … boš najel suito ali sobo za tri in potem boste mali kovance kdo spi kje?
Svašta … 😀
tudi izvenzakoska
bodo pač “cimri” … dedovanje pa ni problematično niti pri “pankrtih”[/quote]
Čuden tale zakonodajalec, nekaj je pozabil v 188. členu. :))
Dvojna zakonska zveza
188. člen
(1) Kdor sklene novo zakonsko zvezo, čeprav je že poročen, se kaznuje z denarno kaznijo ali zaporom do enega leta.
(2) Enako se kaznuje tudi, kdor sklene zakonsko zvezo z osebo, za katero ve, da je poročena.
(3) Če je prejšnja zakonska zveza prenehala ali je bila razveljavljena, se pregon ne začne, če pa se je začel, se ustavi.
Forum je zaprt za komentiranje.