Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Življenje z dvema ženskama

Življenje z dvema ženskama

Pozdravljeni

že dalj časa ni nobenega prispevka na temo poliamorije. Pa me zanima vaše mnenje o tej tematiki oz. mogoče celo iz prakse poznate kakšen primer v Sloveniji?

Pri meni je takšna situacija…ima partnerko, ki jo imam seveda zelo rad…spoznal pa sem tudi dekle, ki jo imam zelo rad…ker se odločit vsekakor ne da, smo se pogovarjali o skupnem življenju. Kar se vsi strinjamo 🙂

zganjam foušijo do konca galaksije pa še naprej 🙂

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Pol nisi v precepu…

….precep zgolj zaradi tega, ker sprašujem za mnenja, pomisleke…predvsem kako družba gleda na to…

Ljudje imajo pomisleke tudi za normalno zvezo moški-ženska, imajo pomisleke o samskosti itn.. Ni, da ni. Kaj pa boš s pomisleki drugih?

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

desci ti bomo foušljivi
babe te bojo pa na prangar pribijale … pa tvojim ženskam levite pele o samopodobi, samospoštovanju …
skratlka močno boste štrleli iz “vzorca običajnega”

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Se strinjam….samo nikoli ne veš kakšnih hudobij, so “sosedje” sposobni…

Se strinjam….samo nikoli ne veš kakšnih hudobij, so “sosedje” sposobni…[/quote]
da sem tvoj sosed, ti precvikam bremze na avtu in prevzamem bejbi

S katero od teh dveh žensk boš v zunajzakonski skupnosti? Zunajzakonska skupnost je namreč skupnost enega moškega in ene ženske, ki nista sklenila zakonske zveze. Od tu naprej pa se postavljajo različna vprašanja, npr. dedovanje.

Kazenskopravno je kazniva dvojna zakonska zveza.

zakonske zveze ne bo, torej zunajzakonska s prvo

Se strinjam….samo nikoli ne veš kakšnih hudobij, so “sosedje” sposobni…[/quote]
da sem tvoj sosed, ti precvikam bremze na avtu in prevzamem bejbi[/quote]

🙂 no, zdaj pa zares, pozna kdo kak primer?

da sem tvoj sosed, ti precvikam bremze na avtu in prevzamem bejbi[/quote]

🙂 no, zdaj pa zares, pozna kdo kak primer?[/quote]

Jaz poznam tak primer. Vsi trije so ene izgubljene duše, nihče jih ne jemlje resno in vsi se jim posmehujejo.

Zadeva je milo rečeno bizarna, ampak ne vidim, zakaj bi to lahko kogarkoli motilo. Vsi moški ti zavidajo, ženske pa … who cares 🙂

Tisto, kar se najbolj “bojim”, je, kako na to zadevo gledata tvoji dve izvoljenki – ali po domače povedano, se mi zdi, da grožnje za tvojo poliamorijo ne bodo prišle “od zunaj”, ampak “od znotraj” te zveze.

Si pa ne predstavljam, kako bo to življenje v troje izgledalo – kot cimri? A vsako boš posebej peljal na večerjo za obletnico? Ko boš imel neko hudo težavo, se boš potožil obema hkrati, kar konferenčno preko skypa??? Praznovali boste vse … v troje? Morebitne potomce boš imel z … obema? Boste seksali v troje ali izmenično enkrat z eno enkrat z drugo? In kako boste spali? Enkrat z eno enkrat z drugo ali si boste naredili kar posteljo za tri? In ko boste kam potovali … boš najel suito ali sobo za tri in potem boste mali kovance kdo spi kje?
Svašta … 😀

tudi izvenzakoska
bodo pač “cimri” … dedovanje pa ni problematično niti pri “pankrtih”

Aja, pa ti sploh veš koliko ena ženska stane? Koliko torbic, čevljev, rut, kozmetike … Svetujem, da izbereš stanovanje z veliko omarami, ker bo vse … dvojno 😉

Pandora, če bo slučajno zadel potovanje za dve osebi v kakšni nagradni igri, se bo težko odločil. :)) Najbolje, da pošlje tisti dve ženski na potovanje, ko bosta odsotni, pa domov pripelje še tretjo. :)))

s tem ne bo težav, ker vsi dobr služimo 🙂

🙂 definitivno ne bo tko bizarno, kot zgoraj napisano 🙂

tudi izvenzakoska
bodo pač “cimri” … dedovanje pa ni problematično niti pri “pankrtih”[/quote]

Čuden tale zakonodajalec, nekaj je pozabil v 188. členu. :))

Dvojna zakonska zveza

188. člen

(1) Kdor sklene novo zakonsko zvezo, čeprav je že poročen, se kaznuje z denarno kaznijo ali zaporom do enega leta.

(2) Enako se kaznuje tudi, kdor sklene zakonsko zvezo z osebo, za katero ve, da je poročena.

(3) Če je prejšnja zakonska zveza prenehala ali je bila razveljavljena, se pregon ne začne, če pa se je začel, se ustavi.

feminizem 300/uro … šel bo s kolegom … babe naj bodo doma

V moški družbi boš frajer v ženski pa prasec.

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

🙂 definitivno ne bo tko bizarno, kot zgoraj napisano :)[/quote]

No, pa povej kako bo, ker sem zdaj že res firbčna… Nikoli se ne ve, morda si tudi jaz omislim življenje v troje 😀

feminizem 300/uro … šel bo s kolegom … babe naj bodo doma[/quote]

Ena razjarjena baba, ki si jo pustil doma, je … obvladljiva. Ampak dve???? 😀

Samo, da ne bo še v njuni družbi izpadel tako, kot pri ostalih ženskah. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Drugače pa, po dolgem času, ena dobra izmišljena tema. :))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close