ŽIVLJENJE NI LAHKO
To je že vsakdo izkusil na svojih plečih, kar pa ne pomeni, da se lahko iz vsakega sporočila delamo pametne.
JA sprašujete za koga je tole namnjeno. Za vse! Posebej za tiste, ki mislijo, da so pobrali vso pamet.
KAj bi rad povedal. NAši forumi niso namenjeni brezveznemu čvekanju. Ampak kljub temu lahko razvijamo zanimive, poučne, koristne debate.
Včasih se kdo kakšno izmisli, kar pa ne pomeni, da se kaj takega v življenju ne more zgoditi.. Ko vas takole berem, ne mislim na tste, ki sprašujejo. KMogoče je spraševalcu nerodno, pa svoje problem zavije nekoliko v vato. In kaj naredite vi? Takoj užgi miško po njemu, odgovor naj bi prizadel, drugače ni vredno odgovarjati. Če nismo zarkastični in duhoviti, potem si ne naberemo nobenih virtualnih točk.
Sedaj veste, zakaj naši forumi nimajo točkovanja, glede na količino vpisov. Ker ne želim ocenjevati količino vpišov, ampak kvaliteto odgovorov in prispevkov. KAjti meni je popolnoma vseeno, ali ste veterani ali začetniki, kajti dejstvo je, da nek začetnik napiše in razume veliko bolj modro, kot nekdo, ki je že nekaj let na forumih.
No še enkrat polagam na dušo, naj vašo identiteto dvigne kvaliteta vaših prispevkov ne količina. Normalno pa je, da ima vsakdo slab dan in če smo normalni potem tudi to razumemo.
Dajmo vsaj malo upoštevati moja navodila,
prosim.
Primož
Ma daj Primož, imaš spet popadek :))
1. Jaz spet nikjer ne vidim, da bi se kje kdo norčeval, bil nesramen ipd. (je sicer en osebek dario, ampak to že vemo, da se vedno najde kak tak, ti pa si to naslovil na VSE, kar pomeni, da smo/so v tvojih očeh vsi kot on… aja in prebrala sem ene 10 tem in odgovorov)
2. Forum se imenuje ČVEK in praviš, da ni namenjen brezveznemu čvekanju….potem pa naj se imenuje POGLOBLJENE MOŠKE DEBATE ali kaj podobnega
3. Včasih se mi zdi, da ti malo primanjkuje smisla za humor!
Tako, pa sem se izkašljala :)) Ti pa iskreno želim, da ti 2005 leto prinese to, kar si sam želiš!
lp
p.s. Sama sreča, da ni točkovanja…jaz bi bila povsem zadaj…sem pač bolj tihi človek, ki spreminja nicke :))
Tudi jaz se strinjam s Primožem. Amanita, vsekakor obstajajo taki osebki, ki jim je cilj užaliti človeka, ki ne “slišijo” bistva povedanega in ki ne tolerirajo drugačnega mnenja. Kar vse povprek ozmerjajo z zarukančki, omejenci,… pri tem pa spregledajo kup dejstev. Pri tem pa se trkajo po prsih, da so direktni ter da vedno povedo svoje mnenje. Tudi jaz povem vedno svoje (ne sosedovega mnenja), a se oglasim le takrat, ko mislim, da imam kaj povedati in vsekakor spoštujem tudi drugačno mnenje.
Lep božični večer vsem pa SREČNO 2005.
Kaya
Oj. Tudi jaz mislim, da so nekateri zelo nesramni, napadalni, nespoštljivi. Kaj pa sploh pomeni biti direkten? To da žališ druge in da jim pridigaš? Jaz mislim, da ne. Tudi jaz povem, kar mislim, ma nikoli tako, da bi druge žalila. Naj vsak govori jajši o sebi. A ne, to pa ne!Vsi imamo svoje mnenje. Probajmo drugega razumet, ker se z vsemi pač ne moremo strinjati.
Lepo se imejte.
Mene pa to moti da je tolk žensk na tem forumu. Saj imajo svoj forum zato, tuki se ne moreš ničesar zmenit, ko ti pride s svojimi forami, zakaj jo dec vara, pa kakšne joške ima… pa vse te finte.
Čisto na začetku je bil še forum zanimiv, zdaj so pa tu večinoma ženske ki kot obsedene sprašujejo za moško mnenje — vedno ene in iste stvari.
Človeku se obrne, sory Primož, že v naslovu si ga polomil: “Naj bo pa še moška debata. Tudi ženske bi rade veliko vedele o moškem razmišljanju.”
Če tega zadnjega stavka ne bi bilo, bi bil naval manjši 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.