Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Življenje na kmetiji – tiste ta priženjene

Življenje na kmetiji – tiste ta priženjene

Bi šle živet na kmetijo? Če ne bi bilo živali?

Je katera to naredila? Vam je žal? kaj so prednosti in kaj slabosti?

Sem iz mesta. Bi šla na deželo, takoj. Sem pa bolj tip za v kuhinjo, pa raje bi živali popedinala kot šla na njivo.

Odvisno kakšna kmetija je. Se da živet od nje? Ker služba do dveh in garanje na njivi do noči je zame no go. Sem gledala starša, ko sta tako delala. Ni vredno. Če pa je kmetija dovolj donosna in sodobna pa ne vidim ovir.

Jaz bi šla na kmetijo, ampak ne na takšno malo bolj “moderno” … Pa ne na takšno, kjer bi se pretegnila od dela …

jaz sem na kmetiji in kolikor časa bosta tast in tašča hodila v hlev, potem pa ne vem če bomo imeli še kravo,drugače pa poleti nekaj gibanja v naravi ne škodi in je spravilo sena ravno prava sprostitev

Tudi jaz sem do poroke živela v bloku in skoraj nisem vedela kaj je kmetija:-) Sedaj živim z možem pri njegovih in sem postala že prava mala kmetica. Imajo konje, krave, zajce, kure, … Zaenkrat, ko je še tako, da smo štirje, ki obdelujemo kmetijo ni tako hudo. Ko bova ostala sama, bova zmanjšala število glav v hlevu.

Moški se oženi, ženska se omoži!

nevem meni to ni, sem bolj biznis woman kot pa da bi futrala živino vsak dan. moj nima kmetije, in si je tudi ne želi, ker se s tem neda več žvet. je pa tudi malo problem pri obema, ker je moj alergičen na seno in ne sme priti v stik z senom, ker ga vse srbi pa kiha pol še en teden skupaj pa včasih tudi dihat ni mogu, jaz sicer to malo boljše prenašam kot on. živiva na deželi, ker nama je tako všeč, ampak ravno na kmetiji pa nebi živela, ne iz zdravstvenih razlogov in tudi tako ne, ker se ne izplača.

Škoda, da je tako, pa tako super dekle si.

A bi prišel kateri k meni na kmetijo? -:)

jaz sem kmet, preseljena v blok in to je šele štala. Na kmetih nikoli ne veš o nikomer, ki ga ne poznaš nič. V mestu pa nikogar ne poznaš pa veš o vsakem vsako umazano podrobnost.
Sploh ne tuhtaj, zlasti če bosta sama. Malo drugače je, če so zraven stari, pol je pa klinc

Škoda, da je tako, pa tako super dekle si.[/quote]

kaj misliš s tem?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close