Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zivljenje je sod dreka

Zivljenje je sod dreka

Madonca sem zmeden, ze prej sem te hotel vprasati, kaj si mislila pod vcerajsnim izginotjem iz klepetalnice. Ne morem nic razlozit, ker tam nisem bil. A mislis, da bi se tebe vtrasil? Lahko razlozis ti?
Tvoj Pepi

Mislite le mirne misli, Pepi

Jana, kolikor časa bo dihal tale forum, nam optimizma ne bo zmanjkalo, garant…. se že najde eden, ki nam nasuje dobre volje…vrh glave in čez :)))

Lpe dan, vsem skupaj!

Jani

Tudi jaz, nisem opazila, da bi bil kdo nesramen. Nasprotno! Mnenja sem, da mi vsi ti prijazni ljudje, prinašajo v življenje radost in smeh. Če pa je potrebno, pa tudi koristen nasvet.

Lp, Jana (a smo te narobe razumeli Frucka)

HUdirja..pepi..ma si bil no..sem te vidla pa drla se ko zmesana…Ti pa cist tih..pol pa svizzzzzzz..uzela te magla..Ni sluha ne duha..

P.S.mohoce ti je pa kater zdrpnu nik..hihihihi tud to je mozno..kaj ce je bla maca?
poljubcek pozdravcek..*+*

HUbert a mal,da se lepi…..hahaaah..Pol si pa uporabljal zanic med!!!
psttttttt..sem ze prevec rekla..hihihihi

cavko bavko

Pozdravljen Hubert,
Lepo, da si se vrnil, punce bodo takoj bolj zive, ha. ha..
Kar se tice razpolozenja avtorja te misli, pravijo, da ne gre za trenutno razpolozenje, pac pa je nastala na osnovi izkusenj, ki jih je nekdo zbiral celo zivljenje. Gre za zivljensko eno od zivljenskih filozofij…

Pepi

Fruciiiiiiiiikaaaaaaaaaaaaa…men se zdi..da bolj pomaga hladilno mazilo..za rito mislim..vsaj moj Fadil tko prav..heheheheh

Pepi..a ti mene mal..rajcasssss..aaaaaaaaa..lej ga sej ti pravjo “knofek” skoz se nekaj smajsa okol mene hihihihi
Pepinoooooooo cmokiiiiiiii per te!!!

Perla, nartabl pa pomaga en analn, da se sprema ven izlije pol ti jo pa še mal razmaže okol, magari z jezikom…….

A veš, da res, Jani. Zdi se mi, da sem se tu naučila tudi večje strpnosti in razumevanja.

Bemti, perla zelo logicno razmisljas. Jaz zares nisem bil nikoli v klepetalnici (razlog firewall v sluzbi in doma). Kdaj pa je to bilo? Je res napisala, da opreza za Tjavedanovci, pa da jih nikdar ni…, po 22 pa ona seksa…, sam se mi zdi prepostena za krajo nicka…, kaj ti pravis?
Pepi

aja, pa tud kozlarij……….no.

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

no coment!

Ma Jana..ti si nasa..cmok

Frucka..ma jest tega ne pocnem..si me narobe osacala!!

Iz soda pride samo tisti, ki se je dovolj najedel dreka, vendar kjub temu ni izgubil zelje, da pride ven. Vecina ljudi se utrudi in ostanejo v dreku, kjer jim je toplo, ker nimajo moci, da bi se spremenili in bi spreminjali okoliscine…

Sodec po vasih odgovorih, da ste vsi za ven iz soda.. Osebno sem se dreka dovolj nazrl, zeljo se imam, torej grem iz soda…

Pepi

Čaki Pepi,

ti pa res nisi v dreku , no . Pa ne u taki dobri družbi .

Po moje full narobe ocenjujes situacijo !

Mi smo vsi zelo poeticni in romanticni , ceprav se to ravno na tej temi ne kaze cisto v pravi luci.

Zato pa pravim : ZIVLJENJE NI SOD DREKA !
PEPI PA JE BRKAT PROVOKATOR !
ZIVLJENJE JE VISNJEV STRUDEL – DALEC NAJBOLJSE PECIVO POD SONCEM – ceprav se vcasih najde not tudi koscica pa si v nevarnosti , da si zlomis zob . V tem primeru pojdi na temo “Kako kaj vasi zobje ” !

lp a.

Kaj je to SOD ??????!!!!???
soda/ mineralna voda podobna radenski????!!

Pepi….mi das rokco?
ce bo treba bomo pa se mal porinl..kajneda..hihii

njet..Cebeeee..dragi moj!

Z iskanjem in odkrivanjem smisla v danih situacijah ter premagovanjem ovir postopoma spreminjamo sebe in svoj odnos do problemov. V nasprotnem primeru se prepuscamo apatiji in depresiji, ki odrazata pomanjkanje smisla….

Prepisal Pepi iz istega vira, kot je vprasanje.

PS: Vse vase odgovore sem sprintal in jih bom se kdaj prebral, ker je vsak iz svojega kota povedal drobec resnice o zivljenju.

hvala,
Pepi

Med je bil je bil že v redu samo igleda, da jaz nisem vsega pospravil kot je treba…………

Medo

Da se ti usta pomedijo za lepo tolazbo (zdaj smes jesti med, ko si zobe porihtala, a ne?). Seveda z vami nisem v dreku… Je pa tud z mano tako, tako kot sem ze Hubertu napisal glede misli, da tu ne gre za trenutno razpolozenje, pac celo zivljenje…., se vec spremembo filozofije. Ce bos prebrala spodnja odgovora, se bos zelo verjetno strinjala…
Pepi

Jejhata, Kaja, pri nas pa toliiiiiko sonca…evo še za vas malo :))

Lep dan. predvsem pa sonce!

Jani

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close