Življenje
Živjo
Stara sem 13 let in imam kako bi rekla vprašanje če je napaka v meni?
Torej kot sem rekla sem stara 13 let in hodim v kar težko šolo za tudi učiteljice katere gimnazije rečejo učijo bedarije da in nimamo osnove imamo pa stvari ki se učijo šele v srednji šoli ali še celo višje in imam par bolezni ki mi povzročajo da moji možgani ne delujejo normalno in je težko zelo se učiti mi in pogoste menjam črke in številke kdaj tudi izpustim kakšno in veliko imam težavo z menjanjem besed zato ocene moje niso najboljše ampak so 123 in pri umetniških predmetih pa kje tudi drugje pa 4 in 5 in prvo nevem ali sem samo jaz tako neumna ker učiteljice čez minuse in pluse in … mi grejo ali ne in pa še moja mati moja mati je ime ji Patricija in je stroga zelo ima dvojna merila in govori potem kaj z mano je narobe če naredim napako in mi ni všeč in tudi dere se veliko drugače pa je dobra mama in me tudi rada ima kaj naj naredim da bom lažje šla skozi to hvala vam
Mami reci naj se v šoli dogovori, da ti odobrijo pomoč pri učenju. Tudi moj sin je mešal ali izpuščal črke in številke, v šoli sem se dogovorila, da je vsako jutro v šoli imel preduro, kjer so mu posebne vaje pomagale, da se je v enem letu to popravilo, včasih pa traja kako leto dlje.. Če imaš mogoče tudi težave, da se težje skoncentriraš pri učenju pojdita z mami k tvoji zdravnici, ki bo tudi znala svetovati. Vse težave je možno odpraviti, samo za pomoč je potrebno reči. Če se z mami ne moreta glede tega dogovoriti pa se lahko obrneš na razredničarko, ti bo prisluhnila in ti pomagala. Sploh se ti ni treba sekirati, ker se vse da rešiti, boš videla.
Forum je zaprt za komentiranje.