Živilski tehnolog
Klara, jaz sem 1 leto višje od tebe..sredi višje strokovne šole za živilstvo in prehrano. Bolj kot brskam po netu in iščem prosta delovna mesta, bolj ugotavljam kako zelo sem falila smer. Pa tako so nam in nam še vedno govorijo, da bomo dobro zaposljivi. Pa kaj še! Na koncu pristaneš kot pomočnik v kuhinji..za minimalno plačo..
Glede na prebrane komentarje je bla živilska stroka tle ful popljuvana… tolažim se s tem, da ste tle gor sami taki ki niste mel sreče s službo.. in da vseen še obstaja neki ljudi ko pa so zadovoljni… in sploh ne berejo teh forumov..
..nikol se človk ne sme ubadat s tem kar nima. Ubatat se mora s tem kar ma in kako bi to obnil sebi v prid…
POZDRAVLJENI! Zasledila sem,temo o zaposlitvi v živ.industriji.Veliko sem prebrala mnenj in idej.Resnica je ta,da tudi jaz,ki imam 18 let delovnih izkušen iščem boljšo službo.Boljšo pomeni z višjo plačo,ker sedaj ne dobim za kar delam in odgovarjam..Vse VAS bi prav lepo prosila,če kdor koli kaj ve,katera vrata naj odprem in kam se naj obrnem,da iščejo inž.živilske tehnologije in prehrane,morda analitika,v laboratoriju…..zaposlena sem v javnem sektorji imam osnovno plačo in plačana sem le po slaščičarju,za sabo imam veliko tekmovanj-priznanj oz.kopetenc a žal vidim,da samo izkoriščajo moje znanje in pridnost..Močno si želim drugam.Nekdo se bo vprašal zakaj vztrajam še tu,…preprosto, osem uri delovnik,vikendi prosti,ena izmena,doma pet let star otrok. Sem v obdobju,ki si želim več,rasti in novim izzivam naproti.prosim svetujte mi in pomagajte.ŽE V NAPREJ SE VAM NAJLEPŠE ZAHVALJUJEM.
Pozdravljeni. Morda to ni pravi naslov, ampak vseeno. Potreboval bi živilskega tehnologa za kakšen nasvet glede proizvodnje v prehrambeni industriji. Smo novo podjetje, ki bo na trg postavilo nove produkte in bi nam pomoč izkušenega tehnologa prišla zelo prav. Seveda bi za svoje nasvete in pomoč dobil primerno “nagrado” Če kdo pozna koga ali pa če se kdo javi sam bom zelo vesel. Lahko mi pišete na mail za nadaljne dogovore. alen.velcer@gmail.com
Hvala 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.