Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Živeti v Mengšu

Živeti v Mengšu

https://www.gajpreserje.si/

CERKOVNIK! Gre za brezbrižno egoistično teroriziranje okoliških prebivalcev. Kakšen človek si, da to zagovarjaš?

Kakšen je pa to argument, da je bila cerkev tam prej???? Črnci so bili tud prej sužnji v Ameriki, preden so jih “osvobodili”. Argument na nivoju osnovne šole (nižji razredi)!

Ce bi se jaz preselila iz Ljubljane v Menges, bi vsak dan jokala od zalosti.     Tam je res bedno.

Mengeš- zaprto mesto s slabo energijo, Lek je bolj Preserje kot Mengeš, Preserje pri Radomljah so pa lepe.

Odgovor na objavo uporabnika
Mengeš nikoli, 06.08.2021 ob 18:57

Mengeš- zaprto mesto s slabo energijo, Lek je bolj Preserje kot Mengeš, Preserje pri Radomljah so pa lepe.

Kakšna slaba energija? Mogoče je v tvojem stanovanju ali v hiši – pri nas se imamo prav lepo in nam je tu v Mengšu fino.

Meni draga Fionca, bi morali še zelo dobro plačati, da bi sploh hotela živeti v Ljubljani, kajti tu v Mengšu je zelo lepo!

Preserje pa so ravno tako lepe, kot vse slovenske vasi…

Še malo, pa se bosta Preserje in Mengeš spojila…še ene deset hiš čez travnike, pa smo skupaj…

Odgovor na objavo uporabnika
Kakšna slaba energija, 06.08.2021 ob 22:59

Kakšna slaba energija? Mogoče je v tvojem stanovanju ali v hiši – pri nas se imamo prav lepo in nam je tu v Mengšu fino.

Meni draga Fionca, bi morali še zelo dobro plačati, da bi sploh hotela živeti v Ljubljani, kajti tu v Mengšu je zelo lepo!

Preserje pa so ravno tako lepe, kot vse slovenske vasi…

Še malo, pa se bosta Preserje in Mengeš spojila…še ene deset hiš čez travnike, pa smo skupaj…

Bog ne daj! Naj ostane se kaj obdelovalne zemlje! Ze tako so prodali prevec prvovrstnih in kvalitetnih zemljišč!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close