Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek živela BI

živela BI

Je mogoče kakšen zame ki živi na kmetiji pa je samski 40+, živim v mestu pa mam tega sranja dost.

Samskih kmetov je ko listja in trave. Sam lokacijo povej , kje bi rada bila ?

včlani se v zadružno zvezo … za internet, forume … kmetje nimajo časa — pa preveč realni so za takšna sr.an.ja

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

NI važno, sem pa iz lj.

Pri nas je polno samskih kmetov nad 40. Tako, da mislim, da sploh ne bo težav najti takega samskega moškega.
Je pa nekaj. Ponavadi niso preveč zagreti za mestne frajle, ker ne znajo nič delat. Tako, da če ti ni problem kidat gnoja, pleti, okopavati… potem ne boš imela težav. Če ti je pa delo tuje potem te pa ne bodo gledali na kmetiji.
Sploh LJ frajle niso ravno iskane :). Se boš morala kar fejst dokazovat, da ne drži, da LJ frajle ne znate nič delat.

Ja res je zdaj sem res ljuljanska frajla, zrasla pa sem na kmetiji, delo na kmetiji mi ni tuje.
Ljubljanske frajle kokar nas imenuješ smo fajn ženske.

To, da ste fajn, moraš moškim dokazat.

če je fajn kmet zakaj pa ne (mišice morjo bit)

NI važno, sem pa iz lj.[/quote]

Pusti kak kontakt. Mogoče se kaj zmenimo????

NI važno, sem pa iz lj.[/quote]

Pusti kak kontakt. Mogoče se kaj zmenimo????[/quote]

vpoštev pridejo res tisti, ki živijo na kmetiji,

Če imaš resne namene in delovne navade, verjemi, da samskih moških na kmetijah je dosti. So pa ponavadi zraven tudi tašče :).
Pri nas je veliko takih samskih moških, jamrajo, da ne dobijo ženske, ker nobena noče ne kmetijo.

Pusti kak kontakt. Mogoče se kaj zmenimo????[/quote]

vpoštev pridejo res tisti, ki živijo na kmetiji,[/quote]

Živim na kmetiji. Lokacija S Primorska.

Kakšni kmetje imajo čas viset tukaj na forumu?? in še to na temle…. kjer razen kakšnih “kmečkih” replik res ni nič drugega uporabnega…
Saj ne da ne smete, sam zanima me… ker si predstavljam da ni ravno časa na kmetiji sredi dneva

vpoštev pridejo res tisti, ki živijo na kmetiji,[/quote]

Živim na kmetiji. Lokacija S Primorska.[/quote]

Super mi ustreza,kolk pa si star?

Živim na kmetiji. Lokacija S Primorska.[/quote]

Super mi ustreza,kolk pa si star?[/quote]

Ja 40 bo letos ????

Danes, ko je dež itak ni kaj početi na polju?????? Živina pa počiva v hlevu.

Ja 40 bo letos ????[/quote]
registrirajta se in se zmenita na Zasebnih stikih ☺
veliko veselja vama želim, srečo pa si naredita sama ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

;))))

sporoči kak kontakt

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close