Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Živčna sem

Živčna sem

Čez 14 dni imam kar težak izpit na fakulteti, učim se ze kar nekaj časa in bolj, ko se bliža dan d, bolj sem živčna, ponoči ne spim, nimam apetita itd.

Zanima me, ce poznate kakšne tablete ali karkoli za boljšo koncentracijo za učenje?

B kompleks (za živčevje) in C vitamin (proti izgorelosti oziroma fizični izčrpanosti zaradi stresa, eno je psihološko stanje zaradi stresa, drugo je pa fizično stanje), PA ŠE OMEGA 3 MAŠČOBE (za umsko moč).

Ampak z nobenim ne smeš pretiravati, ker preveč omega 3 lahko redi, podobno lahko c vpliva na delovanje ščitnice, bolj počasi dela,.. pa tudi b kompleks, spodbuja apetit…

Tko da te vitamine morete jest po pameti.

Odgovor na objavo uporabnika
vitaminii, 22.05.2021 ob 13:41

B kompleks (za živčevje) in C vitamin (proti izgorelosti oziroma fizični izčrpanosti zaradi stresa, eno je psihološko stanje zaradi stresa, drugo je pa fizično stanje), PA ŠE OMEGA 3 MAŠČOBE (za umsko moč).

Ampak z nobenim ne smeš pretiravati, ker preveč omega 3 lahko redi, podobno lahko c vpliva na delovanje ščitnice, bolj počasi dela,.. pa tudi b kompleks, spodbuja apetit…

Tko da te vitamine morete jest po pameti.

Lahko kaj več napišeš o C vitaminu in ščitnici? Da naj bi zmanjševala njeno delovanje?

Lahko pa teh 14 dni jemlješ persen. So zeliščne tablete in ne zasvojijo. Meni pomaga, je pa res, da jih jemljem samo takrat, kadar me čaka kaj stresnega. Pa jemati moraš vsaj 1 teden, da začne optimalno delovati, prime pa že prej.

Odgovor na objavo uporabnika
Ahjaa, 22.05.2021 ob 10:15

Čez 14 dni imam kar težak izpit na fakulteti, učim se ze kar nekaj časa in bolj, ko se bliža dan d, bolj sem živčna, ponoči ne spim, nimam apetita itd.

Zanima me, ce poznate kakšne tablete ali karkoli za boljšo koncentracijo za učenje?

en blow job mi naredi pa bova oba zadovoljna živčnost bo popustila

a že kaj več zbnaš

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close