Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zimske jakne

Zimske jakne

Kdaj kupite zimsko jakno? Že dolgo sem na lovu za zimsko jakno, bundo. Lani si je nisem kupila, sem pa gledala. Tam, kjer gledam, so številke takoj razprodane. V spletnih trgovinah. V fizičnih trgovinah nikoli ne najdem nič pametnega. Ne da se mi 4 ure šopingirat (vključno z iskanjem drugih artiklov) in na koncu ne najdem nič (pametnega). Danes sem gledala eno spletno trgovino, da si kupim zimsko jakno – nova kolekcija, kliknem na mojo številko in – razprodano. Pa kako, če je komaj prišla ven? A to pikirate točno na datum nove kolekcije, da takoj kupite? Kako pa veste, kdaj bo?

No, na koncu sem izbrala eno drugo. Ker vem, da bo spet enaka situacija kot lani. Če bom čakala do novembra, ne bo nič pametnega ostalo.

Zadnjič ste tudi pisali, da imate težave z artikli iz About you. Z vračilom denarja ali nekaj. Priznam, še nikoli nisem naročila pri njih, sedaj me je pa vse minilo.

Kdaj pa ve kupite zimsko jakno?

Na About you ni nobenih problemov z vračilom denarja. Tudi pošla zaloga se večkrat vrne, ko ljudje vrnejo artikle.

Tako kot ti si ogledujem ze en cas prej, tudi dve leti, ce je treba, nikdar nimam samo enega oblacila in ne cakam, da ‘crkne’, da kupim novo.

Dolgo puhovko sem si ogledovala verjetno bekaj let, cakala na pravo ceno in seveda vsecnost, kupila sem jo slucajno enkrat spotoma v fizicni trgovini, znizana 60% in jo z veseljem nosim, letos bo cetrta sezona.

Drugo puhovko sem kupila sredi poletja preko spleta, znizana 80%, 50€ sem dala za njo.

Obicajno zimske stvari kupujem peti preko spleta, je res tezje dobiti stevilko, ker se prodaja ostanek minule sezone, a se najde marsikaj, tudi skornji, gleznjarji, pletenine in podobno.

Pozimi kupujem sandale, letos bom v lovu na ene sportne sandale, ker moji ze pocasi kazejo znake starosti, pa ene fine usnjene natikace bi rada imela, ce jih najdem, ce ne, pa drugo leto.

Ponavadi ko so januarske razprodaje. Ker nimam neke posebne cifre, vedno kaj najdem. Puhovke tudi v športnih trgovinah, bolj mestne pa v centrih, kjer je več trgovin na kupu.  Preko spleta ne upam, moram probat.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close