Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style zimska oprema

zimska oprema

a ste ze kaj nabavli,jaz sem vse od rokavic,kap,sneznih pajacev,skibucke..samo se sneg cakam

Jest sem kupila letne gume in to pri vulkanizerju…Ne moreš verjet, sem prehitela Mišelinko. :))

manjkajo mi samo še skibucke za otroka, ker je lanske prerastla,drugo sem že nabavila;) In ja še malo pa bo snegggg:)) Pri nas je že full oblačno, mogoče bo že danes.

Avto je že nekaj časa preobut, v avtu je dodatna oprema (verige, omelo, strgalo, rokavice, sprej za odtaljevanje šip…), oblačil ne rabim kaj novega, smučke pa so tudi že na pripravi na sezono… sneg pa tudi bo ta vikend zapadel :))

a bo res?komaj cakam

a bo res?komaj cakam[/quote]

Tole poglej http://www.wetter.at/wetter/sport-freizeit/ski-wetter/oesterreich/kaernten/gerlitzen 🙂

nč še, k sovražim sneg. oz. bolj kt sam sneg fuknjene šoferje, k niti v štacuno ne morš brez da bi te zalil s plundro.

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

Na tvojem mestu bi se jaz resno pogovorila z njimi. Tako se pa ne dela! Kaj si pa mislijo?!!
:))

Na tvojem mestu bi se jaz resno pogovorila z njimi. Tako se pa ne dela! Kaj si pa mislijo?!!
:))[/quote]

svoje cajte, k se mi je še dal, sam jim v zadnje šipe metal ledenke, zdle se mi ne da več, na zadnje k so me razpizdil je blo pa ob otvoritvi ene nove štacune, blo je tud pozimi, pa se je folk odločil parkirat avtomobile na pločnik ob glavni cesti,k so bli parkirni prostori pred štacuno vsi zasedeni, takrat so jim pa serijsko šla ogledala, ker nism mel namena hodit po najbolj prometni cesti v mestu. sej je blo precej hude krvi z njihove strani, ampak k je pršlo do cifre 113 so bli pa koj tih 😀

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

Niti ene stvari nisem nabavil
Mam vse že od prej.

Že pred dvema mesecema sem kupla ene super škornje iz goretexa, ki so tud lepe na pogled. Letos imam nove tud usnjene rokavice, zimske gume so pa tud že kaka 2 tedna na avtu.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close