Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zimska obutev

Zimska obutev

Za rojstni dan sem dobila denar. Rada bi kupila lepe športne gležnarje in elegantne škornje z visoko peto. Kje kupujete mlajše ženske? Stara sem 34 let.

Pr mesarju!?

Bi ti svetovala, pa sem verjetno že prestara. Kako, da se pri svoji mladosti ne znajdeš na spletu? Glede trgovinc? Tega imaš veliko. Ti manjka izkušenj?

Tudi jaz ne padem več v tvoj rang, sem že prestara.

Glede na zapis res nimaš izkušenj z nakupovanjem. Za začetek napiši cenovni rang, potem ti lahko svetujemo.

s.Oliver vrhunska kakovost, veliko izbire in privlačnih oblik. So med dražjimi, plačaš kakovost. Ne kupujem poceni. V ;no name; škornjih noga ne diha in se poti.

OMG, pri 34. letih misliš da si mlajša ženska:)

Odgovor na objavo uporabnika
s.Oliver, 17.10.2021 ob 11:29

s.Oliver vrhunska kakovost, veliko izbire in privlačnih oblik. So med dražjimi, plačaš kakovost. Ne kupujem poceni. V ;no name; škornjih noga ne diha in se poti.

s.Oliver ni nobena kvaliteta!

Odgovor na objavo uporabnika
OMB, 17.10.2021 ob 11:44

OMG, pri 34. letih misliš da si mlajša ženska:)

???

Hja, zimska obutev se zvrsti glede na vremenske razmere…suho mrzlo ( gležnarji usnjeni, semiš…) plundra, ( nepremočljive) suhi sneg,( ski bucike..) deževno…tako, da rabiš več različnih kosov…nabaviš glede na finančne zmožnosti – kvaliteta, preko spleta ali probavaš v naših trgovihah z obutvijo…važno tudi koliko te rado zebe v noge, si daš dodatni topli vložek notri…tako, da kar pogumno pri teh letih sama zase poskrbet, a ne…

Glede na to, da si bos kupila darilo, precekiraj proenza schouler imajo kar nekaj lustnih gleznarjev eni bolj sportni, drugi bolj elegantni. So tud fajn za nosit.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close