Najdi forum

Žilice

Stara sem 24 in imam po nogah vidne drobcene žilice.
Ali obstajajo kašne kreme za preprečitev le teh?

Hvala.

Lepe poletne dni.

Tudi sama jih imam ampak sem nekje slišala, da jih na en način požgejo. Ne vem, če obstaja kakšen drug način. Morda se bo še katera oglasila. LP, ;o)

Z laserjem ali pa z električno iglo pri dermatologu se jih da odstranit, vendar to ne pomeni, da ne bodo nastale nove. Električna igla stane cca deset jurjev (odvisno od površine), za laser pa ne vem, vendar je dražji.

Imam izkušnje s temi žilicami – povem pa tole, da se ne izplača odstranjevati z iglo, sama sem namreč bila. Učinkuje samo nekaj časa, potem pa se zopet pojavijo. Za tako mali učinek je to presneto draga stvar.

Slišala sem, da pomaga da mesto kjer so zjutraj in zvečer zmasiraš z ognjičevo kremo.
Škodovati ne more.

Lepe noge.

Jaz sem pa nekje na internetu celo zasledila, da obstajajo neke kapsule, ki to odpravijo… Seveda ne pri nas…

tudi jaz imam žilice in kakor je meni znano, se predelov nikakor ne sme masirati, niti ročno niti strojno. Najbolj šokantno novico glede žilic pa sem izvedela pred nekaj dnevi. Menda zelo škodujejo kreme proti celulitu!!!! Ker še bolj tanjšajo kožo in so žilice še bolj opazne.
Lp

Proti žilicam na nogam ima Just balzam za noge ki deluje proti krčnim žilam , poleg tega je odličen proti modricam, za otekline, opekline po sončenju, pike…… pri utrujenosti nog deluje skoraj takoj , zato ga sedaj poleti kar stalno nosim s seboj . Vsebuje arniko, žajbelj, meliso, koprivo, encijan….. Moški ga uporabljajo tudi za po britju, proti vnetjem in lahko se uporablja tudi kot maska za mešano in mastno kožo. Zelo se priporoča tudi kopeli nog ker pospešijo cirkulacijo. Te stvari sploh niso drage : npr. sol za noge in krema za noge vsaka po 2.200 sit (oboje imaš zelo dolgo ker se uporablja v malih količinah), bodyfresh -balzam za noge pa stane 2.700 sit .

Nikjer ne najdem kozmetike Just. Kje jo naj najdem?

Hvala

LP

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close