žigolo
Si želiš doživeti nekaj posebnega,javi se moškem,ki te bo očaral. majdainivan@gmail.com prepustim se ti in izpolnim vse fantazije. Nepotrebne komentarje ne prebiram.
norci! A zato ker smo ostale samske zarad nesramnih moskih,zdaj pa ko si neznosti zazelimo smo nore. Je neobvezen odnos,in poleg tega se moski tipi top.:)[/quote]
Bi fotografiral:):):) Fotograf! Rabila sem masažo,in poleg tega me je nežnost prevzela in sem se malo sprostila,boljše to kot pa iskat avanturiste,ki jih je tak kot mravelj. Ja plačala sem in to celo 20evrov. Pa z mojim denarjem.:):)
Povsod se dobi ja:):) Ampak moji letniki pri 40 katastrofa,poleg tega pa sem vsaj zadovoljna,ne pa da bi nekaj preko neta iskala,potem pa ko se srecam pa katastrofa,pametni moški ste pa tak zasedeni:):):)[/quote]
……….pametni moški so pa tak zasedeni:)
Ampak DDDR in Spider sta prosta.[/quote]
ja verjamem samo vprašanje Zakaj? :):):) sta samska:):) veš kaj pravijo da moški so kot wc školjke keri so vredu so zasedeni takoj,kteri pa ne pa itak smrdijo.
……….pametni moški so pa tak zasedeni:)
Ampak DDDR in Spider sta prosta.[/quote]
ja verjamem samo vprašanje Zakaj? :):):) sta samska:):) veš kaj pravijo da moški so kot wc školjke keri so vredu so zasedeni takoj,kteri pa ne pa itak smrdijo.[/quote]
Velja isto za samske ženske?
Forum je zaprt za komentiranje.