Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računovodstvo Žig podjetja

Žig podjetja

Se pravi, da bi jaz moral pisati vsakič, da ne poslujem z gotovino, v kolikor uproabljam amo nakazila?

Se pravi, da bi jaz moral pisati vsakič, da ne poslujem z gotovino, v kolikor uproabljam amo nakazila?[/quote]

Ne, ampak je včasih laže napisati, da subjekt ne posluje z žigom, kot pa se potem bockati sem in tja, kje žig mora biti/naj bi bil.

Je pa Pirk mislil, da je njemu laže nositi žig s sabo kot vsakič kracati ta dostavek:)

budale

Kakšen žig neki??? Ta packa na papirju, ki je vsakič drugačna, ne more pričati o verodostojnosti nekega dokumenta. Če bi kdo hotel kaj ponarediti, bi najbolj enostavno ponaredil žig.
Dokumenti so itak v elektronski obliki. Bistven je digitalni podpis.

Mislm, a ste prizadeti? noben ni odgovoru na vprašanje! Katastrofa.

Sam ste pa res vsi skupaj eni loleki. Ogromno odgovorov ampak noben ni odgovoril na vprašanje gospoda. Mene pa tudi zanima, ker ga moram izdelati.

LP I.

P.S. Ste kot stare babe ki kvantajo, drugič preberite vprašanje in dajte odgovor, če ga veste, če ne bodite raje tiho ali pa odprite novo temo!!!

Obvezni podatki, če posluješ z žigom, so samo ime, sedež in kraj firme. Vendar, če že daš izdelati žig, je pametno, da so na njem poleg teh osnovnih podatkov še kontakt (telefonska št.) ter davčna številka. To pa iz čisto praktičnega razloga, da tisti, ki potrebuje kakšne informacije, lažje najde tvoj kontakt, in da ti ni potrebno dopisovati davčne številke tam, kjer mora biti (n.pr. na blagajniške prejemke, izdatke, račune…, ki jih kupiš v papirnici). Skratka, podatke, ki se ne spreminjajo, je dobro imeti na žigu, da ti jih ni potrebno vsakič znova pisati ročno.

zeuss ti si bedak, si dokazal!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close