Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Zgrožena nad njegovo snubitvijo

Zgrožena nad njegovo snubitvijo

Odgovor na objavo uporabnika
Fiance, 31.01.2022 ob 13:07

Moj fant ve, da sem romantična duša, pa si je vseeno privoščil kiks, ki ne vem če bom šla lahko čez njega. Po tem kar mi je naredil, sploh ne vem, če sem lahko še z njim ali pa kako bo to izgledalo čez nekaj let, če je že zdaj kar nekaj. Ne bi se rada prenaglila saj je drugače kar vredu fant. Mi je pa z to snubitvijo dal kar misliti, če si res želim s takim moškim preživeti do konca življenje. Prosim za vaša mnenja, ker lahko pa da sem samo razočarana, ker ni bilo kot v romantičnem filmu.

No, Skratka, z njegovima staršema smo šli hodit pa tem pa na kosilo v eno totalno kmečko gostilno. Tam pred staršema, kar za mizo me je vprašal če bi se poročila z njim, pod nos pa mi je molil lesen prstan. Vedno sem si predstavljala, da bova nekje sama, v lepi naravi in on me bo držal za roki….., on pa takole mimo udari. Sem mu kar povedal, da to ni nobena snubitev, da naj se malo bolj potrudi, da takrat pa mu bom dala odgovor. Sploh nisem zmogla z njim domov, me je peljal k mojim domov. Zdaj pa res ne vem, naj kar ostanem doma ali se lahko on zaradi ljubezni do mene spremeni, da bo bolj romantičen in naj se vrnem k njemu?

Lahko zase rečem, da bi ti podal pravi zlat prstan, če tudi bi se moral zanj zakreditirati in to bi storil nekje na samem, v naravi, da, pa nima veze kakšna duša bi bila. Lahko bi tudi ženska odreagirala, da pretiravam z romantiko. Okusi so različni.

Pač nisi kmečka duša, 01.02.2022 ob 17:56

Lahko zase rečem, da bi ti podal pravi zlat prstan, če tudi bi se moral zanj zakreditirati in to bi storil nekje na samem, v naravi, da, pa nima veze kakšna duša bi bila. Lahko bi tudi ženska odreagirala, da pretiravam z romantiko. Okusi so različni.

Sicer pa, a se drugače zastopita? Je dovolj romantike? Če je bil tole s snubitvijo edini spodrsljaj, zakaj panika?

Ne se hecat! Babnce pa tudi ne cenite nobene stvari, madona ste fine!

Bod vesela da te je sploh vprasal… tudi jaz sem si vedno predstavljala filmsko snubitev, no realnost je bila pa taka. Skupaj sva se dogovrila da je cas za poroko, potem sem si sama izbrala prstan, katerega mi ni dal na prst na ne vem kaksnem romanticnem mestu, ampak doma na kavcu, za konec pa mi je kot pepelki na nogo nataknil se supergo, ker sem takrat rabila superge za laufat 🙂 pac mal za hec!

In ves kaj?!? Porocena sva 10 let, imava dva super otrocka in se vedno sva super par z nekaterimi slabimi dnevi kot jih imajo vsi.

Fant pa res ne more vedt kaj hudica imas ti v glavi! Saj ne bere tvojih misli! Potrudil se je po svojih najboljsih moceh in ce vprasas mene je tudi lesen prstan in kmecka gostilna zelo romanticna ce se imata dva zelo rada. Ti pa ocitno ze tako ali tako dvomis o zvezi z njim, ne zasluzis si ga! Razvajene smrkle…

ja pricakovanja so huda stvar a ne?

A daj ne bluzi spet….

Sem se pa spomnila ene lušne zgodbe, ki sem jo prebrala, baje da resnična, četudi je izmišljena je pa z veliko več domišljije. Torej, tip punci za rojstni dan ali prvo obletnico (ne vem točno) podari verižico (pač nek običen trak) in lesen obesek, ki ga je izdelal sam, prav za njo. Evo, meni je že to ful romantično, kar sledi, je pa za dol past 😉 No,in ona nosi ta obesek skoz okol vratu in enkrat, po par letih on njo šokira, ko ji ga stakne in ga začne z nožem širom dajat kjer je bil zlepljen. Noter je namreč že takrat vgradil zaročni prstan, s katerim jo je potem zasnubil! Uau, če mene vprašaš.

No, smo različne, seveda. Ampak da tripate na to snubitev in rinkce in na kolena je treba it in v očke se gledat. Pri meni to ne bi glih zažgalo. Meni so take scene bedne. Ampak – gl. prvi stavek.

Če človeka ne ceniš, je vse kar naredi lahko zate bedasto. Sploh te ne obsojam, ni ti zares do njega se zgodi. Morda se ti še ni zares dokazal, da bi te kar tako zaprosil, morda mu še ne zaupaš ali pa imaš nerealna pričakovanja ne glede na to koliko se kdo trudi, ker si materialistka.

Shit… kaj ste res danasnje punce cist ravne med usesi?

Snubljenje je bila prosnja, da ti je snel vencek. Prstan, v ameriki se je to zacelo, pa je bil namenjen, da bi zenska lahko prezivela dolocen cas, ce se moskemu kaj zgodi. Tam cez luzo je bilo to pogosto…

Kaj pa danes? Mah sej nima smisla. Pejt naprej kaksen film gledat…

h. jobert, 02.02.2022 ob 10:57

No, smo različne, seveda. Ampak da tripate na to snubitev in rinkce in na kolena je treba it in v očke se gledat. Pri meni to ne bi glih zažgalo. Meni so take scene bedne. Ampak – gl. prvi stavek.

Rinkice in na kolena in te zadeve tudi mene ne ganejo. Zelo pa spoštujem, ko si nekdo zame vzame čas zame, se potrudi ali z idejo ali celo z izvedbo. To je zame vredno več kot karkoli kar nekje mimogrede kupiš.

-misst-, 02.02.2022 ob 12:12

Rinkice in na kolena in te zadeve tudi mene ne ganejo. Zelo pa spoštujem, ko si nekdo zame vzame čas zame, se potrudi ali z idejo ali celo z izvedbo. To je zame vredno več kot karkoli kar nekje mimogrede kupiš.

Ja, točn tko! Lahk je karkoli, kar nama je obema všeč (ali pa mogoče še ne vem, da mi je :-))

Od tega cukra pa želodec boli.

Bodi srečna, mojemu sem že 100x povedala, da si želim zaroke/poroke in da ne bom dolgo čakala..pa še vedno nič ni..

Če hočeš filmsko snubitev, boš verjetno ostala samska. Žal.

Somebody1107, 31.01.2022 ob 16:51

Če ne bi bila rabljena… Bi pa zlat prstanček bil… Oz belo zlato… Z diamantkoooom

Matr si osladen. Pa to o rabljeni. A je ženska avto?

Na 3 kilometre se te izognem…

Tudi, če se bosta poročila, se bosta zelo kmalu ločila,,,,  takšne tečnobe ne bo noben moški prenašal

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close