Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek zgradbe iz prejsnjega rezima

zgradbe iz prejsnjega rezima

Glavne zelezniske postaje v Ljubljani se ne sme porusiti in zgraditi sodobnejso in lepso. Ker je zascitena kot spomin na komunizem.

Objava čaka odobritev

No to je zdaj odprla oseba, ki zadnje dni odpira bolane seksualne teme.

Za tiste, ki ne berete foruma ali pa ste bolj neumni in nič ne razumete. to je tema motenega bolnika(ali bolnice/ piše pod obema spoloma), ki me že mesece nadleguje in za katerega sem glavna preokupacija v njegovem živlenju s katero je obseden.

Namreč ne prenese tega, kako sem branil Jugoslavijo in zdaj odpira take teme. Ta je o železniški in zraven boste našli še eno: “KRAŠ” o kraševih izdelkih ker sem jih hvalil.

Ali včasih kako seksualno odpre tudi o meni, kot je tema POGOLTNETE, da menda jaz pogoltnem spermo svojega partnerja(ki ga nimam).

Avtor je seveda s to objavo dokončno dokazal kakšen debil je, da nititi ne loči različnih arhitekturnih stilov, ker glavna želežniška je zgrajena v AVSTROGRSKI, ki jo tisti, ki so antijugoslovani zelo hvalijo.

In dokazal je tudi, da je premlad da bi doživel Jugoslavijo in so ga kvečjemu neke staruharske lažnive svinje nalagale kako težko nam je bilo v Jugoslaviji, medtem ko je bilo vse obratno od tega kar so mu povedali. Vrjetno mu kot otroku niso mogli privoščiti 5% tega kar sem jaz imel kot otrok v Jugoslaviji.

A še vedno je preveč mladih debilčičev, ki naseda negativnim izmišljenim pravljicam o Jugoslaviji.

“ZGRAJENA LETA 1849”, kaj a si ga ozmerjal debila pa ti zdaj noče objaviti? Njegove izmišljene bedarije, ki nimajo vezo z realnostjo pa stalno objavlja.

Odgovor na objavo uporabnika
Raziskovalni novinar, 18.08.2021 ob 06:23

Glavne zelezniske postaje v Ljubljani se ne sme porusiti in zgraditi sodobnejso in lepso. Ker je zascitena kot spomin na komunizem.

Kako si pa ti lahko tako nerazgledan?

Bedak

Prijavi ga policiji, ce menis da pocne kaj nezakonitega.

da ta oseba dela za strice iz ozadja. Z namenom, da zrusi ta forum. Lahko da se motim. Tako jaz mislim.

Pa ka si ja nor. Tako stara je zelezniska postaja v Lubiani? Komot bi jo lahko dali v Guinnessovo knjigo rekordov.

hhahahahhahah kako ste končali. he he

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close