Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija Zgradba dokumenta v Wordu

Zgradba dokumenta v Wordu

Daljši tekst v wordu s podnaslovi sem v Pogledu preklopil na Zgradbo dokumenta, da bi imal na levi strani vsebino oziroma naslove poglavij, kar omogoča hitro gibanje po tekstu, pa mi je nekatere podnaslove izpustil, parkrat pa kar začetke odstavkov označil za naslove. Spreminjati se na levi strani v vsebini ne da ničesar, kot npr. tekst na desni strani, v čem bi lahko bil problem?

Precej pišem pa poznam samo Word, kakšne so prednosti še drugih programov?

Pa so naslovi označeni kot naslovi? Označi torej naslov ki ga v pregledu ni in poglej, kako ga vidi Word? Kot telo besedila, Naslov 1 itd…
Word je čisto v redu. Res pa je, da se mu včasih strga če je prevelik (vsebuje recimo precej slik, predmetov in podobnega)

____________________ dr.Wega Lep, postaven, pameten in skromen

Mogoče nisem naslovov prav označil, za poskus sem jih oštevilčil, pa označil tako, da se obarvajo, pa ni nič pomagalo. V knjigi z navodili za word nič ne piše, da bi moral naslove označit, lahko so pa tudi navodila pomanjkljiva.

Mogoče sem napisal nekoliko nespretno. Ko klikneš na naslov (ali ga označiš) ti mora v okencu za slog (orodna vrstica “oblikovanje”) pokazati za kaj gre. Če gre za naslov piše nasov, sicer običajno “navaden 12 pt obojestransko…” ali podobno-

____________________ dr.Wega Lep, postaven, pameten in skromen

Ko kl. na nekaj napisanega mi v okencu za slog vedno napiše naslov in sicer naslov1 ali naslov2 ali naslov5 ali naslov6, odvisno koliko je napisano odmaknjeno od levega roba, ni pa odvisno od tega, če je napisano res naslov ali samo začetek nekega odstavka.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close