Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Zgostitev in podaljšanje las

Zgostitev in podaljšanje las

Živjo!

Moji lasje so svetlo rjavi z zlatimi pramenčki, resasto postriženi in segajo do ramen (spredaj fru fru). Kar se strukture tiče, so redki in tanki. Ker me to precej moti, razmišljam o zgostitvi in morda tudi o podaljšanju. Zanima pa me:
-kje opravljajo ta dva postopka?
-kako se to sploh naredi?
-kako je treba potem negovati takšne lase (ali se jih da barvati?)?
-koliko to stane?
-koliko časa traja postopek in na koliko časa ga je potrebno ponavljati?

Najlepša hvala za odgovore!

Lep pozdrav!

postopek podaljševanja las, uporablja vse več salonov. Če se pozanimate malo bolj, ga boste našli nekje v vaši bližini.
Podaljševanje las se izvaja s pomočjo keratinskih voskov, ki se pritrdijo na lase in skupaj z vašimi lasmi rastejo naprej.
Barvanje sama osebno odsvetujem, čeprav nekatere se, ampak na temneje in še to s prelivi. gre za to, da ne poškodujete voskov.
Cena vsadka v našem studiu je okrog 1.000 sit, v to je vključeno še dodatno oblikovanje ali striženje ter prvo pranje po podaljševanju čez en teden. Za ostale salone cene ne vem.Menim pa da velikih odstopanj ni, odvisno od kvalitete las in trajanja postopka.
Trajanje postopka je odvisno od števila vsadkov. 100 vsadkov v našem salonu vsadimo približno v 6 urah.
Postopek se lahko ponovi čez 6 mesecev, s tem da je potrebno pobrati strae vsadke dol. Najbolje pa je, da kakšen mese ali dva lasje počivajo.
Za vsajanje je potrebno od 70-150 vsadkov.
lp alenka

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close