Najdi forum

Splash Forum Arhiv Knjižni molji in pravopis zgodovinski romani

zgodovinski romani

v angleškem jeziku, več komadov, paperback izvedba, prodam.

lp
m

s kakšno vsebino.

prosim za avtorje, naslove in ceno

avtorji so različni, vendar so to lahkotji romantični romani, kar debeli in branje ni pretežko.

Cena 1.500 sit po komadu. So pa skoraj novi, ker jih breberem le jaz, tako da niso skoraj nič izrabljeni. Za manj kot toliko se mi jih ne splača prodajat.

LP
mimika

Naslovi, avtorji?

****************************************** Izgubljen je dan, ko se nisi smejal.

a se ti ne zdi, da je treba kr kaj več vedet kot “romantičen, zgodovinski paperback, debeli, skoraj novi”, preden knjigo kupiš. Saj 1500 sit ni ravno poceni niti za rabljen paperback, za 2000 dobiš že novega, sploh pa v angleškem jeziku še ceneje.

Daj, prosim, povejo naslove, no.

Evo naslove:

Nicole Jordan: THE LOVER (tega dam za 1000 sit+poštnina)
Nicole Jordan: MASTER OF TAMPTATION(tega dam za 1000 sit + poštnina)
Jude Deveroaux: THE VELVET PROMISE
Lisa Kleypas:DREAMING OF YOU
Lynsay Sands: LADY PIRATE
Jane Feather: A VALETINE WEDDING
Karen Ranney:WHEN THE LAIRD RETURNS
Elizabeth Boyle:IT TAKES A HERO
Adele Ashworth: DUKE OF SIN
Kat Martin: INNOCENCE UNDONE
Kat Martin: HERTLESS
K.E.Woodiwiss: ASHES IN THE WIND (tega dam za 1800 sit + poštnina)

Ostali pa tako kot sem rekla že zgoraj. Saj mi jih ni treba prodajat, ampak za manj se mi jih ne splača prodat. Jih pa raje imam in jih čez kako leto na novo preberem.
Novi so od 2000 sit naprej. Pa računajte na to, da jih lahko prodate ali oddate naprej in je v bistvu kar dobra vezava.

Tisti, ki jih je kje dobil ceneje, naj pa prosim pove kje, ker tudi mene zanima. Sama sem jih več ali manj nabavila na amazonu ali pa abebooku in so me stali vsak vsaj 2000 sit in še poštnina, tako da, ponujam jih in kdor hoče, jih lahko kupi, saj nikogar ne silim.
Če ima pa katera kaj, kar bi lahko menjali, pa sem tudi zainteresirana.

LP
mimika

New Report

Close