Najdi forum

Splash Forum Arhiv Knjižni molji in pravopis zgod.ljubezenski romani

zgod.ljubezenski romani

Pred kratkim sem kupila in kar pogoltnila nekaj zgodovinskih ljubezenskih romanov avtorice K.Martin, J.Lindsey in še ene, se ne spomnim imena, vendar so romančki v angleškem jeziku z mehko vezavo. Ker obstaja kar nekaj takšnih izvedb, ki pa niso ravno poceni, bi jih menjala za kakšne druge, če ima katera na zalogi, npr. od K.Woodiwiss, A.Quick…..obstaja jih veliko.

Ima še katera na zalogi? Mislim, da imam doma 5 romanov in bi jih z veseljem zamenjala za kakšne druge. Na Amazonu obstaja kar nekaj naslovov in si jih sama ne upam naročiti preko interneta, tako da če katera menja, sem več kot voljna za menjavo.

Javite se. Aja, pa še to. To je zelo lahko branje, tako da ni kakšen hud “kunšt” brati teh romančkov. Vsi so pa takšni, da jih enostavno ne moreš odložiti, dokler niso prebrani.

Mimika

kaj pa imaš? jest bi imela ene tri take reči se za znebit – po enega od Woodiwissove, M. Hunter in J. Feather.

Imam od Woodiwisove nadaljevanje Plamena in cveta (ne vem točno naslova) in je super, pa od Deveroaxove The Conquest (ali nekaj podobnega), pa od A.Quick With this ring (ali nekaj podobnega) in še dva ful dobra (ne vem točno avtoric ampak zelo lepo branje, tako, da te pogreje do konca v stilu Woodiwisove. Enemu je naslov Velvet Angel, pa še enega The Viscont who loved me. Vse zelo berljivo in super.
Mislim da je ena od avtoric J.Lindsey in še K.Martin.

Katere imaš pa ti od Woodiwisove? Naslovi bi zelo pomagali.
Pa še to. Kje jih ti kupuješ. Sama sem vse te kupila v DZS v MC Šiška. Ali jih prodajajo še kje drugje?

Mimika

Ojej, jaz ima istega od Woodiwissove. Drugače jih pa kupujem v Konzorciju.
Drugi dve sta pa The sinner od M. Hunter in The least likely bride od J. Feather.

pardon – accidental bride od jane feather

Ali sta ostala dva dobra? Kako te kontaktiram?

Mimika

Ce imate e-mule, si jih lahko veliko nalozite od tam! Hitro in zastonj.

Aja, eden je pa od Juie Quinn .

Kako pa dobiš ta e-mule. Jaz ga zaenkrat nimam. Ali je na webu?

Mimika

E-mule je sistem p2p (podobno kot Kazaa, Edonkey ali DCC++, ce si morda slisala za katerega od teh). Vtipkaj izraz v Google, kjer dobis link, ki ti potem nalozi cel program. Pa dobra protivirusna zascita ni odvec!

New Report

Close