Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Zero €

Zero €

imate težave, da porabite več denarja kot pa ste imeli v mislih ob odhodu po nakupih?
Verjamite .. niste edini. Veliko ljudi, pravzaprav skoraj vsi imajo to težavo.

Imam pa za vas učinkovito zdravilo.

Ni vam potrebno ničesar kupiti. Niti ni potrebno iti na kakšen seminar. Še manj vam je treba iskati sorodne duše, ki bi jih pritegnili v piramido.
Tudi “članstvo” je povsem brezplačno, pa tudi registrirati se vam ni treba na kakšen neznan portal.
Vse lahko uredite od doma. Zamudilo vas bo samo 3 minutke.

Sistem deluje preverjeno. S to metodo se je že na milijone ljudi odvadilo brezglavega zapravljanja.

Kako deluje sistem?
Na ZS se mi javite in dobili boste čarobno številko mojega TRR.
Vse, kar morate storiti je, da na to številko nakažete 150€. Vsakoč, ko greste po nakupih.
Po enem letu vam 30% tako nakazanega denarja vrnem (brezobrestno – obresti so moj “zaslužek” za avtorstvo sistema). To vas bo zagotovo prepričalo, da sistem deluje, saj boste dobili velik del denarja, ki bi ga sicer porabili po nepotrebne nazaj.

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

A lahko jaz po jurja € na teden nakazujem??
Tako bom na koncu dobil več ven , kot če keširam na tvoj TRR sam po 150€!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

to je pa že izkoriščanje moje dobronamernosti. Ti bi kar parazitsko al kako?
Ker potem bi ti pa jaz moral tudi nakazati nazaj več

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Nimam teh težav. Kar imam namen, tisto kupim in grem.
Zato moj nakup traja od 5-10 minut. 🙂

Zato moj nakup traja od 5-10 minut. :)[/quote]
zaradi takih je godpodarstvo in bančništvo v krizi. Evo, pa se je krivec kar sam javil ☺

Zato moj nakup traja od 5-10 minut. :)[/quote]
zaradi takih je godpodarstvo in bančništvo v krizi. Evo, pa se je krivec kar sam javil ☺[/quote]

Sej zapravla. Samo prej 2 tedna gleda po netu, potem pa v trgovini v 5-ih minutah kupi.

zaradi takih je godpodarstvo in bančništvo v krizi. Evo, pa se je krivec kar sam javil ☺[/quote]

Sej zapravla. Samo prej 2 tedna gleda po netu, potem pa v trgovini v 5-ih minutah kupi.[/quote]
a ti DDV od “odvetniških” storitev odvajaš Državi … al na črno fušaš??

Na črno odvajam.

priporočam pitje roza in belih vin (objava je promocijska za temo)

priporočam pitje roza in belih vin (objava je promocijska za temo)[/quote]

a ti DDV od “promocijskih” storitev odvajaš Državi … al na črno fušaš??

Sej zapravla. Samo prej 2 tedna gleda po netu, potem pa v trgovini v 5-ih minutah kupi.[/quote]
Tako je. Samo, da je vse po planu. 🙂

priporočam pitje roza in belih vin (objava je promocijska za temo)[/quote]

a ti DDV od “promocijskih” storitev odvajaš Državi … al na črno fušaš??[/quote]
od promocij, reprezentance … se DDV odvaja

a ti DDV od “promocijskih” storitev odvajaš Državi … al na črno fušaš??[/quote]
od promocij, reprezentance … se DDV odvaja[/quote]

A ti ga odvajaš za te storitve?

Še dobro, da nimam teh težav.

to je pa že izkoriščanje moje dobronamernosti. Ti bi kar parazitsko al kako?
Ker potem bi ti pa jaz moral tudi nakazati nazaj več[/quote]
Jah probam, sam vidim, da ne bo ratalo.

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

mal sreče pa pri tej objavi imam … negativna nakazila ne gredo preko bančnega poslovanja avtomatsko ☺

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close